16 Юли 2007 13:18 Мнения: 345 Местоположение: София
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Вълшебни Кралства
Публикувано на: 16 Юли 2007 13:42
Хора,имам един въпрос относно играта Вълшебни Кралства-искам да си я купя от Пулсар,но в техния форум пише че българската версия на играта не е озвучена-МОЛЯ ако някой я има да каже дали наистина е така.Ето за справка и самият линк към въпросния форум - http://www.pulsar.bg/forum/viewtopic.ph ... highlight= благодаря предварително
Manowarrior
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Re: Вълшебни Кралства
Публикувано на: 16 Юли 2007 17:43
<mitko> написа:
Хора,имам един въпрос относно играта Вълшебни Кралства-искам да си я купя от Пулсар,но в техния форум пише че българската версия на играта не е озвучена-МОЛЯ ако някой я има да каже дали наистина е така.Ето за справка и самият линк към въпросния форум - http://www.pulsar.bg/forum/viewtopic.ph ... highlight= благодаря предварително
Хайде бе хора,кажете ми къде е проблема-моля ви.Искам да знам дали мога да си я купя без притеснения за звука
KuzMan
22 Май 2005 14:30 Мнения: 235 Местоположение: Сливен
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 17:48
Не е узвочена на български!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
Manowarrior
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 17:56
KuzMan написа:
Не е узвочена на български!
е да ама от ПУЛСАР казват че е озвучена-мн странно
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 18:05
Кой идиот е превел Rising kingdoms "Вълшебните кралства" ???Това си е чиста гавра с заглавието на инче нелошата игричка...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Manowarrior
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2007 18:18
човек,има я отдавна преведена но не това е гаврата а това че няма озвучаване и за това ме е яд иначе играта е мн добра оу да не забравя виж в Пулсар кой идиот я е превел така-прав си ето ти едно линкче http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=7348
BobbyPeterson
Заглавие: Re: Вълшебни Кралства
Публикувано на: 02 Яну 2012 15:08
Много ясно, че е озвучена! Е поне на мен е иначе играта е много яка постояно я играя!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения