Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 13:53

sdl написа:
Ta za toia S grade luk-vie samo v piratki li igraete?
Zashtoto ako niakoi igrae v originala,znae che za top S ima da igrae...
Оу много интересно!Верно?Бе ти ми казваш нещо ново... :lol:

Flameblind къде са тия Ц4 фючърс?Кой е тоя сървър?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 15:29

da gustin e bilo :D

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 18:09

Хора,добре ли е като за първи път играеш,да се развиваш с ножки, дигаш mortal blow и ставаш асасин,после блейдмастър(може би)??

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 18:29

ами то ако дигаш дагер герой друго нема как :) само да те поправя:след асасин е или abys walker или phantom ranger.но щом ще играеш с дагери значи абиса избираш.

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 18:33

Расата има ли зна4ение-Дарк Елф.А блеид мастър къде може.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 18:49

такова нещо като блейд мастър няма :) има treasure hunter,plains walker,abyss walker.Скиловете на трите класа имат малки разлики но treasure hunter-а има най много скилове.Но лично мен най много ми харесва плейн уолкъра на елфите.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 18:58

Истината е Тиранта . Няма по зло същество измежду меле класовете . Единствен минус е че е с ляит армор но затова пък вдига много мастари и общо взето изравнява. Е пак има по малко дефенс но затова пък бие като животно особено със фист фюри . Общо взето до сега единствено блеид денсар ми е виждал сметката и то защото той беше с топ S а аз с а греид .

Иначе Спелсингърът мога с чисто сърце да заявя че е най-злият маг в играта . Което междо другото убива малко удоволствието от нея . Докато при другите герои винаги има клас който да е спецялно за да сломи вашият задник то при спелсингерите няма такъв противоположен клас или поне аз не знма за него .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 21:26

EviL написа:
Истината е Тиранта .

ахахах пробвай Destroyer и тогава дай тва за най-злото същество сред (балансираните) melee. Общо взето Destroyer с добър меч убива всичко с light armor на 2-3 удара като му падне кръвта под 1/5. А ако те е източил поне на 2/3 кръв си му на един critical... А spellsinger... ами... друг spellsinger :D Но и стрелците вършат добра работа, особено в Nightmare light. Но поне според мен най-добрият mage killer е plains walker, бърз и с lvl 3 spirit barrier... А и mages са му на 4-5 удара, да не говорим ако вкара backstab...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 21:38

аа бекстаба е тъп скил.под тъп имам предвид че треа ти се бутам 1 час за гърба докато го ударя и дотогава съм пътник :(

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 21:53

Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .

О БТВ споменах ли татуто - Диваин ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 21:58

Seth написа:
аа бекстаба е тъп скил.под тъп имам предвид че треа ти се бутам 1 час за гърба докато го ударя и дотогава съм пътник :(

не си прав.
1) влиза от всяка посока, само не фронтално. Така че не е много "back"stab
2) най-важното - влиза винаги. И прави значителен dmg. От скромния ми опит с daggers (едва няколко месеца) смея да твърдя, че това е решаващ skill за всеки двубой. Не овладях много добре тази тънкост да го нанасям и по време на двубой, а не само в началото, но един от клана ми който играе само с TH определено знае как става тоя номер и е много трудно да му вземеш PvP... Успявах единствено с DA, понеже най-много играя с този клас.
btw понеже съм леко отегчен от самата игра, ако има желаещи да обсъждаме class vs class PvP тактики - дайте идеи

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 22:01

я кажи как се бие ДА ? бие ли некъв по така дмг ?

п.п аз само играя с plains walker ама треа пробвам трежър хънтъра..

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 22:21

EviL написа:
Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .

