Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 18:30

ЧРД от мен, гражданино на центъра на Вселената :wink:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 19:45

Ловецооо! Жив и здрав да си бе, ей! И много души да наловиш, че тя заплатата требе да иде от некъде, нали? :)

Айде, много ти здраве, късмет, щастие и всичко останало, за което можеш да се сетиш ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 20:03

ЧРД и да черпиш :o

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 21:03

AcTivE написа:

Абе да му еба мамата, ние кога ще се напием всичките бе ? :D :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 21:05

Nattestid написа:
AcTivE написа:

Абе да му еба мамата, ние кога ще се напием всичките бе ? :D :lol:

Утре ай ше пеем песни по цела българия!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Апр 2007 21:17

ЧРД, френд! Много успехи в живота, здраве и пари ;) Още дълги години хубав живот ти пожелавам!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 19:06

Е, думи нямам просто... ей, хора, така да ме зарадвате! Цъкам аз из форюма вчера и що да видя - тема за моя РД! Първата такава изобщо! Е, сега следва дълъг списък с благодарности и приятелски намигвания, меланхолично настроените моля да не четат... :wink:

Първо, на O6im - прав си братле, мерси за поздрава.

Vermic - благодарско братле, да не ме забрайш и догодина! :)

WolfMan - приятелю, един от малкото свестни във форума си, благодаря ти и продължавай все така със смислени постове. :wink:

Indiana Jones™ - колега, ако не си ти да ни търсиш линкове, когато закъсаме, не знам закъде ще сме! Благодаря и продължавай все така да хакерстваш! :D

Shadow' - мале, братле, нямаш си представа какъв купон се завихри! Когато спряхме да пеем, половината се натръшкаха да спят я по пода, я по леглата, по столовете... другата половина си приказвахме два часа после. Накрая чак ме беше срам да будя спящите да си ходят...

мини руло - благодарско.

Duke - колега, приятелю, ти си един от най-уважаваните от мен хора на този свят. Нямаш представа колко ме зарадва поздравът ти. Благодаря и... да се намерим някоя вечер в Skype да обсъдим Сезон 5, а? :)

Brain - мерси, пич.

Lonely ArchAngel - и това си беше оригинално, приятелю. С лек хумор, приличен на моя от времето, когато написах вместо подпис "Мързеше ме да напиша нещо епично...: :lol:

Scar - брато, аре да не започваме пак спора, че миналия път се наложи админа да ни разтърве, сещаш ли се? :lol: Голяма забава падна тогаз... anyway, благодаря ти, че се сети да ме поздравиш. Мerci на френски.

Bator Zong™ - мерси и по-малко флуудърщина догодина... :wink:

Agnarr - благодарско, братле. А, BTW, ти получи ли своя fighting аксесоар вече?

Pantomime - благодаря ти, приятелю. Хубаво е, че се сети да ми честитиш РД-то. :)

Immaterium - колега, ти вече ме задмина по хубост на аватара. С твоя сегашния не мога да се сравнявам. Иначе, благодарско за поздрава и, знаеш... Keep Walkin' - Johnny Walker.

Ruiner - благодаря ти, колега. Хубаво е една от форумните легенди да ти честити рождения...

_-DeViL-_ - знаеш ли, малко се обидих. Да беше сложил барем две емотиконки... :roll:

AgentX - мерси, батка.

Kamelot - едно кратко thx. :wink:

Ронин (не съморай) - "Абе тука много често,почнаха да дигат години форумците" - лошо ли е?

Daddy - ей, няма да ти стане хубав профила и тва е. Все пак, мерси за поздрава.

AcTivE - ей, от един град сме, да не се съберем на по бира, ей. Ще трябва да наваксаме... :lol:

Дади - ти ме зарадва най-много, приятелю. От поста ти дъх не можах да си поема от смях... Ама си прав. Все отнякъде требе да иде заплатата, нали? Благодаря ти за поздрава. :wink:

Ghost Rider, Аросаlypse - thx.

Nattestid - кога ще се напием всичките ли? Ами когато дойдете в Стара Загора, разбира се!!! :lol:

Disturbеd - благодаря ти за поздрава, брато. Мога да ти кажа само едно - продължавай да ни радваш с цинизми още дълго време! :wink:

И накрая, на The CROW - приятелко, благодаря ти. Единствена ти от всички хайдути тука се сети, че имам рожден ден. Не мога дори да ти опиша колко много ме трогна. Желая ти късмет, щастие и много усмивки, а също така - много любов!

