Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2005 16:00
Значи, случайно един приятел ми предложи диска с Freedom Fighters и аз го взех, понеже преди време брата само за нея ми говореше. Пуснах. Като геймплей, играта изключително наподобява Hitman 2. Дори саундтрака (руски) е наподобяващ, макар че е по-оскъден като количество от Хитмен. Естествено, дотук с приликите. Играта е уникална като замисъл, забравете за стелт моментите, всичко е екшън, играта е отборна и можете да командвате свои въоръжени "съидейници". Направи ми впечатление, че те са изключително умни - изпъняват на момента всяка заповед, която им зададете, прикриват се, търсят укрития... Сега съм в процес на игра, но досега забелязвам, че целта ви често е "взриви моста, освободи заложниците, превземи електроцентралата". Оръжията не са много - РПГ, АК-47, модифициран m4 без приклад, помпа, снайпер, лека картечница, гранати, коктейл молотов, 3 вида пистолети... Геймплея включва и юмручен бой или по-точно "близка битка". Общо взето това е играта.
Стелт, надявам се, че си играл играта поне до средата, за да знаеш историята и развитието й (намеквам за генерала, Крис, брат му, бойците за свобода и т.н.).
Чакаме продължение
|