Game Guide
- <GLaDiaToR>
Game Guide
Някои знае ли какво стана с това предаване Game Guide? Така и не почна...
П.С. А за MYST някакви новини нещо?
П.С. А за MYST някакви новини нещо?
Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
изтървали сме всичко.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
- MAsTeR DeViL
-
In Too Deep
- В момента играе: да бед гай
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
-
Loopmaster
-
Der Meister
- Обратна връзка:
В замунда ги качват редовно.Рансинг написа:Ехх...Пепи (NWA написа:Аз сега гледам видео ревютата в геймспот.
Иначе Геймъри шоуто си остава култово - най вече заради ръбовете без социални животи и изцепките на сладураната Пепи.)...още като имах кабелна...всъщност някой може ли да ми намери записи и по възможност актуални предавания?
Иначе и мен много ме яд за Гейм Гайд. Много добро предаване беше. Сега вместо да дават простотиите на Найден можеше да дават Гейм Гайд.
- Wong Fei Hung
- В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
- Обратна връзка:
Game guide, MYST - две от по-добрите предавания за игри (и не само), но и двете изчезнаха безследно... Сега по ММ дават някакво "Файл" (или нещо подобно), а от BBT съвсем закриха сметката на Роро и компания... Тъжно... Сега само "Геймъри Шоу" остана да се върти и когато го уцеля го гледам - то при тази суша на такива предавания и това е нещо...
http://gmbd.eu/blog
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
Оххх...Гемъри шоу...ако не беше тая крава Пепи и си водеха само геймърчетата, щеше да е 100 пъти по-добро предаване...срам и позор за майните, че я държат още тая пача...
За Гейм Гайд и Мист не ми се говори, всяка петък вечер чувствам празината, която остана след Мист, няма вече предавания с приключения и непринудена обстановка, каквито правеше Роро. Има само някъкви тъпи говорилни и ТВ форуми пълни с хейтъри.
Някои хора тук, може би помнят, че Гейм Гайд е "спин оф" на Мист. Аз смятам, че най-хубавите години на Мист, бяха когато Роро и Иво правеха предаването заедно. Вярно е, че в ББТ всичко беше с едно ниво повече, но "ВИП" гостите и особено опититите им да играят Селебрити Детмач според мен беше стъпка надолу...пичовете, които водеха рубриките бяха много по-яки. Не ми стана ясно и защо истезаваха разни японки, да четат синопсиси на анимета, които въобще не са гледали.
За Гейм Гайд и Мист не ми се говори, всяка петък вечер чувствам празината, която остана след Мист, няма вече предавания с приключения и непринудена обстановка, каквито правеше Роро. Има само някъкви тъпи говорилни и ТВ форуми пълни с хейтъри.
Някои хора тук, може би помнят, че Гейм Гайд е "спин оф" на Мист. Аз смятам, че най-хубавите години на Мист, бяха когато Роро и Иво правеха предаването заедно. Вярно е, че в ББТ всичко беше с едно ниво повече, но "ВИП" гостите и особено опититите им да играят Селебрити Детмач според мен беше стъпка надолу...пичовете, които водеха рубриките бяха много по-яки. Не ми стана ясно и защо истезаваха разни японки, да четат синопсиси на анимета, които въобще не са гледали.
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.