Game Guide

Нещата от живота
Аватар
<GLaDiaToR>

Game Guide

Мнение от <GLaDiaToR> »

Някои знае ли какво стана с това предаване Game Guide? Така и не почна...

П.С. А за MYST някакви новини нещо?
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Изображение

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

Тц. Няма в момента свестни предавания.
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Само Геймъри шоу остана :(
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Аз сега гледам видео ревютата в геймспот.
Иначе Геймъри шоуто си остава култово - най вече заради ръбовете без социални животи и изцепките на сладураната Пепи.
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Със Здравей какво стана?
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

NWA написа:Аз сега гледам видео ревютата в геймспот.
Иначе Геймъри шоуто си остава култово - най вече заради ръбовете без социални животи и изцепките на сладураната Пепи.
Ехх...Пепи ( :P )...още като имах кабелна...всъщност някой може ли да ми намери записи и по възможност актуални предавания?
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

MAsTeR DeViL написа:Само Геймъри шоу остана :(
Пепи!!11

Още ли е водеща?! Това предаване не съм го гледал, откакто забравих какво е телевизор.
Come, my raven, it could be a lark.
Loopmaster

Мнение от Loopmaster »

Беше яко предаване :cry: Ако пак се появи в ефир, ще бъде голяма радост за мен :roll:
Der Meister
Обратна връзка:

Мнение от Der Meister »

Рансинг написа:
NWA написа:Аз сега гледам видео ревютата в геймспот.
Ехх...Пепи ( :P )...още като имах кабелна...всъщност някой може ли да ми намери записи и по възможност актуални предавания?
В замунда ги качват редовно.

Иначе и мен много ме яд за Гейм Гайд. Много добро предаване беше. Сега вместо да дават простотиите на Найден можеше да дават Гейм Гайд.
Аватар
Wong Fei Hung
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Обратна връзка:

Мнение от Wong Fei Hung »

Game guide, MYST - две от по-добрите предавания за игри (и не само), но и двете изчезнаха безследно... Сега по ММ дават някакво "Файл" (или нещо подобно), а от BBT съвсем закриха сметката на Роро и компания... Тъжно... Сега само "Геймъри Шоу" остана да се върти и когато го уцеля го гледам - то при тази суша на такива предавания и това е нещо...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Оххх...Гемъри шоу...ако не беше тая крава Пепи и си водеха само геймърчетата, щеше да е 100 пъти по-добро предаване...срам и позор за майните, че я държат още тая пача...

За Гейм Гайд и Мист не ми се говори, всяка петък вечер чувствам празината, която остана след Мист, няма вече предавания с приключения и непринудена обстановка, каквито правеше Роро. Има само някъкви тъпи говорилни и ТВ форуми пълни с хейтъри.

Някои хора тук, може би помнят, че Гейм Гайд е "спин оф" на Мист. Аз смятам, че най-хубавите години на Мист, бяха когато Роро и Иво правеха предаването заедно. Вярно е, че в ББТ всичко беше с едно ниво повече, но "ВИП" гостите и особено опититите им да играят Селебрити Детмач според мен беше стъпка надолу...пичовете, които водеха рубриките бяха много по-яки. Не ми стана ясно и защо истезаваха разни японки, да четат синопсиси на анимета, които въобще не са гледали.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Публикувай отговор