Вълшебни Кралства

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Вълшебни Кралства

Мнение от Manowarrior »

Хора,имам един въпрос относно играта Вълшебни Кралства-искам да си я купя от Пулсар,но в техния форум пише че българската версия на играта не е озвучена-МОЛЯ ако някой я има да каже дали наистина е така.Ето за справка и самият линк към въпросния форум - http://www.pulsar.bg/forum/viewtopic.ph ... highlight= благодаря предварително :wink:
Аватар
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Обратна връзка:

Re: Вълшебни Кралства

Мнение от Manowarrior »

<mitko> написа:Хора,имам един въпрос относно играта Вълшебни Кралства-искам да си я купя от Пулсар,но в техния форум пише че българската версия на играта не е озвучена-МОЛЯ ако някой я има да каже дали наистина е така.Ето за справка и самият линк към въпросния форум - http://www.pulsar.bg/forum/viewtopic.ph ... highlight= благодаря предварително :wink:
Хайде бе хора,кажете ми къде е проблема-моля ви.Искам да знам дали мога да си я купя без притеснения за звука :(
Аватар
KuzMan
Обратна връзка:

Мнение от KuzMan »

Не е узвочена на български!
KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
Аватар
Manowarrior
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

KuzMan написа:Не е узвочена на български!
е да ама от ПУЛСАР казват че е озвучена-мн странно :?
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Кой идиот е превел Rising kingdoms "Вълшебните кралства" ???Това си е чиста гавра с заглавието на инче нелошата игричка...
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
Manowarrior
Обратна връзка:

Мнение от Manowarrior »

човек,има я отдавна преведена но не това е гаврата а това че няма озвучаване и за това ме е яд иначе играта е мн добра :wink: оу да не забравя виж в Пулсар кой идиот я е превел така-прав си ето ти едно линкче http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=7348
BobbyPeterson
В момента играе: Вълшебни Кралства

Re: Вълшебни Кралства

Мнение от BobbyPeterson »

Много ясно, че е озвучена! Е поне на мен е иначе играта е много яка постояно я играя! :)
Публикувай отговор