Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 13:14
Рансинг написа: Гаврата написа: Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол! НЕ, НЕ и НЕ!!! Не ми говори за зъболекари! Имам "късмета" да мога в момента да съпоставя двете неща и...моми, любов...дрън, дрън...тъз зъбарка направо ми проби сърцето с тез машинки Затова като имам любовни неволи се сещам за зъболекарския стол, че всичко е свършило (засега, разбира се) и се ухилвам широко! По темата: Както се подразбира от поста ми, отиди на зъбар и после ще видиш как ще ти се прииска да им теглиш по една майна и на двете, че са те занимавали с такива глупости.
А на мен ми изпилиха 5 зъба 5 (Така,е като не ходиш 1г на забар,както ти казвъш) и още я обичах.
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 13:26
Опни ги и двете, така поне нема си на загуба.
|
|
|
|
|
Graendal
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 18:55
Всъщност при зъболекар не е толкова страшно...поне моя последен път (като бях на 12) не ме болеше, а ми слагаха пломба! А и както казваш при 1година дай да ти оправят 5 зъба...ехе мойте са си супер а имам само 2 пломби.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 19:23
[FFF]Flaming One написа: аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх...
Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле!
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 19:27
Гаврата написа: [FFF]Flaming One написа: аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх... Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле!
не питай, и двете ще ги изпитвам тепърва на свой гръб...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 19:28
[FFF]Flaming One написа: Гаврата написа: [FFF]Flaming One написа: аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх... Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле! не питай, и двете ще ги изпитвам тепърва на свой гръб...
Аз се оредих,вече съм по спокен и на заболекар бях преди 1 месец,казах си сичко и сам щеслив,това е най-важното.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 19:37
Абе даваи и двете ... едната в София, едната в Кюстендил ... идеално става, тамън разстоянието е доста голямо. Само не разправяи на всек твой приятел, че накрая от два стола, ще седнеш на земята.
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 21:07
Гаврата написа: [FFF]Flaming One написа: Гаврата написа: [FFF]Flaming One написа: аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх... Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле! не питай, и двете ще ги изпитвам тепърва на свой гръб... Аз се оредих,вече съм по спокен и на заболекар бях преди 1 месец,казах си сичко и сам щеслив,това е най-важното.
Пууу...аз ли съм най-мързеливия За последните 3 седмици каза, че ми е направила 11 зъба + преди 2 години още 7 зъба за един ден. На 14 съм, дейба...
|
|
|
|
|
Jeanette
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 22:24
Нема се плашите от зъболекаря!
Кат` фане машинката и почне да ви дълбае по зъбите, нема страшно. Само леко, ако сте с упокай да не си мръднете езика, че после ш`се наложи да си ходите с половин език. Нема се плашите също, че може и устната да ви цепнат. Е, това всичкото не може да се сравни с удоволствието да счупят една от уж титановите игли в некой от трите канала на зъба ви, нали? И спокойно, ваденето на зъб с корен, `ич не боли! А представяте ли си усещането да ви забият нещо наподобяващо пирон във венеца? Ама пак казвам... нема се плашите. За т`ва мама и тати казват, `секи ден да си миете зъбките. Айде, дами, стига вече, вие па се насрахте с тоз` зъболекарски стол...
___________________________________ Beleza nao vejo, em sangue seco nos meus lábios. Lembrar quem eu era nao consigo mais, antes da scuridao, antes da sede salgada e furía controlada. Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Мар 2007 23:33
Бах маа му като толкова много ви е страх от зъболекари си мийте зъбите като хората и няма да ви се наложи да ходите на зъбар! Последния ми КОНТРОЛЕн преглед беше преди около 5 години - резултат: нямах никакви проблеми. Миналата година реших да си използвам там единия безплатен преглед ли кво е нз- резултат: пак няма проблеми. ПРеди 2 месеца като ходих на военна пак преглед - пак без проблеми. ЕДна пломба нямам. Защо ли? Просто си се грижа за зъбите като хората. Много хора не обръщат НУЖНОТО внимание, ама техен си е проблема (после ходят и ох, там боли, ох тук боли, ох зъболекар):disbelief:
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 09:45
Оставам със софиянката.
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 10:17
Хикс написа: Бах маа му като толкова много ви е страх от зъболекари си мийте зъбите като хората и няма да ви се наложи да ходите на зъбар! Последния ми КОНТРОЛЕн преглед беше преди около 5 години - резултат: нямах никакви проблеми. Миналата година реших да си използвам там единия безплатен преглед ли кво е нз- резултат: пак няма проблеми. ПРеди 2 месеца като ходих на военна пак преглед - пак без проблеми. ЕДна пломба нямам. Защо ли? Просто си се грижа за зъбите като хората. Много хора не обръщат НУЖНОТО внимание, ама техен си е проблема (после ходят и ох, там боли, ох тук боли, ох зъболекар):disbelief:
Абе има нещо вярно в думите ти, но има хора, чиито зъби генетично са смотани, т.е. по-склонни са към някви болести и глупости. Ще ти дам прост пример, сестра ми никога не е пушила цигари, а аз съм, но нейните зъби са по-оцветени от моите. Тя се е грижили повече за зъбите си, използва конци напримерно, които на мен не ми понасят, но нейните зъби са по-проблемни.
Но да кажем, че с добра устна хигиена и редовни профилактични прегледи на всеки 6 месеца няма да има проблеми Но с едното миене...
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 13:52
GrubbyHouseDude™ написа: Оставам със софиянката.
УХ и аз имах преди една прятелка софиянка,боже тая ми ......... маиктата!
|
|
|
|
|
Holy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 16:38
[quote="GrubbyHouseDude™"]Оставам със софиянката.[/
направил си добър избор.Честито!
___________________________________ "LFG:Mechanar!!!! I am Fire Priest" WTF?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 16:51
Бурказлийките трошат сърца на поразия ! ДА внимаааааш Декстъре
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 18:58
The Chameleon написа: Бурказлийките трошат сърца на поразия ! ДА внимаааааш Декстъре
Въх, не думай
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 19:09
А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш.
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 19:12
Казим написа: А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш.
Тук обърка тя ще го ползва със здраве и кеф.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2007 19:31
Казим написа: А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш.
ХАХА,мерси
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|