Freedom Fighters – от другата страна на барикадата
Значи, случайно един приятел ми предложи диска с Freedom Fighters и аз го взех, понеже преди време брата само за нея ми говореше. Пуснах. Като геймплей, играта изключително наподобява Hitman 2. Дори саундтрака (руски) е наподобяващ, макар че е по-оскъден като количество от Хитмен. Естествено, дотук с приликите. Играта е уникална като замисъл, забравете за стелт моментите, всичко е екшън, играта е отборна и можете да командвате свои въоръжени "съидейници". Направи ми впечатление, че те са изключително умни - изпъняват на момента всяка заповед, която им зададете, прикриват се, търсят укрития... Сега съм в процес на игра, но досега забелязвам, че целта ви често е "взриви моста, освободи заложниците, превземи електроцентралата". Оръжията не са много - РПГ, АК-47, модифициран m4 без приклад, помпа, снайпер, лека картечница, гранати, коктейл молотов, 3 вида пистолети... Геймплея включва и юмручен бой или по-точно "близка битка". Общо взето това е играта.
Стелт, надявам се, че си играл играта поне до средата, за да знаеш историята и развитието й (намеквам за генерала, Крис, брат му, бойците за свобода и т.н.).
Чакаме продължение
Стелт, надявам се, че си играл играта поне до средата, за да знаеш историята и развитието й (намеквам за генерала, Крис, брат му, бойците за свобода и т.н.).
Чакаме продължение
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
- prof_killer
- SMURT na MISHKIT
- Обратна връзка:
- SOVIETS_ARMY
- Обратна връзка:
Първо искам да се извиня на Стелта,че съм изпуснал последната част.Безкрайно съжалявам,но тогава имах проблеми с интернета.Сега.Хареса ми.Историята наистина почва да се наслагва.Демек разказа става добър!Надявам се,че няма да минат 3-4 месеца преди следващата част.
Колкото и странно да звучи обаче усещам някаква претупаност.Някак много бързо се развиват нещата за разлика от другите части.
Хайде със здраве и да видим разказа скоро.
Колкото и странно да звучи обаче усещам някаква претупаност.Някак много бързо се развиват нещата за разлика от другите части.
Хайде със здраве и да видим разказа скоро.
Memento mori!!!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!
"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!
-
high_till_i_die
- Обратна връзка:
- SMURT na MISHKIT
- Обратна връзка:
- prof_killer
- SMURT na MISHKIT
- Обратна връзка:
-
Steel
- Обратна връзка:
Това е така,само че Стелт не е влизал във форума от ехеееее...иначе и на мен много ми се иска да пусне продължениетоAcTivE написа:Стелте, да не се ожени за някоя мацка беТова може да ти единственото оправдание, другото си е чиста безотговорност към таланта и към публиката...
![]()
ЕДИТ:За Стелт:какво стана с тебе бе човек?Заряза ли идеята?Ако е така,то много жалко,разказа просто рулира!Плс поне кажи какво ще правиш:ще пускаш продължение или си го зарязал?Мооооооля

Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Eх... Стелте.. знаеш как да си оплътняваш свободното (може би) време през зимата :РРРР
Ае пожелавам успех на филмирането ;Р Разказа съм го чел отдавна, сега ще го прегледам пак, но си спомням, че беше велик :Р По стечение на обстоятелствата преди около 2 седмици разглеждах стари броеве на PCMania и попаднах на статията за Freedom Fighters The Game и съм се зарибил и по нея, в момента дори тече процес по откриването й, така че ще следя нещата и около разказа и около филмирането му :Р
Ае пожелавам успех на филмирането ;Р Разказа съм го чел отдавна, сега ще го прегледам пак, но си спомням, че беше велик :Р По стечение на обстоятелствата преди около 2 седмици разглеждах стари броеве на PCMania и попаднах на статията за Freedom Fighters The Game и съм се зарибил и по нея, в момента дори тече процес по откриването й, така че ще следя нещата и около разказа и около филмирането му :Р
- Gnumerick
- Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
- Обратна връзка:
Преди не обърнах много внимание на този разказ, но преди известно време (3 дена) реших да го прочета. Знаеш ли какво, Стелт - супер е - рядко съм намирал нещо толкова увлекателно във форума и затова доста ми хареса. Само това че го остави с отворен край ме издразни малко, но се надяваме да го завършиш.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн