Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2005 10:10

Стелте радваме се че най-после чакането ни беше удостоено с успех. Тази част е интригуваща и отново зарибява да очакваме следващата. Доста интересно с тея параноици и с лудия им комендант. Интригуващо... надяваме се да имаш време да пишеш продълженията, защото разказа е доста зарибяващ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2005 14:51

А така - чакането си заслужаваше ! Само ще ме е яд , ако забавиш и следващата , щото вече ме постави във крайно напрежение ...

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2005 16:00

Значи, случайно един приятел ми предложи диска с Freedom Fighters и аз го взех, понеже преди време брата само за нея ми говореше. Пуснах. Като геймплей, играта изключително наподобява Hitman 2. Дори саундтрака (руски) е наподобяващ, макар че е по-оскъден като количество от Хитмен. Естествено, дотук с приликите. Играта е уникална като замисъл, забравете за стелт моментите, всичко е екшън, играта е отборна и можете да командвате свои въоръжени "съидейници". Направи ми впечатление, че те са изключително умни - изпъняват на момента всяка заповед, която им зададете, прикриват се, търсят укрития... Сега съм в процес на игра, но досега забелязвам, че целта ви често е "взриви моста, освободи заложниците, превземи електроцентралата". Оръжията не са много - РПГ, АК-47, модифициран m4 без приклад, помпа, снайпер, лека картечница, гранати, коктейл молотов, 3 вида пистолети... Геймплея включва и юмручен бой или по-точно "близка битка". Общо взето това е играта.

Стелт, надявам се, че си играл играта поне до средата, за да знаеш историята и развитието й (намеквам за генерала, Крис, брат му, бойците за свобода и т.н.).
Чакаме продължение

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2005 19:03

Много е готино, Стелт!Продължавай все така.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 19:45

Какво става? :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2005 19:05

молитвите ми явно са били чути кадето трябва наи-после продалжение вече ми текат лигите :wink:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2005 20:56

Първо искам да се извиня на Стелта,че съм изпуснал последната част.Безкрайно съжалявам,но тогава имах проблеми с интернета.Сега.Хареса ми.Историята наистина почва да се наслагва.Демек разказа става добър!Надявам се,че няма да минат 3-4 месеца преди следващата част.
Колкото и странно да звучи обаче усещам някаква претупаност.Някак много бързо се развиват нещата за разлика от другите части.
Хайде със здраве и да видим разказа скоро.

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2005 09:23

Страхотно, просто СТРАХОТНО.
Моля те продължи,искам следваща част.YOU CAN DO IT lol

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 15:13

маи старата песен се повтаря СТЕЛТ пак се забавя вече ме страх да не се одавя в собствени те си лиги :twisted: пак го препрочетох искаме оше искаме още

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2005 00:00

:(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2005 21:58

даааааааааам наистина се проточи доста от мъка неска взех ,че пак врътнах играта ама не е същото тръпката вече я няма за сажаление

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2005 22:48

Айде бе Стелт айде бе...стига си ни мъчил.За 4 месеца нищо ли не можа да измислиш?!?!??!?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2005 20:51

Stealth кажи нещо,да знаем,че си жив :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2005 21:47

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕХОООООООООООООООООООООООООООООО

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2005 22:04

Стелте, да не се ожени за някоя мацка бе :?: Това може да ти единственото оправдание, другото си е чиста безотговорност към таланта и към публиката... :roll:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2005 12:05

AcTivE написа:
Стелте, да не се ожени за някоя мацка бе :?: Това може да ти единственото оправдание, другото си е чиста безотговорност към таланта и към публиката... :roll:
Това е така,само че Стелт не е влизал във форума от ехеееее...иначе и на мен много ми се иска да пусне продължението

ЕДИТ:За Стелт:какво стана с тебе бе човек?Заряза ли идеята?Ако е така,то много жалко,разказа просто рулира!Плс поне кажи какво ще правиш:ще пускаш продължение или си го зарязал?Мооооооля :bowdown: :bowdown:

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2005 19:04

Имам чувството, че Стелт тотално е станал социопат покрай този WoW :) Аре бе, чакаме си продължението! Жив ли си :)
:bash: :smkbm:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2005 20:30

И на мен ми се ще много,ама Стелт явно е за*бал съвсем разказа...жалко... :disbelief:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2005 19:17

Eх... Стелте.. знаеш как да си оплътняваш свободното (може би) време през зимата :РРРР
Ае пожелавам успех на филмирането ;Р Разказа съм го чел отдавна, сега ще го прегледам пак, но си спомням, че беше велик :Р По стечение на обстоятелствата преди около 2 седмици разглеждах стари броеве на PCMania и попаднах на статията за Freedom Fighters The Game и съм се зарибил и по нея, в момента дори тече процес по откриването й, така че ще следя нещата и около разказа и около филмирането му :Р

Профил

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2006 19:20

Преди не обърнах много внимание на този разказ, но преди известно време (3 дена) реших да го прочета. Знаеш ли какво, Стелт - супер е - рядко съм намирал нещо толкова увлекателно във форума и затова доста ми хареса. Само това че го остави с отворен край ме издразни малко, но се надяваме да го завършиш.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com