Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2005 10:10
Стелте радваме се че най-после чакането ни беше удостоено с успех. Тази част е интригуваща и отново зарибява да очакваме следващата. Доста интересно с тея параноици и с лудия им комендант. Интригуващо... надяваме се да имаш време да пишеш продълженията, защото разказа е доста зарибяващ.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2005 14:51
А така - чакането си заслужаваше ! Само ще ме е яд , ако забавиш и следващата , щото вече ме постави във крайно напрежение ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2005 16:00
Значи, случайно един приятел ми предложи диска с Freedom Fighters и аз го взех, понеже преди време брата само за нея ми говореше. Пуснах. Като геймплей, играта изключително наподобява Hitman 2. Дори саундтрака (руски) е наподобяващ, макар че е по-оскъден като количество от Хитмен. Естествено, дотук с приликите. Играта е уникална като замисъл, забравете за стелт моментите, всичко е екшън, играта е отборна и можете да командвате свои въоръжени "съидейници". Направи ми впечатление, че те са изключително умни - изпъняват на момента всяка заповед, която им зададете, прикриват се, търсят укрития... Сега съм в процес на игра, но досега забелязвам, че целта ви често е "взриви моста, освободи заложниците, превземи електроцентралата". Оръжията не са много - РПГ, АК-47, модифициран m4 без приклад, помпа, снайпер, лека картечница, гранати, коктейл молотов, 3 вида пистолети... Геймплея включва и юмручен бой или по-точно "близка битка". Общо взето това е играта.
Стелт, надявам се, че си играл играта поне до средата, за да знаеш историята и развитието й (намеквам за генерала, Крис, брат му, бойците за свобода и т.н.).
Чакаме продължение
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2005 19:03
Много е готино, Стелт!Продължавай все така.
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
prof_killer
|
|
|
|
|
|
|
|
SMURT na MISHKIT
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2005 19:05
молитвите ми явно са били чути кадето трябва наи-после продалжение вече ми текат лигите
|
|
|
|
|
SOVIETS_ARMY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2005 20:56
Първо искам да се извиня на Стелта,че съм изпуснал последната част.Безкрайно съжалявам,но тогава имах проблеми с интернета.Сега.Хареса ми.Историята наистина почва да се наслагва.Демек разказа става добър!Надявам се,че няма да минат 3-4 месеца преди следващата част.
Колкото и странно да звучи обаче усещам някаква претупаност.Някак много бързо се развиват нещата за разлика от другите части.
Хайде със здраве и да видим разказа скоро.
___________________________________ Memento mori!!!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2005 09:23
Страхотно, просто СТРАХОТНО.
Моля те продължи,искам следваща част.YOU CAN DO IT lol
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
|
SMURT na MISHKIT
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Фев 2005 15:13
маи старата песен се повтаря СТЕЛТ пак се забавя вече ме страх да не се одавя в собствени те си лиги пак го препрочетох искаме оше искаме още
|
|
|
|
|
prof_killer
|
|
|
|
|
|
|
|
SMURT na MISHKIT
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2005 21:58
даааааааааам наистина се проточи доста от мъка неска взех ,че пак врътнах играта ама не е същото тръпката вече я няма за сажаление
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Май 2005 22:48
Айде бе Стелт айде бе...стига си ни мъчил.За 4 месеца нищо ли не можа да измислиш?!?!??!?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Май 2005 20:51
Stealth кажи нещо,да знаем,че си жив
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2005 21:47
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХОООООООООООООООООООООООООООООО
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Май 2005 22:04
Стелте, да не се ожени за някоя мацка бе Това може да ти единственото оправдание, другото си е чиста безотговорност към таланта и към публиката...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Май 2005 12:05
AcTivE написа: Стелте, да не се ожени за някоя мацка бе Това може да ти единственото оправдание, другото си е чиста безотговорност към таланта и към публиката... Това е така,само че Стелт не е влизал във форума от ехеееее...иначе и на мен много ми се иска да пусне продължението
ЕДИТ:За Стелт:какво стана с тебе бе човек?Заряза ли идеята?Ако е така,то много жалко,разказа просто рулира!Плс поне кажи какво ще правиш:ще пускаш продължение или си го зарязал?Мооооооля
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 19:04
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2005 20:30
И на мен ми се ще много,ама Стелт явно е за*бал съвсем разказа...жалко...
|
|
|
|
|
Махун
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2005 19:17
Eх... Стелте.. знаеш как да си оплътняваш свободното (може би) време през зимата :РРРР
Ае пожелавам успех на филмирането ;Р Разказа съм го чел отдавна, сега ще го прегледам пак, но си спомням, че беше велик :Р По стечение на обстоятелствата преди около 2 седмици разглеждах стари броеве на PCMania и попаднах на статията за Freedom Fighters The Game и съм се зарибил и по нея, в момента дори тече процес по откриването й, така че ще следя нещата и около разказа и около филмирането му :Р
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2006 19:20
Преди не обърнах много внимание на този разказ, но преди известно време (3 дена) реших да го прочета. Знаеш ли какво, Стелт - супер е - рядко съм намирал нещо толкова увлекателно във форума и затова доста ми хареса. Само това че го остави с отворен край ме издразни малко, но се надяваме да го завършиш.
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|