Ами.. не е точно така. Всъщност не съм специалист по Destroyers, не ми допада този клас, но имам в клана pro с него, та при 11 000+ HP не е много трудно да се определи 1/5 ;D Другото е, че под този праг стават активни 2 skills - първият (Guts) увеличава доста p.def, вторият (Frenzy) вдига брутално p.atk. На Destroyer около 72 lvl с A grade меч след Frenzy p.atk му става около 8-9k, помисли колко удара му трябват да те свали с толкова много p.atk... Най-вероятно до 1/5 от кръвта си (2200 HP) ще има и зареден Battle Roar, който ще му увеличи кръвта с около 1500. Ефектът на Frenzy трае колкото UD/UE, около 15-20 секунди, напълно достатъчни Destroyer сам да унищожи четирима с light armor около неговото ниво, особено ако има късмет за criticals. Това съм го виждал два пъти досега, доста шокиращо :D С S grade меч сигурно след frenzy се достига над 10 000 p.atk без buffs, така че вярвай ми, Destroyers са много зла melee машина ако знаеш как да играеш. А в C3 взима Crush of Doom, атака с 3551 power и възможност за overhit...

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 22:25

Flameblind написа:
EviL написа:

но имам в клана pro с него

трудно бих казал на някой в пиратски сървър че е про като се има предвид къде играе.разбирам да играе в ретайл сървърс ок ама в пиратски ..

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 22:35

Повярваи именно в пиратският се става доста по трудно про . Няма да обяснявам причинте .

Ми какво да ти кажа Пънч оф Дум е 4660 палър и шанс за овърхит . Слагаш си тотем оф огре за началото на битката за да се бъфнеш здраво и щом загубиш някакво количество кърв местиш на тотем оф пума . Със тоя тотем , скилът фист фюри , умението фаст фист и полшан за бързина на удара - атак спида на Тирант на 66 лвл става 900 . Как да ти кажа че ръчичките ми не се виждат като удрям . Два стъна на високо ниво . Хърикен асалт 2000 и косур палър но е двоен удар . Абе не знам чесно да ти кажа аз поне още не съм срещал някой даме срита в меле дуел . Относно ес греид - аиде да не се уливаме дори в пиратките трудно се намира а и обикновенно трудно се копува ако някой друг го намери .
А кажи в кой сървар играете . Може пък да сме в един и същ и да намина да видя тоз Дестроер какво може . Да му покажа една машина за къртене на мифки :))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 22:37

Seth написа:
я кажи как се бие ДА ? бие ли некъв по така дмг ?

п.п аз само играя с plains walker ама треа пробвам трежър хънтъра..

DA няма нито една DD атака. С него не е важен толкова dmg, отколкото тактиката. Но висок lvl DA (наистина висок, примерно 77) с добро оръжие ще смаже сигурно всичко освен може би Destroyer и spellsinger. Всъщност със SPS става трудно, понеже нищо чудно след първия успешен stun да е dead :D Ам ако на някой някога му трябва разяснение за DA ще напиша едно дълго или ще копирам от форума ни :D

P.S. PW и на мен ми харесва най-много от всички daggers, понеже си е чист PK char, но е доста слаб понеже няма всичките levels critical power които имат TH и AW, а за dagger и стрелец critical е основно.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Окт 2005 22:50

Seth написа:
Flameblind написа:
EviL написа:

но имам в клана pro с него

трудно бих казал на някой в пиратски сървър че е про като се има предвид къде играе.разбирам да играе в ретайл сървърс ок ама в пиратски ..

Ами зависи кво влагаш в "про". L2 е изчистена игра откъм умения (не като игрите на blizzard примерно) и това как да се научиш да си ползваш уменията не е хич трудно. Остават две неща - късмет е едното, тва няма как да предвидиш или нещо такова, печелил съм pvp на 11 HP left, просто ей така, от късмет. Другото е опит, а това и на пиратски, и на официален става като се биеш много. Разликата обаче е, че в официалния с тези 1x rates има доста да grind-ваш за всеки висок lvl, а в един 15x сървър след седмица вече можеш да тренираш, както и преди това, защото много по-лесно ще си върнеш XP от загубена битка. Много играчи от тези, които държат да са номер едно с тва с което играят, всъщност предпочитат добър private server пред retail и то само защото в retail понякога ти писва от farmers или dual boxers (на мен само ми писна за 2 седмици от вторите...) при положение че хвърляш толкова много труд за героя си. А това което пишат някои из разни posts за някъв collectors edition с разни герои по 100 lvl за това изобщо нямам идея, освен че няма общо с retail за който аз говоря, а именно официалните 1x сървъри. А там е леко невъзможно да докараш герой и до максималния 80 lvl...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2005 09:01

Purvo Destroyer > Tyrant , Final Frenzy e izklu4itelno boleznen skill i Tyranta kolkoto i da e burz ne moje da svali 2.2hp za 2 secundi a na edin buffnat Destroyer sas me4 + focus my trqbvat to4no tolkova..

