Автор |
Съобщение |
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 13:53
sdl написа: Ta za toia S grade luk-vie samo v piratki li igraete? Zashtoto ako niakoi igrae v originala,znae che za top S ima da igrae... Оу много интересно!Верно?Бе ти ми казваш нещо ново...
Flameblind къде са тия Ц4 фючърс?Кой е тоя сървър?
|
|
|
|
|
Pesh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 15:29
da gustin e bilo
___________________________________ (\_/)
(O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
(> <) to help him achieve world domination.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 18:09
Хора,добре ли е като за първи път играеш,да се развиваш с ножки, дигаш mortal blow и ставаш асасин,после блейдмастър(може би)??
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 18:29
ами то ако дигаш дагер герой друго нема как само да те поправя:след асасин е или abys walker или phantom ranger.но щом ще играеш с дагери значи абиса избираш.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 18:33
Расата има ли зна4ение-Дарк Елф.А блеид мастър къде може.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 18:49
такова нещо като блейд мастър няма има treasure hunter,plains walker,abyss walker.Скиловете на трите класа имат малки разлики но treasure hunter-а има най много скилове.Но лично мен най много ми харесва плейн уолкъра на елфите.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 18:58
Истината е Тиранта . Няма по зло същество измежду меле класовете . Единствен минус е че е с ляит армор но затова пък вдига много мастари и общо взето изравнява. Е пак има по малко дефенс но затова пък бие като животно особено със фист фюри . Общо взето до сега единствено блеид денсар ми е виждал сметката и то защото той беше с топ S а аз с а греид .
Иначе Спелсингърът мога с чисто сърце да заявя че е най-злият маг в играта . Което междо другото убива малко удоволствието от нея . Докато при другите герои винаги има клас който да е спецялно за да сломи вашият задник то при спелсингерите няма такъв противоположен клас или поне аз не знма за него .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 21:26
EviL написа: Истината е Тиранта .
ахахах пробвай Destroyer и тогава дай тва за най-злото същество сред (балансираните) melee. Общо взето Destroyer с добър меч убива всичко с light armor на 2-3 удара като му падне кръвта под 1/5. А ако те е източил поне на 2/3 кръв си му на един critical... А spellsinger... ами... друг spellsinger Но и стрелците вършат добра работа, особено в Nightmare light. Но поне според мен най-добрият mage killer е plains walker, бърз и с lvl 3 spirit barrier... А и mages са му на 4-5 удара, да не говорим ако вкара backstab...
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 21:38
аа бекстаба е тъп скил.под тъп имам предвид че треа ти се бутам 1 час за гърба докато го ударя и дотогава съм пътник
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 21:53
Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
О БТВ споменах ли татуто - Диваин ?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 21:58
Seth написа: аа бекстаба е тъп скил.под тъп имам предвид че треа ти се бутам 1 час за гърба докато го ударя и дотогава съм пътник
не си прав.
1) влиза от всяка посока, само не фронтално. Така че не е много "back"stab
2) най-важното - влиза винаги. И прави значителен dmg. От скромния ми опит с daggers (едва няколко месеца) смея да твърдя, че това е решаващ skill за всеки двубой. Не овладях много добре тази тънкост да го нанасям и по време на двубой, а не само в началото, но един от клана ми който играе само с TH определено знае как става тоя номер и е много трудно да му вземеш PvP... Успявах единствено с DA, понеже най-много играя с този клас.
btw понеже съм леко отегчен от самата игра, ако има желаещи да обсъждаме class vs class PvP тактики - дайте идеи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 22:01
я кажи как се бие ДА ? бие ли некъв по така дмг ?
п.п аз само играя с plains walker ама треа пробвам трежър хънтъра..
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 22:21
EviL написа: Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
О БТВ споменах ли татуто - Диваин ?
