Е, думи нямам просто... ей, хора, така да ме зарадвате! Цъкам аз из форюма вчера и що да видя - тема за моя РД! Първата такава изобщо! Е, сега следва дълъг списък с благодарности и приятелски намигвания, меланхолично настроените моля да не четат...
Първо, на
O6im - прав си братле, мерси за поздрава.
Vermic - благодарско братле, да не ме забрайш и догодина!
WolfMan - приятелю, един от малкото свестни във форума си, благодаря ти и продължавай все така със смислени постове.
Indiana Jones™ - колега, ако не си ти да ни търсиш линкове, когато закъсаме, не знам закъде ще сме! Благодаря и продължавай все така да хакерстваш!
Shadow' - мале, братле, нямаш си представа какъв купон се завихри! Когато спряхме да пеем, половината се натръшкаха да спят я по пода, я по леглата, по столовете... другата половина си приказвахме два часа после. Накрая чак ме беше срам да будя спящите да си ходят...
мини руло - благодарско.
Duke - колега, приятелю, ти си един от най-уважаваните от мен хора на този свят. Нямаш представа колко ме зарадва поздравът ти. Благодаря и... да се намерим някоя вечер в Skype да обсъдим Сезон 5, а?
Brain - мерси, пич.
Lonely ArchAngel - и това си беше оригинално, приятелю. С лек хумор, приличен на моя от времето, когато написах вместо подпис "Мързеше ме да напиша нещо епично...:
Scar - брато, аре да не започваме пак спора, че миналия път се наложи админа да ни разтърве, сещаш ли се?
Голяма забава падна тогаз... anyway, благодаря ти, че се сети да ме поздравиш. Мerci на френски.
Bator Zong™ - мерси и по-малко флуудърщина догодина...
Agnarr - благодарско, братле. А, BTW, ти получи ли своя fighting аксесоар вече?
Pantomime - благодаря ти, приятелю. Хубаво е, че се сети да ми честитиш РД-то.
Immaterium - колега, ти вече ме задмина по хубост на аватара. С твоя сегашния не мога да се сравнявам. Иначе, благодарско за поздрава и, знаеш... Keep Walkin' - Johnny Walker.
Ruiner - благодаря ти, колега. Хубаво е една от форумните легенди да ти честити рождения...
_-DeViL-_ - знаеш ли, малко се обидих. Да беше сложил барем две емотиконки...
AgentX - мерси, батка.
Kamelot - едно кратко thx.
Ронин (не съморай) - "Абе тука много често,почнаха да дигат години форумците" - лошо ли е?
Daddy - ей, няма да ти стане хубав профила и тва е. Все пак, мерси за поздрава.
AcTivE - ей, от един град сме, да не се съберем на по бира, ей. Ще трябва да наваксаме...
Дади - ти ме зарадва най-много, приятелю. От поста ти дъх не можах да си поема от смях... Ама си прав. Все отнякъде требе да иде заплатата, нали? Благодаря ти за поздрава.
Ghost Rider, Аросаlypse - thx.
Nattestid - кога ще се напием всичките ли? Ами когато дойдете в Стара Загора, разбира се!!!
Disturbеd - благодаря ти за поздрава, брато. Мога да ти кажа само едно - продължавай да ни радваш с цинизми още дълго време!
И накрая, на
The CROW - приятелко, благодаря ти. Единствена ти от всички хайдути тука се сети, че имам рожден ден. Не мога дори да ти опиша колко много ме трогна. Желая ти късмет, щастие и много усмивки, а също така - много любов!
И на всички тия, дето не ме поздравиха - ЩЕ ИГРАЕ ДУШЕВНИЯ МЕЧ ПО ГЛАВАТА ДОГОДИНА, ХАРСЪЗИ С ХАРСЪЗИ!!!
Малко дълъг стана поста, ама вие го заслужавате. Обичам ви.