Автор |
Съобщение |
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Авг 2010 09:58
Der Meister написа: Абе да ви питам, нали уж ако не си пазиш сейвовете от първата част би трябвало играта да те пита какви решения си взимал. Е, мен не ме пита нищо и незнайно как играта определи, че съм спасил Кейдън и съм убил Рекс, а аз точно обратните действия бях направил - спасих Ашли, и не убих Рекс. Баси тъпото Ти импортна ли си сейфовете? И то не те пита какви решения си взел ами, ти ги показва след като си импортнеш сейфовете
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Авг 2010 23:13
Не съм си ги импортнал, защото ги нямам. Бях превъртял и изтрил първата част барабар със сейвовете много преди да се разбере, че ще трябват за втората част, а не ми се преиграваше пак. Просто някой беше споменал в тази тема, че за тези, които не са си импортнали сейвовете, играта ще има опция да пита какво си направил при по-важните дилеми в играта и така да се определят последствията, но при мен нямаше такова нещо и затова питам.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 01 Авг 2010 23:40
мога да ти пратя моите сейвове, там съм спасил Ашли, а Рекс го уби тя ... ако ти се играе без него ? При мен, въпреки че си импортнах сейвовете, пак ме пита някакви неща за да направи ''проверка'' дали всичко е наред. Това стана като Миранда ме подложи на кръстосан разпит на път за първата мисия.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Авг 2010 00:34
Мерси ама аз вече доста напреднах в играта, така че така ще си играя. Иначе и мен Миранда ме разпитваше ама нямах опция да избирам, тя само констатираше какво съм направил.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 02 Авг 2010 12:29
Извинявай въобще не видях това "не" затова ти писах за импортването. Така мога да ти предложа ако все още искаш да си промениш нещо независимо колко си напред в играта си изтегли Gibbed.MassEffect2.SaveEdit Ето и Guild
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 05 Авг 2010 09:40
Мерси ама вече я врътнах. Мега добра игра. Накрая никой от екипа не умря и спасих екипажа на кораба. А пък Джоукъра > all
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 12 Авг 2010 17:48
Мога да кажя че играта леко разочарова :/ Прекалено лесна като история.
Яд ме е чу куестовете пак са така тъпо направени и те хвърлят в небитието от чудене какво къде да направиш. Просто това 1 изречение дето го слагат е толкова бедно че няма как.Голяма част от песонажите бяха неизползваеми от групата.Кофти беше че пак трябваше да избирам само 2-ма като този път не бяха 7 а цели 10!РПГ елемента е много по слаб.Работата с оръжията също я няма никаква като в единицата.Броните са цяла скръб добре че са ДЛЦ–тата че иначе не знам от къде ще взема броня :/ Работата със сканирането и събиране на елементите беше също отрватително скучна.Като сега имам от всички без елемент зиро поне един/два милиона :/ А ми трябва зиро което е адски трудно за намиране.Новият кораб е добре обогатен.Картата беше нещото което беше ГАДНО!Когато за пръв път се сблъсках с нея направо умрях!ОТВРАТИТЕЛНА!Да не забравя досадните мисий за лоялност.Новата летяща играчка е готина.Играта си е чист 3рд персън шутър.Много гърмене малко говорене и никакво развитие.
Много ме накефи това с дъщерята на Самара успях да я убия което както си и знаех стана ;с
Мога да дам оценка 4/10 въпреки всичко сега съм на последната мисия или така предполагам въпреки че имам 20 часа геймплей...
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 12 Авг 2010 18:02
Vermic написа: Мога да кажя че играта леко разочарова :/ Прекалено лесна като история.
Яд ме е чу куестовете пак са така тъпо направени и те хвърлят в небитието от чудене какво къде да направиш. Просто това 1 изречение дето го слагат е толкова бедно че няма как.Голяма част от песонажите бяха неизползваеми от групата.Кофти беше че пак трябваше да избирам само 2-ма като този път не бяха 7 а цели 10!РПГ елемента е много по слаб.Работата с оръжията също я няма никаква като в единицата.Броните са цяла скръб добре че са ДЛЦ–тата че иначе не знам от къде ще взема броня :/ Работата със сканирането и събиране на елементите беше също отрватително скучна.Като сега имам от всички без елемент зиро поне един/два милиона :/ А ми трябва зиро което е адски трудно за намиране.Новият кораб е добре обогатен.Картата беше нещото което беше ГАДНО!Когато за пръв път се сблъсках с нея направо умрях!ОТВРАТИТЕЛНА!Да не забравя досадните мисий за лоялност.Новата летяща играчка е готина.Играта си е чист 3рд персън шутър.Много гърмене малко говорене и никакво развитие.