Ами.. не е точно така. Всъщност не съм специалист по Destroyers, не ми допада този клас, но имам в клана pro с него, та при 11 000+ HP не е много трудно да се определи 1/5 ;D Другото е, че под този праг стават активни 2 skills - първият (Guts) увеличава доста p.def, вторият (Frenzy) вдига брутално p.atk. На Destroyer около 72 lvl с A grade меч след Frenzy p.atk му става около 8-9k, помисли колко удара му трябват да те свали с толкова много p.atk... Най-вероятно до 1/5 от кръвта си (2200 HP) ще има и зареден Battle Roar, който ще му увеличи кръвта с около 1500. Ефектът на Frenzy трае колкото UD/UE, около 15-20 секунди, напълно достатъчни Destroyer сам да унищожи четирима с light armor около неговото ниво, особено ако има късмет за criticals. Това съм го виждал два пъти досега, доста шокиращо С S grade меч сигурно след frenzy се достига над 10 000 p.atk без buffs, така че вярвай ми, Destroyers са много зла melee машина ако знаеш как да играеш. А в C3 взима Crush of Doom, атака с 3551 power и възможност за overhit...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 22:25
Flameblind написа: EviL написа: Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
О БТВ споменах ли татуто - Диваин ? но имам в клана pro с него
трудно бих казал на някой в пиратски сървър че е про като се има предвид къде играе.разбирам да играе в ретайл сървърс ок ама в пиратски ..
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 22:35
Повярваи именно в пиратският се става доста по трудно про . Няма да обяснявам причинте .
Ми какво да ти кажа Пънч оф Дум е 4660 палър и шанс за овърхит . Слагаш си тотем оф огре за началото на битката за да се бъфнеш здраво и щом загубиш някакво количество кърв местиш на тотем оф пума . Със тоя тотем , скилът фист фюри , умението фаст фист и полшан за бързина на удара - атак спида на Тирант на 66 лвл става 900 . Как да ти кажа че ръчичките ми не се виждат като удрям . Два стъна на високо ниво . Хърикен асалт 2000 и косур палър но е двоен удар . Абе не знам чесно да ти кажа аз поне още не съм срещал някой даме срита в меле дуел . Относно ес греид - аиде да не се уливаме дори в пиратките трудно се намира а и обикновенно трудно се копува ако някой друг го намери .
А кажи в кой сървар играете . Може пък да сме в един и същ и да намина да видя тоз Дестроер какво може . Да му покажа една машина за къртене на мифки )
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 22:37
Seth написа: я кажи как се бие ДА ? бие ли некъв по така дмг ?
п.п аз само играя с plains walker ама треа пробвам трежър хънтъра..
DA няма нито една DD атака. С него не е важен толкова dmg, отколкото тактиката. Но висок lvl DA (наистина висок, примерно 77) с добро оръжие ще смаже сигурно всичко освен може би Destroyer и spellsinger. Всъщност със SPS става трудно, понеже нищо чудно след първия успешен stun да е dead Ам ако на някой някога му трябва разяснение за DA ще напиша едно дълго или ще копирам от форума ни
P.S. PW и на мен ми харесва най-много от всички daggers, понеже си е чист PK char, но е доста слаб понеже няма всичките levels critical power които имат TH и AW, а за dagger и стрелец critical е основно.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2005 22:50
Seth написа: Flameblind написа: EviL написа: Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
О БТВ споменах ли татуто - Диваин ? но имам в клана pro с него трудно бих казал на някой в пиратски сървър че е про като се има предвид къде играе.разбирам да играе в ретайл сървърс ок ама в пиратски ..
Ами зависи кво влагаш в "про". L2 е изчистена игра откъм умения (не като игрите на blizzard примерно) и това как да се научиш да си ползваш уменията не е хич трудно. Остават две неща - късмет е едното, тва няма как да предвидиш или нещо такова, печелил съм pvp на 11 HP left, просто ей така, от късмет. Другото е опит, а това и на пиратски, и на официален става като се биеш много. Разликата обаче е, че в официалния с тези 1x rates има доста да grind-ваш за всеки висок lvl, а в един 15x сървър след седмица вече можеш да тренираш, както и преди това, защото много по-лесно ще си върнеш XP от загубена битка. Много играчи от тези, които държат да са номер едно с тва с което играят, всъщност предпочитат добър private server пред retail и то само защото в retail понякога ти писва от farmers или dual boxers (на мен само ми писна за 2 седмици от вторите...) при положение че хвърляш толкова много труд за героя си. А това което пишат някои из разни posts за някъв collectors edition с разни герои по 100 lvl за това изобщо нямам идея, освен че няма общо с retail за който аз говоря, а именно официалните 1x сървъри. А там е леко невъзможно да докараш герой и до максималния 80 lvl...
|
|
|
|
|
Pesh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 09:01
Purvo Destroyer > Tyrant , Final Frenzy e izklu4itelno boleznen skill i Tyranta kolkoto i da e burz ne moje da svali 2.2hp za 2 secundi a na edin buffnat Destroyer sas me4 + focus my trqbvat to4no tolkova..
