Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Mass Effect 2
Публикувано на: 01 Авг 2010 09:58

Der Meister написа:
Абе да ви питам, нали уж ако не си пазиш сейвовете от първата част би трябвало играта да те пита какви решения си взимал. Е, мен не ме пита нищо и незнайно как играта определи, че съм спасил Кейдън и съм убил Рекс, а аз точно обратните действия бях направил - спасих Ашли, и не убих Рекс. Баси тъпото :(

Ти импортна ли си сейфовете? И то не те пита какви решения си взел ами, ти ги показва след като си импортнеш сейфовете :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2010 23:13

Не съм си ги импортнал, защото ги нямам. Бях превъртял и изтрил първата част барабар със сейвовете много преди да се разбере, че ще трябват за втората част, а не ми се преиграваше пак. Просто някой беше споменал в тази тема, че за тези, които не са си импортнали сейвовете, играта ще има опция да пита какво си направил при по-важните дилеми в играта и така да се определят последствията, но при мен нямаше такова нещо и затова питам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2010 23:40

мога да ти пратя моите сейвове, там съм спасил Ашли, а Рекс го уби тя ... ако ти се играе без него ?
При мен, въпреки че си импортнах сейвовете, пак ме пита някакви неща за да направи ''проверка'' дали всичко е наред. Това стана като Миранда ме подложи на кръстосан разпит на път за първата мисия. :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 00:34

Мерси ама аз вече доста напреднах в играта, така че така ще си играя. Иначе и мен Миранда ме разпитваше ама нямах опция да избирам, тя само констатираше какво съм направил.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2010 12:29

Извинявай въобще не видях това "не" затова ти писах за импортването. Така мога да ти предложа ако все още искаш да си промениш нещо независимо колко си напред в играта си изтегли Gibbed.MassEffect2.SaveEdit Ето и Guild :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Авг 2010 09:40

Мерси ама вече я врътнах. Мега добра игра. Накрая никой от екипа не умря и спасих екипажа на кораба. А пък Джоукъра > all :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 12 Авг 2010 17:48

Мога да кажя че играта леко разочарова :/ Прекалено лесна като история.

Яд ме е чу куестовете пак са така тъпо направени и те хвърлят в небитието от чудене какво къде да направиш. Просто това 1 изречение дето го слагат е толкова бедно че няма как.Голяма част от песонажите бяха неизползваеми от групата.Кофти беше че пак трябваше да избирам само 2-ма като този път не бяха 7 а цели 10!РПГ елемента е много по слаб.Работата с оръжията също я няма никаква като в единицата.Броните са цяла скръб добре че са ДЛЦ–тата че иначе не знам от къде ще взема броня :/ Работата със сканирането и събиране на елементите беше също отрватително скучна.Като сега имам от всички без елемент зиро поне един/два милиона :/ А ми трябва зиро което е адски трудно за намиране.Новият кораб е добре обогатен.Картата беше нещото което беше ГАДНО!Когато за пръв път се сблъсках с нея направо умрях!ОТВРАТИТЕЛНА!Да не забравя досадните мисий за лоялност.Новата летяща играчка е готина.Играта си е чист 3рд персън шутър.Много гърмене малко говорене и никакво развитие.

Много ме накефи това с дъщерята на Самара успях да я убия което както си и знаех стана ;с

Мога да дам оценка 4/10 въпреки всичко сега съм на последната мисия или така предполагам въпреки че имам 20 часа геймплей...

Профил Skype

Публикувано на: 12 Авг 2010 18:02

Vermic написа:
Мога да кажя че играта леко разочарова :/ Прекалено лесна като история.

Яд ме е чу куестовете пак са така тъпо направени и те хвърлят в небитието от чудене какво къде да направиш. Просто това 1 изречение дето го слагат е толкова бедно че няма как.Голяма част от песонажите бяха неизползваеми от групата.Кофти беше че пак трябваше да избирам само 2-ма като този път не бяха 7 а цели 10!РПГ елемента е много по слаб.Работата с оръжията също я няма никаква като в единицата.Броните са цяла скръб добре че са ДЛЦ–тата че иначе не знам от къде ще взема броня :/ Работата със сканирането и събиране на елементите беше също отрватително скучна.Като сега имам от всички без елемент зиро поне един/два милиона :/ А ми трябва зиро което е адски трудно за намиране.Новият кораб е добре обогатен.Картата беше нещото което беше ГАДНО!Когато за пръв път се сблъсках с нея направо умрях!ОТВРАТИТЕЛНА!Да не забравя досадните мисий за лоялност.Новата летяща играчка е готина.Играта си е чист 3рд персън шутър.Много гърмене малко говорене и никакво развитие.