Много ме накефи това с дъщерята на Самара успях да я убия което както си и знаех стана ;с
Мога да дам оценка 4/10 въпреки всичко сега съм на последната мисия или така предполагам въпреки че имам 20 часа геймплей... Споко, Dragon Age 2 ще е същото лайно. Тия неща дето тебе и мене не ни кефът са евтини трикове за удължаване времето на игра и за улеснение на конзолните потребители. Визирам сканирането, тъпите мисии и липсата на инвентар и други хубави RPG елементи. И аз съм и дал отдавна 4 в геймспот.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 03 Сеп 2010 10:05
Някой разцъка ли Overlord да каже впечатления (тагвайте спойлери)? Отделно скоро излиза Lair of the Shadow Broker който ще даде основна роля на Лиара. Кеф за хората, които я харесват. http://www.youtube.com/watch?v=LPm74j6ZyKwНовите оръжия са супер, особено пистолета с лазерна оптика и новата пушка. Карабината също изобщо не е лоша
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Pesho ™
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 08 Сеп 2010 06:14
Тъкмо врътнах The Lair of the Shadow Broker DLC-то и беше AWESOME . Първата бос битка беше яка, втората по-лесна ми са видя. SB-ра накрая изглеждаше Unexpectedly. Също така и намерих едни видео файлове които възбудиха любопиство
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 08 Сеп 2010 08:48
От къде си го изтегли, защото нещо не го намирам.
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
Ghost_Leader
|
|
|
|
|
|
|
|
gambit_12
|
|
В момента играе: Мнооооого неща
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 08 Сеп 2010 10:17
Мерси. Аз май само там не се сетих да търсся
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 21 Сеп 2010 22:45
Пичове имам проблем с DLC-то Kasumi Stolen Memory. Като пусна сетъпа, стига до 100% и после нищо не става, смисъл не ми се поява инсталацията както би трябвало да е. Другите DLC-та си ги инсталира нормално. Пробвах от няколко места да го дръпна и все същото. Идеи?
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 29 Сеп 2010 09:38
Голям проблем! Минах The Lair of the Shadow Broker още в началото с нов герой, сега съм минал доста солидна част от играта, но...не мога да мина recruit мисията на самара... Просто Лиара вече я няма на Илиъм и като отида да говоря с Дара (полицайката) тя не реагира. В форума на BioWare видях човек със същия проблем, ама никой не му даде адекватен отговор. Има ли начин да добавя Самара без да й минавам мисията (мод, чийт, няма значение) или по някакъв начин да активирам скрипта който я започва?
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 29 Сеп 2010 10:26
wiedzmin написа: Голям проблем! Минах The Lair of the Shadow Broker още в началото с нов герой, сега съм минал доста солидна част от играта, но...не мога да мина recruit мисията на самара... Просто Лиара вече я няма на Илиъм и като отида да говоря с Дара (полицайката) тя не реагира. В форума на BioWare видях човек със същия проблем, ама никой не му даде адекватен отговор. Има ли начин да добавя Самара без да й минавам мисията (мод, чийт, няма значение) или по някакъв начин да активирам скрипта който я започва? Няма начин И аз бях така и се наложи на почвам нова игра Изчетох сумати глупости и решение за проблема няма ;(
|
|
|
|
|
->Изход<-
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 29 Сеп 2010 11:40
все трябва да може да се направи нещо...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 29 Сеп 2010 11:47
wiedzmin написа: все трябва да може да се направи нещо... Чака се пач , но никой незнае кога евентуално ще бъде пуснат :/
|
|
|
|
|
Bqssa
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 29 Сеп 2010 12:45
Нямаш нужда пач ходи в офиса на Лиара,намери личният и терминал който съдържа всичката информациая дето ти трябва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mass Effect 2 Публикувано на: 29 Сеп 2010 17:03
Bqssa написа: Нямаш нужда пач ходи в офиса на Лиара,намери личният и терминал който съдържа всичката информациая дето ти трябва. Точно там е бъга Ако се мине първо ДЛЦ и после мисията за Самара се бъгва играта :/
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|