SPS moje da e dobar klass za pvp 1v1 no v mass pvp si e jiv ta6ak ... da ne govorim 4e vinagi ima otrqd ot 3-4 archers koito se zanimava samo s tova da razporva mages s po 2-3 udara..o6te pove4e 4e SPS-to e to4no na dva crita..
PW i AW -> za men tova sa klasove koito se igraqt ot hora koito tarsqt raznoobrazie v igrata i prosto im dava kef da igraqt.. prosto klasika...vinagi se radvam kato vidq takiva.. a mejdu drugoto Flame -> probvali li si da si napravi PW-to evasion tank? (orajie s SA Evasion , set koito da dava evasion + song + agility) .... prosto smurtonosen.. ne se pravq na mnogo vutre6en s igrata no ako ne si go probval .. probvai nqma da sujalqva6
DA e su6to mnogo lo6a ma6ina za ubivane, ne se raz4ita na tova da te ubie za 5-6 secundi no puk vednaj hvane li te sus stuna moje da si po4ti siguren 4e dokraq si murtav.. o6te pove4e 4e v mass pvp vinagi se kefq kato se saberat 3-4 DA i po4vat da stunvat nared bishopi i pro4ie healers.. obiknoveno bez healers i bishopi pvp-to svar6va dosta barzo
i gore dolu tolkova imah da kaja za sega ako nqkoi iska da me kritikuva s udovolstvie bih go izslu6al stiga da ne e ot TH Razbira4ite deto prez cqlata si L2 kariera si e pompil F1 F2 F3 do pobarkvane ..
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2005 21:48
Pesh написа: a mejdu drugoto Flame -> probvali li si da si napravi PW-to evasion tank? (orajie s SA Evasion , set koito da dava evasion + song + agility) .... prosto smurtonosen.. ne se pravq na mnogo vutre6en s igrata no ako ne si go probval .. probvai nqma da sujalqva6
Ами всъщност моя го ползвах изключително и само за PvP/PK. Grind с archers и daggers ми се струва доста тъп и скучен, но mages и tanks са ми удоволствие... Evasion tank - лично аз смятам, че е идеално за TH, но не и за PW/AW. Понеже на PW му липсват осезаемо crit power lvl 6 passives и е най-добре SA да е Focus. AW пък прави идеален dmg, но пропуска често, понеже той пък няма crit chance passives, така че най-добре за него Might Mortal (ако го има където играеш) или в краен случай отново Focus. И понеже и двата класа са по-бързи от TH, а TH си има и двата passives и добър def/HP, за него пък комбинацията с evasion е добре дошла. Но лично за мен evasion е нещо на което бих заложил ако бях archer, защото най-добрият път към перфектен стрелец е overenchanted bow + kiting + evasion set. Така може и да не правиш толкова dmg колкото с p.atk/dex set, обаче в перспектива е по-разумно, понеже и без това няма да те удрят често, а какво остава ако някои удари ги evade-неш вместо да понесеш по-малко от нормалното поражение понеже си заложил на p.def... Затова ми е супер смешно като видя HE/SR/PR с Theca а не с Plated Leather (STR) или Mithril Banded (evasion) или с BW/Avadon вместо Zubei/Doom на B... Някои хора не разбират нескритата истина, че в тази игра изборът на sets се свежда почти винаги до два най-подходящи, не повече. И особено при leather sets за всеки grade са си едва ли не точно определени за кой клас, само трябва малко мислене...
|
|
|
|
|
Pesh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2005 11:35
mi az sus daggers ne igraq ne mi e golqm kef obiknoveno tursq ne6to koeto da e istinsko predizvikatelstvo i da se igrae trudno ... za tova v momenta samo warcryer-a mi e v glavata.. ina4e za evasion tanka ti go predlojih za6toto do kolko-to znam PW ima nai mnogo evasion kato basic stat..no ne sum siguren
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|