Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Вълшебни Кралства
Публикувано на: 16 Юли 2007 13:42

Хора,имам един въпрос относно играта Вълшебни Кралства-искам да си я купя от Пулсар,но в техния форум пише че българската версия на играта не е озвучена-МОЛЯ ако някой я има да каже дали наистина е така.Ето за справка и самият линк към въпросния форум - http://www.pulsar.bg/forum/viewtopic.ph ... highlight= благодаря предварително :wink:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Re: Вълшебни Кралства
Публикувано на: 16 Юли 2007 17:43

<mitko> написа:
Хора,имам един въпрос относно играта Вълшебни Кралства-искам да си я купя от Пулсар,но в техния форум пише че българската версия на играта не е озвучена-МОЛЯ ако някой я има да каже дали наистина е така.Ето за справка и самият линк към въпросния форум - http://www.pulsar.bg/forum/viewtopic.ph ... highlight= благодаря предварително :wink:

Хайде бе хора,кажете ми къде е проблема-моля ви.Искам да знам дали мога да си я купя без притеснения за звука :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 17:48

Не е узвочена на български!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 17:56

KuzMan написа:
Не е узвочена на български!

е да ама от ПУЛСАР казват че е озвучена-мн странно :?

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 18:05

Кой идиот е превел Rising kingdoms "Вълшебните кралства" ???Това си е чиста гавра с заглавието на инче нелошата игричка...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 18:18

човек,има я отдавна преведена но не това е гаврата а това че няма озвучаване и за това ме е яд иначе играта е мн добра :wink: оу да не забравя виж в Пулсар кой идиот я е превел така-прав си ето ти едно линкче http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=7348

Профил Skype

Заглавие: Re: Вълшебни Кралства
Публикувано на: 02 Яну 2012 15:08

Много ясно, че е озвучена! Е поне на мен е иначе играта е много яка постояно я играя! :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com