Оу много интересно!Верно?Бе ти ми казваш нещо ново...sdl написа:Ta za toia S grade luk-vie samo v piratki li igraete?
Zashtoto ako niakoi igrae v originala,znae che za top S ima da igrae...
Flameblind къде са тия Ц4 фючърс?Кой е тоя сървър?
ахахах пробвай Destroyer и тогава дай тва за най-злото същество сред (балансираните) melee. Общо взето Destroyer с добър меч убива всичко с light armor на 2-3 удара като му падне кръвта под 1/5. А ако те е източил поне на 2/3 кръв си му на един critical... А spellsinger... ами... друг spellsingerEviL написа:Истината е Тиранта .
не си прав.Seth написа:аа бекстаба е тъп скил.под тъп имам предвид че треа ти се бутам 1 час за гърба докато го ударя и дотогава съм пътник
Ами.. не е точно така. Всъщност не съм специалист по Destroyers, не ми допада този клас, но имам в клана pro с него, та при 11 000+ HP не е много трудно да се определи 1/5 ;D Другото е, че под този праг стават активни 2 skills - първият (Guts) увеличава доста p.def, вторият (Frenzy) вдига брутално p.atk. На Destroyer около 72 lvl с A grade меч след Frenzy p.atk му става около 8-9k, помисли колко удара му трябват да те свали с толкова много p.atk... Най-вероятно до 1/5 от кръвта си (2200 HP) ще има и зареден Battle Roar, който ще му увеличи кръвта с около 1500. Ефектът на Frenzy трае колкото UD/UE, около 15-20 секунди, напълно достатъчни Destroyer сам да унищожи четирима с light armor около неговото ниво, особено ако има късмет за criticals. Това съм го виждал два пъти досега, доста шокиращоEviL написа:Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
О БТВ споменах ли татуто - Диваин ?
трудно бих казал на някой в пиратски сървър че е про като се има предвид къде играе.разбирам да играе в ретайл сървърс ок ама в пиратски ..Flameblind написа:но имам в клана pro с негоEviL написа:Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
DA няма нито една DD атака. С него не е важен толкова dmg, отколкото тактиката. Но висок lvl DA (наистина висок, примерно 77) с добро оръжие ще смаже сигурно всичко освен може би Destroyer и spellsinger. Всъщност със SPS става трудно, понеже нищо чудно след първия успешен stun да е deadSeth написа:я кажи как се бие ДА ? бие ли некъв по така дмг ?
п.п аз само играя с plains walker ама треа пробвам трежър хънтъра..
Ами зависи кво влагаш в "про". L2 е изчистена игра откъм умения (не като игрите на blizzard примерно) и това как да се научиш да си ползваш уменията не е хич трудно. Остават две неща - късмет е едното, тва няма как да предвидиш или нещо такова, печелил съм pvp на 11 HP left, просто ей така, от късмет. Другото е опит, а това и на пиратски, и на официален става като се биеш много. Разликата обаче е, че в официалния с тези 1x rates има доста да grind-ваш за всеки висок lvl, а в един 15x сървър след седмица вече можеш да тренираш, както и преди това, защото много по-лесно ще си върнеш XP от загубена битка. Много играчи от тези, които държат да са номер едно с тва с което играят, всъщност предпочитат добър private server пред retail и то само защото в retail понякога ти писва от farmers или dual boxers (на мен само ми писна за 2 седмици от вторите...) при положение че хвърляш толкова много труд за героя си. А това което пишат някои из разни posts за някъв collectors edition с разни герои по 100 lvl за това изобщо нямам идея, освен че няма общо с retail за който аз говоря, а именно официалните 1x сървъри. А там е леко невъзможно да докараш герой и до максималния 80 lvl...Seth написа:трудно бих казал на някой в пиратски сървър че е про като се има предвид къде играе.разбирам да играе в ретайл сървърс ок ама в пиратски ..Flameblind написа:но имам в клана pro с негоEviL написа:Flameblind мда но ти не подценяваи че Тиранта е най-бързо биещото животно в тая игра . В смисъл той е машина . А Пънч оф Дум и Хърикеин Асалта са унищожителни . Мисля че дори няма да усетиш кога ще мине границата 1/5 от кръвта ти . Чесно да си кажа на 62лвл докато още бях с б граде фистове наритах дещо има в сървара дагеристи , блеидденсари и гладиатори - при това някой от тях бяха с а греид оръжия . Сега на 66 лвл със а греид фистове просто няма кой да ме заколи . Но щом мислиш че Дестрояра има шанс - чудесно продължаваи да се заблуждаваш .
Ами всъщност моя го ползвах изключително и само за PvP/PK. Grind с archers и daggers ми се струва доста тъп и скучен, но mages и tanks са ми удоволствие... Evasion tank - лично аз смятам, че е идеално за TH, но не и за PW/AW. Понеже на PW му липсват осезаемо crit power lvl 6 passives и е най-добре SA да е Focus. AW пък прави идеален dmg, но пропуска често, понеже той пък няма crit chance passives, така че най-добре за него Might Mortal (ако го има където играеш) или в краен случай отново Focus. И понеже и двата класа са по-бързи от TH, а TH си има и двата passives и добър def/HP, за него пък комбинацията с evasion е добре дошла. Но лично за мен evasion е нещо на което бих заложил ако бях archer, защото най-добрият път към перфектен стрелец е overenchanted bow + kiting + evasion set. Така може и да не правиш толкова dmg колкото с p.atk/dex set, обаче в перспектива е по-разумно, понеже и без това няма да те удрят често, а какво остава ако някои удари ги evade-неш вместо да понесеш по-малко от нормалното поражение понеже си заложил на p.def... Затова ми е супер смешно като видя HE/SR/PR с Theca а не с Plated Leather (STR) или Mithril Banded (evasion) или с BW/Avadon вместо Zubei/Doom на B... Някои хора не разбират нескритата истина, че в тази игра изборът на sets се свежда почти винаги до два най-подходящи, не повече. И особено при leather sets за всеки grade са си едва ли не точно определени за кой клас, само трябва малко мислене...Pesh написа:a mejdu drugoto Flame -> probvali li si da si napravi PW-to evasion tank? (orajie s SA Evasion , set koito da dava evasion + song + agility) .... prosto smurtonosen.. ne se pravq na mnogo vutre6en s igrata no ako ne si go probval .. probvai nqma da sujalqva6![]()