Game Guide

Нещата от живота
Аватар
<GLaDiaToR>

Game Guide

Мнение от <GLaDiaToR> »

Някои знае ли какво стана с това предаване Game Guide? Така и не почна...

П.С. А за MYST някакви новини нещо?
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Тц. Няма в момента свестни предавания.
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Само Геймъри шоу остана :(
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Аз сега гледам видео ревютата в геймспот.
Иначе Геймъри шоуто си остава култово - най вече заради ръбовете без социални животи и изцепките на сладураната Пепи.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Със Здравей какво стана?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

NWA написа:Аз сега гледам видео ревютата в геймспот.
Иначе Геймъри шоуто си остава култово - най вече заради ръбовете без социални животи и изцепките на сладураната Пепи.
Ехх...Пепи ( :P )...още като имах кабелна...всъщност някой може ли да ми намери записи и по възможност актуални предавания?
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

MAsTeR DeViL написа:Само Геймъри шоу остана :(
Пепи!!11

Още ли е водеща?! Това предаване не съм го гледал, откакто забравих какво е телевизор.
Come, my raven, it could be a lark.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Беше яко предаване :cry: Ако пак се появи в ефир, ще бъде голяма радост за мен :roll:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Рансинг написа:
NWA написа:Аз сега гледам видео ревютата в геймспот.
Ехх...Пепи ( :P )...още като имах кабелна...всъщност някой може ли да ми намери записи и по възможност актуални предавания?
В замунда ги качват редовно.

Иначе и мен много ме яд за Гейм Гайд. Много добро предаване беше. Сега вместо да дават простотиите на Найден можеше да дават Гейм Гайд.
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Game guide, MYST - две от по-добрите предавания за игри (и не само), но и двете изчезнаха безследно... Сега по ММ дават някакво "Файл" (или нещо подобно), а от BBT съвсем закриха сметката на Роро и компания... Тъжно... Сега само "Геймъри Шоу" остана да се върти и когато го уцеля го гледам - то при тази суша на такива предавания и това е нещо...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Оххх...Гемъри шоу...ако не беше тая крава Пепи и си водеха само геймърчетата, щеше да е 100 пъти по-добро предаване...срам и позор за майните, че я държат още тая пача...

За Гейм Гайд и Мист не ми се говори, всяка петък вечер чувствам празината, която остана след Мист, няма вече предавания с приключения и непринудена обстановка, каквито правеше Роро. Има само някъкви тъпи говорилни и ТВ форуми пълни с хейтъри.

Някои хора тук, може би помнят, че Гейм Гайд е "спин оф" на Мист. Аз смятам, че най-хубавите години на Мист, бяха когато Роро и Иво правеха предаването заедно. Вярно е, че в ББТ всичко беше с едно ниво повече, но "ВИП" гостите и особено опититите им да играят Селебрити Детмач според мен беше стъпка надолу...пичовете, които водеха рубриките бяха много по-яки. Не ми стана ясно и защо истезаваха разни японки, да четат синопсиси на анимета, които въобще не са гледали.
Knew him? He was delicious!
Публикувай отговор