Mass Effect 2

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Pesho ™

Re: Mass Effect 2

Мнение от Pesho ™ »

Der Meister написа:Абе да ви питам, нали уж ако не си пазиш сейвовете от първата част би трябвало играта да те пита какви решения си взимал. Е, мен не ме пита нищо и незнайно как играта определи, че съм спасил Кейдън и съм убил Рекс, а аз точно обратните действия бях направил - спасих Ашли, и не убих Рекс. Баси тъпото :(
Ти импортна ли си сейфовете? И то не те пита какви решения си взел ами, ти ги показва след като си импортнеш сейфовете :)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Не съм си ги импортнал, защото ги нямам. Бях превъртял и изтрил първата част барабар със сейвовете много преди да се разбере, че ще трябват за втората част, а не ми се преиграваше пак. Просто някой беше споменал в тази тема, че за тези, които не са си импортнали сейвовете, играта ще има опция да пита какво си направил при по-важните дилеми в играта и така да се определят последствията, но при мен нямаше такова нещо и затова питам.
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

мога да ти пратя моите сейвове, там съм спасил Ашли, а Рекс го уби тя ... ако ти се играе без него ?
При мен, въпреки че си импортнах сейвовете, пак ме пита някакви неща за да направи ''проверка'' дали всичко е наред. Това стана като Миранда ме подложи на кръстосан разпит на път за първата мисия. :lol:
джумерки
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Мерси ама аз вече доста напреднах в играта, така че така ще си играя. Иначе и мен Миранда ме разпитваше ама нямах опция да избирам, тя само констатираше какво съм направил.
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

Извинявай въобще не видях това "не" затова ти писах за импортването. Така мога да ти предложа ако все още искаш да си промениш нещо независимо колко си напред в играта си изтегли Gibbed.MassEffect2.SaveEdit Ето и Guild :)
Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Мерси ама вече я врътнах. Мега добра игра. Накрая никой от екипа не умря и спасих екипажа на кораба. А пък Джоукъра > all :)
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Мога да кажя че играта леко разочарова :/ Прекалено лесна като история.

Яд ме е чу куестовете пак са така тъпо направени и те хвърлят в небитието от чудене какво къде да направиш. Просто това 1 изречение дето го слагат е толкова бедно че няма как.Голяма част от песонажите бяха неизползваеми от групата.Кофти беше че пак трябваше да избирам само 2-ма като този път не бяха 7 а цели 10!РПГ елемента е много по слаб.Работата с оръжията също я няма никаква като в единицата.Броните са цяла скръб добре че са ДЛЦ–тата че иначе не знам от къде ще взема броня :/ Работата със сканирането и събиране на елементите беше също отрватително скучна.Като сега имам от всички без елемент зиро поне един/два милиона :/ А ми трябва зиро което е адски трудно за намиране.Новият кораб е добре обогатен.Картата беше нещото което беше ГАДНО!Когато за пръв път се сблъсках с нея направо умрях!ОТВРАТИТЕЛНА!Да не забравя досадните мисий за лоялност.Новата летяща играчка е готина.Играта си е чист 3рд персън шутър.Много гърмене малко говорене и никакво развитие.

Много ме накефи това с дъщерята на Самара успях да я убия което както си и знаех стана ;с

Мога да дам оценка 4/10 въпреки всичко сега съм на последната мисия или така предполагам въпреки че имам 20 часа геймплей...
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Vermic написа:Мога да кажя че играта леко разочарова :/ Прекалено лесна като история.

Яд ме е чу куестовете пак са така тъпо направени и те хвърлят в небитието от чудене какво къде да направиш. Просто това 1 изречение дето го слагат е толкова бедно че няма как.Голяма част от песонажите бяха неизползваеми от групата.Кофти беше че пак трябваше да избирам само 2-ма като този път не бяха 7 а цели 10!РПГ елемента е много по слаб.Работата с оръжията също я няма никаква като в единицата.Броните са цяла скръб добре че са ДЛЦ–тата че иначе не знам от къде ще взема броня :/ Работата със сканирането и събиране на елементите беше също отрватително скучна.Като сега имам от всички без елемент зиро поне един/два милиона :/ А ми трябва зиро което е адски трудно за намиране.Новият кораб е добре обогатен.Картата беше нещото което беше ГАДНО!Когато за пръв път се сблъсках с нея направо умрях!ОТВРАТИТЕЛНА!Да не забравя досадните мисий за лоялност.Новата летяща играчка е готина.Играта си е чист 3рд персън шутър.Много гърмене малко говорене и никакво развитие.