SPS moje da e dobar klass za pvp 1v1 no v mass pvp si e jiv ta6ak ... da ne govorim 4e vinagi ima otrqd ot 3-4 archers koito se zanimava samo s tova da razporva mages s po 2-3 udara..o6te pove4e 4e SPS-to e to4no na dva crita..

PW i AW -> za men tova sa klasove koito se igraqt ot hora koito tarsqt raznoobrazie v igrata i prosto im dava kef da igraqt.. prosto klasika...vinagi se radvam kato vidq takiva.. a mejdu drugoto Flame -> probvali li si da si napravi PW-to evasion tank? (orajie s SA Evasion , set koito da dava evasion + song + agility) .... prosto smurtonosen.. ne se pravq na mnogo vutre6en s igrata no ako ne si go probval .. probvai nqma da sujalqva6 :D

DA e su6to mnogo lo6a ma6ina za ubivane, ne se raz4ita na tova da te ubie za 5-6 secundi no puk vednaj hvane li te sus stuna moje da si po4ti siguren 4e dokraq si murtav.. o6te pove4e 4e v mass pvp vinagi se kefq kato se saberat 3-4 DA i po4vat da stunvat nared bishopi i pro4ie healers.. obiknoveno bez healers i bishopi pvp-to svar6va dosta barzo :D

i gore dolu tolkova imah da kaja za sega ako nqkoi iska da me kritikuva s udovolstvie bih go izslu6al stiga da ne e ot TH Razbira4ite deto prez cqlata si L2 kariera si e pompil F1 F2 F3 do pobarkvane ..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2005 21:48

Pesh написа:
a mejdu drugoto Flame -> probvali li si da si napravi PW-to evasion tank? (orajie s SA Evasion , set koito da dava evasion + song + agility) .... prosto smurtonosen.. ne se pravq na mnogo vutre6en s igrata no ako ne si go probval .. probvai nqma da sujalqva6 :D

Ами всъщност моя го ползвах изключително и само за PvP/PK. Grind с archers и daggers ми се струва доста тъп и скучен, но mages и tanks са ми удоволствие... Evasion tank - лично аз смятам, че е идеално за TH, но не и за PW/AW. Понеже на PW му липсват осезаемо crit power lvl 6 passives и е най-добре SA да е Focus. AW пък прави идеален dmg, но пропуска често, понеже той пък няма crit chance passives, така че най-добре за него Might Mortal (ако го има където играеш) или в краен случай отново Focus. И понеже и двата класа са по-бързи от TH, а TH си има и двата passives и добър def/HP, за него пък комбинацията с evasion е добре дошла. Но лично за мен evasion е нещо на което бих заложил ако бях archer, защото най-добрият път към перфектен стрелец е overenchanted bow + kiting + evasion set. Така може и да не правиш толкова dmg колкото с p.atk/dex set, обаче в перспектива е по-разумно, понеже и без това няма да те удрят често, а какво остава ако някои удари ги evade-неш вместо да понесеш по-малко от нормалното поражение понеже си заложил на p.def... Затова ми е супер смешно като видя HE/SR/PR с Theca а не с Plated Leather (STR) или Mithril Banded (evasion) или с BW/Avadon вместо Zubei/Doom на B... Някои хора не разбират нескритата истина, че в тази игра изборът на sets се свежда почти винаги до два най-подходящи, не повече. И особено при leather sets за всеки grade са си едва ли не точно определени за кой клас, само трябва малко мислене...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2005 11:35

mi az sus daggers ne igraq ne mi e golqm kef obiknoveno tursq ne6to koeto da e istinsko predizvikatelstvo i da se igrae trudno ... za tova v momenta samo warcryer-a mi e v glavata.. ina4e za evasion tanka ti go predlojih za6toto do kolko-to znam PW ima nai mnogo evasion kato basic stat..no ne sum siguren :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com