Некви любовни неволи пак,деба....

Нещата от живота
Публикувай отговор
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Рансинг написа:
Гаврата написа:Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!

НЕ, НЕ и НЕ!!! Не ми говори за зъболекари! Имам "късмета" да мога в момента да съпоставя двете неща и...моми, любов...дрън, дрън...тъз зъбарка направо ми проби сърцето с тез машинки :shock: Затова като имам любовни неволи се сещам за зъболекарския стол, че всичко е свършило (засега, разбира се) и се ухилвам широко! :shock:

По темата: Както се подразбира от поста ми, отиди на зъбар и после ще видиш как ще ти се прииска да им теглиш по една майна и на двете, че са те занимавали с такива глупости. :lol: :lol: :lol: :lol:

А на мен ми изпилиха 5 зъба 5 (Така,е като не ходиш 1г на забар,както ти казвъш) и още я обичах.
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
Predator-S

Мнение от Predator-S »

Опни ги и двете, така поне нема си на загуба.
Аватар
Graendal

Мнение от Graendal »

Всъщност при зъболекар не е толкова страшно...поне моя последен път (като бях на 12) не ме болеше, а ми слагаха пломба! А и както казваш при 1година дай да ти оправят 5 зъба...ехе мойте са си супер а имам само 2 пломби. :wink:
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх...
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

[FFF]Flaming One написа:аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх...

Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
[FFF]Flaming One

Мнение от [FFF]Flaming One »

Гаврата написа:
[FFF]Flaming One написа:аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх...

Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле!

не питай, и двете ще ги изпитвам тепърва на свой гръб...
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

[FFF]Flaming One написа:
Гаврата написа:

Аз се оредих,вече съм по спокен и на заболекар бях преди 1 месец,казах си сичко и сам щеслив,това е най-важното.
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
NoName
В момента играе: Белот ...
Обратна връзка:

Мнение от NoName »

Абе даваи и двете ... едната в София, едната в Кюстендил ... идеално става, тамън разстоянието е доста голямо. Само не разправяи на всек твой приятел, че накрая от два стола, ще седнеш на земята.
Only god can judge me , is that right ?
Only god can judge me now .
Only god baby , nobody else , nobody else .
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Гаврата написа:
[FFF]Flaming One написа:
Гаврата написа:

Аз се оредих,вече съм по спокен и на заболекар бях преди 1 месец,казах си сичко и сам щеслив,това е най-важното.

Пууу...аз ли съм най-мързеливия :lol: :lol: :lol: За последните 3 седмици каза, че ми е направила 11 зъба + преди 2 години още 7 зъба за един ден. На 14 съм, дейба...
Аватар
Jeanette

Мнение от Jeanette »

Нема се плашите от зъболекаря!
Кат` фане машинката и почне да ви дълбае по зъбите, нема страшно. Само леко, ако сте с упокай да не си мръднете езика, че после ш`се наложи да си ходите с половин език. Нема се плашите също, че може и устната да ви цепнат. Е, това всичкото не може да се сравни с удоволствието да счупят една от уж титановите игли в некой от трите канала на зъба ви, нали? И спокойно, ваденето на зъб с корен, `ич не боли! А представяте ли си усещането да ви забият нещо наподобяващо пирон във венеца? Ама пак казвам... нема се плашите. За т`ва мама и тати казват, `секи ден да си миете зъбките. Айде, дами, стига вече, вие па се насрахте с тоз` зъболекарски стол...
Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios.
Lembrar quem eu era nao consigo mais,
antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada.
Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Бах маа му като толкова много ви е страх от зъболекари си мийте зъбите като хората и няма да ви се наложи да ходите на зъбар! Последния ми КОНТРОЛЕн преглед беше преди около 5 години - резултат: нямах никакви проблеми. Миналата година реших да си използвам там единия безплатен преглед ли кво е нз- резултат: пак няма проблеми. ПРеди 2 месеца като ходих на военна пак преглед - пак без проблеми. ЕДна пломба нямам. Защо ли? Просто си се грижа за зъбите като хората. Много хора не обръщат НУЖНОТО внимание, ама техен си е проблема (после ходят и ох, там боли, ох тук боли, ох зъболекар):disbelief:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."

a.k.a Хикс
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Оставам със софиянката.
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Аватар
amora
Обратна връзка:

Мнение от amora »

Хикс написа:Бах маа му като толкова много ви е страх от зъболекари си мийте зъбите като хората и няма да ви се наложи да ходите на зъбар! Последния ми КОНТРОЛЕн преглед беше преди около 5 години - резултат: нямах никакви проблеми. Миналата година реших да си използвам там единия безплатен преглед ли кво е нз- резултат: пак няма проблеми. ПРеди 2 месеца като ходих на военна пак преглед - пак без проблеми. ЕДна пломба нямам. Защо ли? Просто си се грижа за зъбите като хората. Много хора не обръщат НУЖНОТО внимание, ама техен си е проблема (после ходят и ох, там боли, ох тук боли, ох зъболекар):disbelief:

Абе има нещо вярно в думите ти, но има хора, чиито зъби генетично са смотани, т.е. по-склонни са към някви болести и глупости. Ще ти дам прост пример, сестра ми никога не е пушила цигари, а аз съм, но нейните зъби са по-оцветени от моите. Тя се е грижили повече за зъбите си, използва конци напримерно, които на мен не ми понасят, но нейните зъби са по-проблемни.

Но да кажем, че с добра устна хигиена и редовни профилактични прегледи на всеки 6 месеца няма да има проблеми :D Но с едното миене... :wink:
"They fall and falling they are given wings..."
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

GrubbyHouseDude™ написа:Оставам със софиянката.

УХ и аз имах преди една прятелка софиянка,боже тая ми ......... маиктата!
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
Аватар
Holy

Мнение от Holy »

[quote="GrubbyHouseDude™"]Оставам със софиянката.[/

направил си добър избор.Честито!
"LFG:Mechanar!!!! I am Fire Priest" WTF?
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Бурказлийките трошат сърца на поразия ! ДА внимаааааш Декстъре :!: :o
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

The Chameleon написа:Бурказлийките трошат сърца на поразия ! ДА внимаааааш Декстъре :!: :o

Въх, не думай :?
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш. :D
Това на аватара не съм аз :/
асдасдфасф
Обратна връзка:

Мнение от асдасдфасф »

Казим написа:А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш. :D

Тук обърка тя ще го ползва със здраве и кеф.
БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
DennisEverything?
Обратна връзка:

Мнение от DennisEverything? »

Казим написа:А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш. :D

ХАХА,мерси :lol:
Изображение | Изображение | Изображение | Изображение
Публикувай отговор