Оу много интересно!Верно?Бе ти ми казваш нещо ново...sdl написа:Ta za toia S grade luk-vie samo v piratki li igraete?
Zashtoto ako niakoi igrae v originala,znae che za top S ima da igrae...
Flameblind къде са тия Ц4 фючърс?Кой е тоя сървър?
EviL написа:Истината е Тиранта .
Seth написа:аа бекстаба е тъп скил.под тъп имам предвид че треа ти се бутам 1 час за гърба докато го ударя и дотогава съм пътник
EviL написа:Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
О БТВ споменах ли татуто - Диваин ?
Flameblind написа:EviL написа:Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
но имам в клана pro с него
Seth написа:я кажи как се бие ДА ? бие ли некъв по така дмг ?
п.п аз само играя с plains walker ама треа пробвам трежър хънтъра..
Seth написа:Flameblind написа:EviL написа:Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
но имам в клана pro с него
трудно бих казал на някой в пиратски сървър че е про като се има предвид къде играе.разбирам да играе в ретайл сървърс ок ама в пиратски ..
Pesh написа:a mejdu drugoto Flame -> probvali li si da si napravi PW-to evasion tank? (orajie s SA Evasion , set koito da dava evasion + song + agility) .... prosto smurtonosen.. ne se pravq na mnogo vutre6en s igrata no ako ne si go probval .. probvai nqma da sujalqva6