Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 13:14

Рансинг написа:
Гаврата написа:
Аз и казах 5 мин след,като излязох от толетната (Там мислих и мислих) а болкта беше по-голяма,от колкото на заболекарският стол!

НЕ, НЕ и НЕ!!! Не ми говори за зъболекари! Имам "късмета" да мога в момента да съпоставя двете неща и...моми, любов...дрън, дрън...тъз зъбарка направо ми проби сърцето с тез машинки :shock: Затова като имам любовни неволи се сещам за зъболекарския стол, че всичко е свършило (засега, разбира се) и се ухилвам широко! :shock:

По темата: Както се подразбира от поста ми, отиди на зъбар и после ще видиш как ще ти се прииска да им теглиш по една майна и на двете, че са те занимавали с такива глупости. :lol: :lol: :lol: :lol:

А на мен ми изпилиха 5 зъба 5 (Така,е като не ходиш 1г на забар,както ти казвъш) и още я обичах.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 13:26

Опни ги и двете, така поне нема си на загуба.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 18:55

Всъщност при зъболекар не е толкова страшно...поне моя последен път (като бях на 12) не ме болеше, а ми слагаха пломба! А и както казваш при 1година дай да ти оправят 5 зъба...ехе мойте са си супер а имам само 2 пломби. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 19:21

аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 19:23

[FFF]Flaming One написа:
аз не съм ходил от три години сигурно и с всяка изминала година все повече ме е страх...

Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 19:27

Гаврата написа:
[FFF]Flaming One написа:

Да така си е ама тук има нещо общо с темата и то е,че както лубовта,така и заболекарата,колко по късно идеш (кажеш),толко по зле!

не питай, и двете ще ги изпитвам тепърва на свой гръб...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 19:28

[FFF]Flaming One написа:
Гаврата написа:
[FFF]Flaming One написа:

Аз се оредих,вече съм по спокен и на заболекар бях преди 1 месец,казах си сичко и сам щеслив,това е най-важното.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 19:37

Абе даваи и двете ... едната в София, едната в Кюстендил ... идеално става, тамън разстоянието е доста голямо. Само не разправяи на всек твой приятел, че накрая от два стола, ще седнеш на земята.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 21:07

Гаврата написа:
[FFF]Flaming One написа:
Гаврата написа:
[FFF]Flaming One написа:

Аз се оредих,вече съм по спокен и на заболекар бях преди 1 месец,казах си сичко и сам щеслив,това е най-важното.

Пууу...аз ли съм най-мързеливия :lol: :lol: :lol: За последните 3 седмици каза, че ми е направила 11 зъба + преди 2 години още 7 зъба за един ден. На 14 съм, дейба...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 22:24

Нема се плашите от зъболекаря!
Кат` фане машинката и почне да ви дълбае по зъбите, нема страшно. Само леко, ако сте с упокай да не си мръднете езика, че после ш`се наложи да си ходите с половин език. Нема се плашите също, че може и устната да ви цепнат. Е, това всичкото не може да се сравни с удоволствието да счупят една от уж титановите игли в некой от трите канала на зъба ви, нали? И спокойно, ваденето на зъб с корен, `ич не боли! А представяте ли си усещането да ви забият нещо наподобяващо пирон във венеца? Ама пак казвам... нема се плашите. За т`ва мама и тати казват, `секи ден да си миете зъбките. Айде, дами, стига вече, вие па се насрахте с тоз` зъболекарски стол...

Eu me virei um monstro e terei que perceber isso.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 23:33

Бах маа му като толкова много ви е страх от зъболекари си мийте зъбите като хората и няма да ви се наложи да ходите на зъбар! Последния ми КОНТРОЛЕн преглед беше преди около 5 години - резултат: нямах никакви проблеми. Миналата година реших да си използвам там единия безплатен преглед ли кво е нз- резултат: пак няма проблеми. ПРеди 2 месеца като ходих на военна пак преглед - пак без проблеми. ЕДна пломба нямам. Защо ли? Просто си се грижа за зъбите като хората. Много хора не обръщат НУЖНОТО внимание, ама техен си е проблема (после ходят и ох, там боли, ох тук боли, ох зъболекар):disbelief:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 09:45

Оставам със софиянката.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 10:17

Хикс написа:
Бах маа му като толкова много ви е страх от зъболекари си мийте зъбите като хората и няма да ви се наложи да ходите на зъбар! Последния ми КОНТРОЛЕн преглед беше преди около 5 години - резултат: нямах никакви проблеми. Миналата година реших да си използвам там единия безплатен преглед ли кво е нз- резултат: пак няма проблеми. ПРеди 2 месеца като ходих на военна пак преглед - пак без проблеми. ЕДна пломба нямам. Защо ли? Просто си се грижа за зъбите като хората. Много хора не обръщат НУЖНОТО внимание, ама техен си е проблема (после ходят и ох, там боли, ох тук боли, ох зъболекар):disbelief:

Абе има нещо вярно в думите ти, но има хора, чиито зъби генетично са смотани, т.е. по-склонни са към някви болести и глупости. Ще ти дам прост пример, сестра ми никога не е пушила цигари, а аз съм, но нейните зъби са по-оцветени от моите. Тя се е грижили повече за зъбите си, използва конци напримерно, които на мен не ми понасят, но нейните зъби са по-проблемни.

Но да кажем, че с добра устна хигиена и редовни профилактични прегледи на всеки 6 месеца няма да има проблеми :D Но с едното миене... :wink:

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 13:52

GrubbyHouseDude™ написа:
Оставам със софиянката.

УХ и аз имах преди една прятелка софиянка,боже тая ми ......... маиктата!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 16:38

[quote="GrubbyHouseDude™"]Оставам със софиянката.[/

направил си добър избор.Честито!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 16:51

Бурказлийките трошат сърца на поразия ! ДА внимаааааш Декстъре :!: :o

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 18:58

The Chameleon написа:
Бурказлийките трошат сърца на поразия ! ДА внимаааааш Декстъре :!: :o

Въх, не думай :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:09

А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш. :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:12

Казим написа:
А така, Декстъре! Като я отвориш, да съобщиш да ти честитим. Щом си помагаме кое гадже е по-арно, трябва цикълът на откровения да продължи. Забравих да ти честитя... Честито ново гадже! Със здраве и кеф да си я ползваш. :D

Тук обърка тя ще го ползва със здраве и кеф.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2007 19:31

Казим написа:

ХАХА,мерси :lol:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com