Много ме накефи това с дъщерята на Самара успях да я убия което както си и знаех стана ;с

Мога да дам оценка 4/10 въпреки всичко сега съм на последната мисия или така предполагам въпреки че имам 20 часа геймплей...
Споко, Dragon Age 2 ще е същото лайно. Тия неща дето тебе и мене не ни кефът са евтини трикове за удължаване времето на игра и за улеснение на конзолните потребители. Визирам сканирането, тъпите мисии и липсата на инвентар и други хубави RPG елементи.

И аз съм и дал отдавна 4 в геймспот.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Някой разцъка ли Overlord да каже впечатления (тагвайте спойлери)? Отделно скоро излиза Lair of the Shadow Broker който ще даде основна роля на Лиара. Кеф за хората, които я харесват.

http://www.youtube.com/watch?v=LPm74j6ZyKw

Новите оръжия са супер, особено пистолета с лазерна оптика и новата пушка. Карабината също изобщо не е лоша ;)
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Pesho ™

Мнение от Pesho ™ »

Тъкмо врътнах The Lair of the Shadow Broker DLC-то и беше AWESOME :P . Първата бос битка беше яка, втората по-лесна ми са видя. SB-ра накрая изглеждаше Unexpectedly.

Също така и намерих едни видео файлове които възбудиха любопиство :roll:
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

От къде си го изтегли, защото нещо не го намирам.
I reject you reality and substitude my one
Аватар
Ghost_Leader

Мнение от Ghost_Leader »

gambit_12 написа:От къде си го изтегли, защото нещо не го намирам.
http://zamunda.net/details.php?id=233541&hit=1 :)
Аватар
gambit_12
В момента играе: Мнооооого неща

Мнение от gambit_12 »

Мерси. Аз май само там не се сетих да търсся :D
I reject you reality and substitude my one
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Пичове имам проблем с DLC-то Kasumi Stolen Memory. Като пусна сетъпа, стига до 100% и после нищо не става, смисъл не ми се поява инсталацията както би трябвало да е. Другите DLC-та си ги инсталира нормално. Пробвах от няколко места да го дръпна и все същото. Идеи?
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

Голям проблем!
Минах The Lair of the Shadow Broker още в началото с нов герой, сега съм минал доста солидна част от играта, но...не мога да мина recruit мисията на самара...
Просто Лиара вече я няма на Илиъм и като отида да говоря с Дара (полицайката) тя не реагира.
В форума на BioWare видях човек със същия проблем, ама никой не му даде адекватен отговор.
Има ли начин да добавя Самара без да й минавам мисията (мод, чийт, няма значение) или по някакъв начин да активирам скрипта който я започва?
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
kFp_Kamko

Мнение от kFp_Kamko »

wiedzmin написа:Голям проблем!
Минах The Lair of the Shadow Broker още в началото с нов герой, сега съм минал доста солидна част от играта, но...не мога да мина recruit мисията на самара...
Просто Лиара вече я няма на Илиъм и като отида да говоря с Дара (полицайката) тя не реагира.
В форума на BioWare видях човек със същия проблем, ама никой не му даде адекватен отговор.
Има ли начин да добавя Самара без да й минавам мисията (мод, чийт, няма значение) или по някакъв начин да активирам скрипта който я започва?

Няма начин :( И аз бях така и се наложи на почвам нова игра :( Изчетох сумати глупости и решение за проблема няма ;(
->Изход<-

Мнение от ->Изход<- »

все трябва да може да се направи нещо...
Пени написа:ma nikoi ne ti chete na teb postovete be
kFp_Kamko

Мнение от kFp_Kamko »

wiedzmin написа:все трябва да може да се направи нещо...
Чака се пач , но никой незнае кога евентуално ще бъде пуснат :/
Аватар
Bqssa

Мнение от Bqssa »

Нямаш нужда пач ходи в офиса на Лиара,намери личният и терминал който съдържа всичката информациая дето ти трябва.
kFp_Kamko

Мнение от kFp_Kamko »

Bqssa написа:Нямаш нужда пач ходи в офиса на Лиара,намери личният и терминал който съдържа всичката информациая дето ти трябва.
Точно там е бъга :) Ако се мине първо ДЛЦ и после мисията за Самара се бъгва играта :/
Публикувай отговор