Честит Рожден Ден, †Soul Hunter†

Нещата от живота
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

ЧРД от мен, гражданино на центъра на Вселената :wink:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Ловецооо! Жив и здрав да си бе, ей! И много души да наловиш, че тя заплатата требе да иде от некъде, нали? :)

Айде, много ти здраве, късмет, щастие и всичко останало, за което можеш да се сетиш ;)
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

ЧРД и да черпиш :o
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

AcTivE написа:ЧРД от мен, гражданино на центъра на Вселената :wink:
Абе да му еба мамата, ние кога ще се напием всичките бе ? :D :lol:
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Nattestid написа:
AcTivE написа:ЧРД от мен, гражданино на центъра на Вселената :wink:
Абе да му еба мамата, ние кога ще се напием всичките бе ? :D :lol:

Утре ай ше пеем песни по цела българия!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

ЧРД, френд! Много успехи в живота, здраве и пари ;) Още дълги години хубав живот ти пожелавам!
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Draksis

Мнение от Draksis »

Е, думи нямам просто... ей, хора, така да ме зарадвате! Цъкам аз из форюма вчера и що да видя - тема за моя РД! Първата такава изобщо! Е, сега следва дълъг списък с благодарности и приятелски намигвания, меланхолично настроените моля да не четат... :wink:

Първо, на O6im - прав си братле, мерси за поздрава.

Vermic - благодарско братле, да не ме забрайш и догодина! :)

WolfMan - приятелю, един от малкото свестни във форума си, благодаря ти и продължавай все така със смислени постове. :wink:

Indiana Jones™ - колега, ако не си ти да ни търсиш линкове, когато закъсаме, не знам закъде ще сме! Благодаря и продължавай все така да хакерстваш! :D

Shadow' - мале, братле, нямаш си представа какъв купон се завихри! Когато спряхме да пеем, половината се натръшкаха да спят я по пода, я по леглата, по столовете... другата половина си приказвахме два часа после. Накрая чак ме беше срам да будя спящите да си ходят...

мини руло - благодарско.

Duke - колега, приятелю, ти си един от най-уважаваните от мен хора на този свят. Нямаш представа колко ме зарадва поздравът ти. Благодаря и... да се намерим някоя вечер в Skype да обсъдим Сезон 5, а? :)

Brain - мерси, пич.

Lonely ArchAngel - и това си беше оригинално, приятелю. С лек хумор, приличен на моя от времето, когато написах вместо подпис "Мързеше ме да напиша нещо епично...: :lol:

Scar - брато, аре да не започваме пак спора, че миналия път се наложи админа да ни разтърве, сещаш ли се? :lol: Голяма забава падна тогаз... anyway, благодаря ти, че се сети да ме поздравиш. Мerci на френски.

Bator Zong™ - мерси и по-малко флуудърщина догодина... :wink:

Agnarr - благодарско, братле. А, BTW, ти получи ли своя fighting аксесоар вече?

Pantomime - благодаря ти, приятелю. Хубаво е, че се сети да ми честитиш РД-то. :)

Immaterium - колега, ти вече ме задмина по хубост на аватара. С твоя сегашния не мога да се сравнявам. Иначе, благодарско за поздрава и, знаеш... Keep Walkin' - Johnny Walker.

Ruiner - благодаря ти, колега. Хубаво е една от форумните легенди да ти честити рождения...

_-DeViL-_ - знаеш ли, малко се обидих. Да беше сложил барем две емотиконки... :roll:

AgentX - мерси, батка.

Kamelot - едно кратко thx. :wink:

Ронин (не съморай) - "Абе тука много често,почнаха да дигат години форумците" - лошо ли е?

Daddy - ей, няма да ти стане хубав профила и тва е. Все пак, мерси за поздрава.

AcTivE - ей, от един град сме, да не се съберем на по бира, ей. Ще трябва да наваксаме... :lol:

Дади - ти ме зарадва най-много, приятелю. От поста ти дъх не можах да си поема от смях... Ама си прав. Все отнякъде требе да иде заплатата, нали? Благодаря ти за поздрава. :wink:

Ghost Rider, Аросаlypse - thx.

Nattestid - кога ще се напием всичките ли? Ами когато дойдете в Стара Загора, разбира се!!! :lol:

Disturbеd - благодаря ти за поздрава, брато. Мога да ти кажа само едно - продължавай да ни радваш с цинизми още дълго време! :wink:

И накрая, на The CROW - приятелко, благодаря ти. Единствена ти от всички хайдути тука се сети, че имам рожден ден. Не мога дори да ти опиша колко много ме трогна. Желая ти късмет, щастие и много усмивки, а също така - много любов!