Много ме накефи това с дъщерята на Самара успях да я убия което както си и знаех стана ;с

Мога да дам оценка 4/10 въпреки всичко сега съм на последната мисия или така предполагам въпреки че имам 20 часа геймплей...

Споко, Dragon Age 2 ще е същото лайно. Тия неща дето тебе и мене не ни кефът са евтини трикове за удължаване времето на игра и за улеснение на конзолните потребители. Визирам сканирането, тъпите мисии и липсата на инвентар и други хубави RPG елементи.

И аз съм и дал отдавна 4 в геймспот.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Сеп 2010 10:05

Някой разцъка ли Overlord да каже впечатления (тагвайте спойлери)? Отделно скоро излиза Lair of the Shadow Broker който ще даде основна роля на Лиара. Кеф за хората, които я харесват.

http://www.youtube.com/watch?v=LPm74j6ZyKw

Новите оръжия са супер, особено пистолета с лазерна оптика и новата пушка. Карабината също изобщо не е лоша ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 06:14

Тъкмо врътнах The Lair of the Shadow Broker DLC-то и беше AWESOME :P . Първата бос битка беше яка, втората по-лесна ми са видя. SB-ра накрая изглеждаше Unexpectedly.

Също така и намерих едни видео файлове които възбудиха любопиство :roll:

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 08 Сеп 2010 08:48

От къде си го изтегли, защото нещо не го намирам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Сеп 2010 09:44

gambit_12 написа:
От къде си го изтегли, защото нещо не го намирам.

http://zamunda.net/details.php?id=233541&hit=1 :)

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 08 Сеп 2010 10:17

Мерси. Аз май само там не се сетих да търсся :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2010 22:45

Пичове имам проблем с DLC-то Kasumi Stolen Memory. Като пусна сетъпа, стига до 100% и после нищо не става, смисъл не ми се поява инсталацията както би трябвало да е. Другите DLC-та си ги инсталира нормално. Пробвах от няколко места да го дръпна и все същото. Идеи?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 09:38

Голям проблем!
Минах The Lair of the Shadow Broker още в началото с нов герой, сега съм минал доста солидна част от играта, но...не мога да мина recruit мисията на самара...
Просто Лиара вече я няма на Илиъм и като отида да говоря с Дара (полицайката) тя не реагира.
В форума на BioWare видях човек със същия проблем, ама никой не му даде адекватен отговор.
Има ли начин да добавя Самара без да й минавам мисията (мод, чийт, няма значение) или по някакъв начин да активирам скрипта който я започва?

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2010 10:26

wiedzmin написа:
Голям проблем!
Минах The Lair of the Shadow Broker още в началото с нов герой, сега съм минал доста солидна част от играта, но...не мога да мина recruit мисията на самара...
Просто Лиара вече я няма на Илиъм и като отида да говоря с Дара (полицайката) тя не реагира.
В форума на BioWare видях човек със същия проблем, ама никой не му даде адекватен отговор.
Има ли начин да добавя Самара без да й минавам мисията (мод, чийт, няма значение) или по някакъв начин да активирам скрипта който я започва?

Няма начин :( И аз бях така и се наложи на почвам нова игра :( Изчетох сумати глупости и решение за проблема няма ;(

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 11:40

все трябва да може да се направи нещо...

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2010 11:47

wiedzmin написа:
все трябва да може да се направи нещо...

Чака се пач , но никой незнае кога евентуално ще бъде пуснат :/

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Сеп 2010 12:45

Нямаш нужда пач ходи в офиса на Лиара,намери личният и терминал който съдържа всичката информациая дето ти трябва.

Профил

Публикувано на: 29 Сеп 2010 17:03

Bqssa написа:
Нямаш нужда пач ходи в офиса на Лиара,намери личният и терминал който съдържа всичката информациая дето ти трябва.

Точно там е бъга :) Ако се мине първо ДЛЦ и после мисията за Самара се бъгва играта :/

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com