И на всички тия, дето не ме поздравиха - ЩЕ ИГРАЕ ДУШЕВНИЯ МЕЧ ПО ГЛАВАТА ДОГОДИНА, ХАРСЪЗИ С ХАРСЪЗИ!!! :lol: :lol: :lol:

Малко дълъг стана поста, ама вие го заслужавате. Обичам ви.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 19:57

†Soul Hunter† написа:
_-DeViL-_ - знаеш ли, малко се обидих. Да беше сложил барем две емотиконки... :roll:

Sorry глеам вече да намаля емотиконите понеже обикновенно преди във всеки мой пост има по 2-3 емотикони...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 20:16

†Soul Hunter† написа:
Ронин (не съморай) - "Абе тука много често,почнаха да дигат години форумците" - лошо ли е?

Ми ако караме с такова темпо,скоро форума ше замре!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 20:18

Ронин (не съморай) написа:
†Soul Hunter† написа:

Ми ако караме с такова темпо,скоро форума ше замре!

:doh: аз защо не мисля така :?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 20:21

†Soul Hunter† написа:
Nattestid - кога ще се напием всичките ли? Ами когато дойдете в Стара Загора, разбира се!!! :lol:

И на всички тия, дето не ме поздравиха - ЩЕ ИГРАЕ ДУШЕВНИЯ МЕЧ ПО ГЛАВАТА ДОГОДИНА, ХАРСЪЗИ С ХАРСЪЗИ!!! :lol: :lol: :lol:

Я СОМ НАПРАВО НОКТУРНО, ДА ЗНАЙШ... АЗ СЕГА ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ ПИЯ, ДА ЗНАЕШ, ШЕФЕ ! ОБИЧАМ ТЕ ЕБЕ МЕ ЧЕ ТЕ НЕ ПОЗНАВАМ... ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 20:26

ЧРД,жив и здрав.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 20:28

Nattestid написа:
†Soul Hunter† написа:

Я СОМ НАПРАВО НОКТУРНО, ДА ЗНАЙШ... АЗ СЕГА ЗА ТВОЕ ЗДРАВЕ ПИЯ, ДА ЗНАЕШ, ШЕФЕ ! ОБИЧАМ ТЕ ЕБЕ МЕ ЧЕ ТЕ НЕ ПОЗНАВАМ... ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ !

СТИГА ТОЛКО С АЛКХОЛА!

Профил Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 20:50

Честито приятелю, с малко закъснение, за което моля прошка. Пожелавам ти всичко най-добро така, както бих го пожелал за себе си. Пожелавам ти Щастие, Здраве, Вяра, Късмет, Любов и Богатство. Защото ти го заслужаваш. Честит Рожден Ден!

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 21:14

Романс, Xayzer - "по-добре късно, отколкото никога", нали? Благодаря за пожеланията, колеги. Пичове сте, знаете си. Няма какво повече да се каже.

Ноктурно, уж щехте да идвате с Хамелеона... друг път ще е, братле. Да знайш, сега пием за твое здраве!!! Натурален сок, де, вкъщи нема друго, а ме е мързел прекалено много да отида до кварталната будка... Карай, че ги препиеме със сочец...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 21:21

БАЦЕ ЕБАСИ НЕДОРУАЗМУНЕТИЕТО АХАХА
АЗ СЪМ ОТ СЗ БРЕ ШЕФЕ
ДАЙ НЕКОЙ ПЪТ НЯКВА СРЕЩА ДА ТРЪСНЕМ С АКТИВ И КОЙТО ИМА

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 21:30

Nattestid написа:
БАЦЕ ЕБАСИ НЕДОРУАЗМУНЕТИЕТО АХАХА
АЗ СЪМ ОТ СЗ БРЕ ШЕФЕ
ДАЙ НЕКОЙ ПЪТ НЯКВА СРЕЩА ДА ТРЪСНЕМ С АКТИВ И КОЙТО ИМА

МИ ЩО НЕ КАЖЕШ, ЧЕ СИ ОТ СЗ, БЕ, САМО В НЕВЕДЕНИЕ ТЪНА ТУКА, ДА НЕ ЗНАМ КОЛКО ФОРУМЦИ СА ОТ ГРАДО И КОИ НЕ...

Наистина, аре събота ли, неделя ли, да хванем да се срещнем, че срамота, от година и половина да пишем във форюма, пък да не се видим на живо... и кучетата ще ни се смеят, дето има една дума.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 10 Апр 2007 21:51

хайде едно закъсняло ЧРД и от мен,да си жив и здрац,късмет,успех в живота и да ни радваш във форума още дълго :!: :!:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 00:07

Яааа, Соул имал РД. Ай да ти е честит със закъснение и да си останеш пич, какъвто винаги си бил. :roll:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Заглавие:
Публикувано на: 11 Апр 2007 06:49

ЧРД ! Много от всичко най-хубаво и нека следващата година да я посрещнеш още по-щастлив !!!

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com