И на всички тия, дето не ме поздравиха - ЩЕ ИГРАЕ ДУШЕВНИЯ МЕЧ ПО ГЛАВАТА ДОГОДИНА, ХАРСЪЗИ С ХАРСЪЗИ!!! :lol: :lol: :lol:

Малко дълъг стана поста, ама вие го заслужавате. Обичам ви.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

†Soul Hunter† написа:_-DeViL-_ - знаеш ли, малко се обидих. Да беше сложил барем две емотиконки... :roll:
Sorry глеам вече да намаля емотиконите понеже обикновенно преди във всеки мой пост има по 2-3 емотикони...

Изображение
Изображение
Изображение
Пука ми, че ми дреме
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

†Soul Hunter† написа:Ронин (не съморай) - "Абе тука много често,почнаха да дигат години форумците" - лошо ли е?

Ми ако караме с такова темпо,скоро форума ше замре!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
DeViL
Обратна връзка:

Мнение от DeViL »

Ронин (не съморай) написа:
†Soul Hunter† написа:Ронин (не съморай) - "Абе тука много често,почнаха да дигат години форумците" - лошо ли е?

Ми ако караме с такова темпо,скоро форума ше замре!
:doh: аз защо не мисля така :?
Пука ми, че ми дреме
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

†Soul Hunter† написа: Nattestid - кога ще се напием всичките ли? Ами когато дойдете в Стара Загора, разбира се!!! :lol:

И на всички тия, дето не ме поздравиха - ЩЕ ИГРАЕ ДУШЕВНИЯ МЕЧ ПО ГЛАВАТА ДОГОДИНА, ХАРСЪЗИ С ХАРСЪЗИ!!! :lol: :lol: :lol:

Я СОМ НАПРАВО НОКТУРНО, ДА ЗНАЙШ... АЗ СЕГА ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ ПИЯ, ДА ЗНАЕШ, ШЕФЕ ! ОБИЧАМ ТЕ ЕБЕ МЕ ЧЕ ТЕ НЕ ПОЗНАВАМ... ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ !
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

ЧРД,жив и здрав.
.
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Nattestid написа:
†Soul Hunter† написа: Nattestid - кога ще се напием всичките ли? Ами когато дойдете в Стара Загора, разбира се!!! :lol:

Я СОМ НАПРАВО НОКТУРНО, ДА ЗНАЙШ... АЗ СЕГА ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ ПИЯ, ДА ЗНАЕШ, ШЕФЕ ! ОБИЧАМ ТЕ ЕБЕ МЕ ЧЕ ТЕ НЕ ПОЗНАВАМ... ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ !
СТИГА ТОЛКО С АЛКХОЛА!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Честито приятелю, с малко закъснение, за което моля прошка. Пожелавам ти всичко най-добро така, както бих го пожелал за себе си. Пожелавам ти Щастие, Здраве, Вяра, Късмет, Любов и Богатство. Защото ти го заслужаваш. Честит Рожден Ден!
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Draksis

Мнение от Draksis »

Романс, Xayzer - "по-добре късно, отколкото никога", нали? Благодаря за пожеланията, колеги. Пичове сте, знаете си. Няма какво повече да се каже.

Ноктурно, уж щехте да идвате с Хамелеона... друг път ще е, братле. Да знайш, сега пием за твое здраве!!! Натурален сок, де, вкъщи нема друго, а ме е мързел прекалено много да отида до кварталната будка... Карай, че ги препиеме със сочец...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

БАЦЕ ЕБАСИ НЕДОРУАЗМУНЕТИЕТО АХАХА
АЗ СЪМ ОТ СЗ БРЕ ШЕФЕ
ДАЙ НЕКОЙ ПЪТ НЯКВА СРЕЩА ДА ТРЪСНЕМ С АКТИВ И КОЙТО ИМА
Draksis

Мнение от Draksis »

Nattestid написа:БАЦЕ ЕБАСИ НЕДОРУАЗМУНЕТИЕТО АХАХА
АЗ СЪМ ОТ СЗ БРЕ ШЕФЕ
ДАЙ НЕКОЙ ПЪТ НЯКВА СРЕЩА ДА ТРЪСНЕМ С АКТИВ И КОЙТО ИМА
МИ ЩО НЕ КАЖЕШ, ЧЕ СИ ОТ СЗ, БЕ, САМО В НЕВЕДЕНИЕ ТЪНА ТУКА, ДА НЕ ЗНАМ КОЛКО ФОРУМЦИ СА ОТ ГРАДО И КОИ НЕ...

Наистина, аре събота ли, неделя ли, да хванем да се срещнем, че срамота, от година и половина да пишем във форюма, пък да не се видим на живо... и кучетата ще ни се смеят, дето има една дума.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

хайде едно закъсняло ЧРД и от мен,да си жив и здрац,късмет,успех в живота и да ни радваш във форума още дълго :!: :!: Изображение
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
2D'

Мнение от 2D' »

Яааа, Соул имал РД. Ай да ти е честит със закъснение и да си останеш пич, какъвто винаги си бил. :roll:
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

ЧРД ! Много от всичко най-хубаво и нека следващата година да я посрещнеш още по-щастлив !!!
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Публикувай отговор