Е, думи нямам просто... ей, хора, така да ме зарадвате! Цъкам аз из форюма вчера и що да видя - тема за моя РД! Първата такава изобщо! Е, сега следва дълъг списък с благодарности и приятелски намигвания, меланхолично настроените моля да не четат...
Първо, на
O6im - прав си братле, мерси за поздрава.
Vermic - благодарско братле, да не ме забрайш и догодина!
WolfMan - приятелю, един от малкото свестни във форума си, благодаря ти и продължавай все така със смислени постове.
Indiana Jones™ - колега, ако не си ти да ни търсиш линкове, когато закъсаме, не знам закъде ще сме! Благодаря и продължавай все така да хакерстваш!
Shadow' - мале, братле, нямаш си представа какъв купон се завихри! Когато спряхме да пеем, половината се натръшкаха да спят я по пода, я по леглата, по столовете... другата половина си приказвахме два часа после. Накрая чак ме беше срам да будя спящите да си ходят...
мини руло - благодарско.
Duke - колега, приятелю, ти си един от най-уважаваните от мен хора на този свят. Нямаш представа колко ме зарадва поздравът ти. Благодаря и... да се намерим някоя вечер в Skype да обсъдим Сезон 5, а?
Brain - мерси, пич.
Lonely ArchAngel - и това си беше оригинално, приятелю. С лек хумор, приличен на моя от времето, когато написах вместо подпис "Мързеше ме да напиша нещо епично...:
Scar - брато, аре да не започваме пак спора, че миналия път се наложи админа да ни разтърве, сещаш ли се?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Голяма забава падна тогаз... anyway, благодаря ти, че се сети да ме поздравиш. Мerci на френски.
Bator Zong™ - мерси и по-малко флуудърщина догодина...
Agnarr - благодарско, братле. А, BTW, ти получи ли своя fighting аксесоар вече?
Pantomime - благодаря ти, приятелю. Хубаво е, че се сети да ми честитиш РД-то.
Immaterium - колега, ти вече ме задмина по хубост на аватара. С твоя сегашния не мога да се сравнявам. Иначе, благодарско за поздрава и, знаеш... Keep Walkin' - Johnny Walker.
Ruiner - благодаря ти, колега. Хубаво е една от форумните легенди да ти честити рождения...
_-DeViL-_ - знаеш ли, малко се обидих. Да беше сложил барем две емотиконки...
AgentX - мерси, батка.
Kamelot - едно кратко thx.
Ронин (не съморай) - "Абе тука много често,почнаха да дигат години форумците" - лошо ли е?
Daddy - ей, няма да ти стане хубав профила и тва е. Все пак, мерси за поздрава.
AcTivE - ей, от един град сме, да не се съберем на по бира, ей. Ще трябва да наваксаме...
Дади - ти ме зарадва най-много, приятелю. От поста ти дъх не можах да си поема от смях... Ама си прав. Все отнякъде требе да иде заплатата, нали? Благодаря ти за поздрава.
Ghost Rider, Аросаlypse - thx.
Nattestid - кога ще се напием всичките ли? Ами когато дойдете в Стара Загора, разбира се!!!
Disturbеd - благодаря ти за поздрава, брато. Мога да ти кажа само едно - продължавай да ни радваш с цинизми още дълго време!
И накрая, на
The CROW - приятелко, благодаря ти. Единствена ти от всички хайдути тука се сети, че имам рожден ден. Не мога дори да ти опиша колко много ме трогна. Желая ти късмет, щастие и много усмивки, а също така - много любов!
И на всички тия, дето не ме поздравиха - ЩЕ ИГРАЕ ДУШЕВНИЯ МЕЧ ПО ГЛАВАТА ДОГОДИНА, ХАРСЪЗИ С ХАРСЪЗИ!!!
Малко дълъг стана поста, ама вие го заслужавате. Обичам ви.