Некви любовни неволи пак,деба....
-
- Обратна връзка:
Некви любовни неволи пак,деба....
Вижте сега,не искам никакви нападки.Много ми е тегаво в момента.Искам съвет от разумните хора във форума.Ама сериозен.Щото аз съм някакъв глупак,изглежда.
Аз съм от Кюстендил,8ми клас съм.Тази година се преместих в София и сега уча във 2ро.Имам си приятелка и мисля,че сме щастливи.Друг е проблемът.Когато бях в Кюстендил имах една приятелка с която бехме изключително близки.И аз тапакът,заради едното нищо скъсах с нея,защото се захласнах по едно друго момиче,което изобщо не ми обърна внимание.Казвам ви-сега изключително много съжелявам.Такам с момичето скъсахме и нямахме контакти цяло лято,но аз още много силно я харесвах и имах тръпка към нея.Както и да е,в началото на учебната година се преместих в София,паднах се в клас с уникални пичове,запознах се смного готини момичета и сега съм щастлив с приятелката си.Разбираме се чудесно.Нещата с наредиха чудесно и бях забравил за нея.Миналия уикенд,когато се бях прибрал в Кюстендил и бях излезнал с едни приятели я видях.Казвам ви-сърцето ми трепна.Беше станала още по-готина и отпреди.Много красива.Сега немога да си избия от главата.Днес си писахме по Скайпа и незнам какво ще стане.Дайте някакъв съвет.Мисля че и тя още има вълнения към мен.Направо незнам къде съм сега.
От една страна,не искам да разочаровам приятелката си,защото много я уважавам и цена.От друга страна,не мога да спра да мисля за другото момиче.
Съвет,моля!
Аз съм от Кюстендил,8ми клас съм.Тази година се преместих в София и сега уча във 2ро.Имам си приятелка и мисля,че сме щастливи.Друг е проблемът.Когато бях в Кюстендил имах една приятелка с която бехме изключително близки.И аз тапакът,заради едното нищо скъсах с нея,защото се захласнах по едно друго момиче,което изобщо не ми обърна внимание.Казвам ви-сега изключително много съжелявам.Такам с момичето скъсахме и нямахме контакти цяло лято,но аз още много силно я харесвах и имах тръпка към нея.Както и да е,в началото на учебната година се преместих в София,паднах се в клас с уникални пичове,запознах се смного готини момичета и сега съм щастлив с приятелката си.Разбираме се чудесно.Нещата с наредиха чудесно и бях забравил за нея.Миналия уикенд,когато се бях прибрал в Кюстендил и бях излезнал с едни приятели я видях.Казвам ви-сърцето ми трепна.Беше станала още по-готина и отпреди.Много красива.Сега немога да си избия от главата.Днес си писахме по Скайпа и незнам какво ще стане.Дайте някакъв съвет.Мисля че и тя още има вълнения към мен.Направо незнам къде съм сега.
От една страна,не искам да разочаровам приятелката си,защото много я уважавам и цена.От друга страна,не мога да спра да мисля за другото момиче.
Съвет,моля!

- Fearless to fly
- Обратна връзка:
- shantararam
- Обратна връзка:
Re: Некви любовни неволи пак,деба....
Excited написа:...
Съвет,моля!
Обърни резбата!
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
-
- В момента играе: да бед гай
Re: Некви любовни неволи пак,деба....
Excited написа:Беше станала още по-готина и отпреди.Много красива.Сега немога да си избия от главата.
любовни неволи викаш,а?
правопис,викам аз...
- Canis Lupus
-
- Обратна връзка:
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Щом със софиянката сте щастливи, остави кюстендилката-
1.Не знаеш дали ще стане с нея и дали все пак бби билщаствит да ходите пак
2.От друг град...Човече, у ред ли си?То не става мн добре ако сте от двата края на СФ ти ми говориш за некакви междуградски...
Просто си стой с тази, пожелавам ти много хубава връзка
1.Не знаеш дали ще стане с нея и дали все пак бби билщаствит да ходите пак
2.От друг град...Човече, у ред ли си?То не става мн добре ако сте от двата края на СФ ти ми говориш за некакви междуградски...
Просто си стой с тази, пожелавам ти много хубава връзка

"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
-
- В момента играе: Игрътъ
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Ruiner написа:Omegа написа:НЕ на междуградските връзки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 !!88!!
!!!!!!!!!!!!!
п.п. Батце тва с двата края на Софията ме сцепи
еми аз пътувам по 40минути минимум да видя моята. И това ест, ако няма задръствания, ако има към час и 10тина мин. Извинявай ама за час и 10 мин ще съм в Пловдив

<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.
- SweetDream
- Обратна връзка:
Само едно ще ти кажа!
НЕ СИ ИГРАЙ И С 2те, защото ще паднеш от 2та стола - на земята!!!
Реши коя искаш, с коя имаш бъдеще (ако може така да се нарече), с коя ти е по - добре и действай!
Но не ги размотавай и 2те.. в смисъл да си ходиш със софянката, а да си бърборите с другата колко се обичате все още!
Голяма грееешкаааа

НЕ СИ ИГРАЙ И С 2те, защото ще паднеш от 2та стола - на земята!!!
Реши коя искаш, с коя имаш бъдеще (ако може така да се нарече), с коя ти е по - добре и действай!
Но не ги размотавай и 2те.. в смисъл да си ходиш със софянката, а да си бърборите с другата колко се обичате все още!

NeW PC - NoVeMbEr!
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Ruiner написа:Omegа написа:НЕ на междуградските връзки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 !!88!!
!!!!!!!!!!!!!
п.п. Батце тва с двата края на Софията ме сцепи
Батце ти се ебавай, ама един от моя клас от гео милев до Люлин да се види с неговата поне 40-50мин...Не, грешка, до НАС му е толко и поне още 20мин.
И при положение, че имаш ЕДИН час поне път отиване, и толко връщане , да се видиш с твойта, как да стане освен едно фиктивно ходене?Не става просто, повече от 40 мин път ако е е досадно и се убива желание да видиш другия...
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!