«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?
И турчин не си
Ти си шибан еничар!
Резовски Карагьоз написа:«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?
И турчин не си
Ти си шибан еничар!
Time's up написа:«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.
lol chill out dude ..
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:... Кажи ми, КОЕ по дяволите да харесвам на българският народ освен шибаната му ракия!?
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Резовски Карагьоз написа:«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?
И турчин не си
Ти си шибан еничар!
А с теб може ли да се проведе един нормален разговор? Спор? Или не, явно ти си обикновен простак.Ледник поне казва някакви аргументи като се защитава, а ти, миризлива рибо си просто едно тъпо копеле.Както и да е, пожелавам ти лека вечер и утре сутринта ходи си купи мотор та се забий в първата стена и си еби пичката майчина.
И въпреки, че не е твоя работа, съм кореняк софиянец, родителите ми са чисти българи и единственото нещо, което обичам от Турция и ориенталските страни е нергилето.Ама ти май нямаш достатъчно акъл, за да разбереш, че не всеки, който не харесва България е турчин/рязан/мюсюлманин.В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.
Aura Noir написа:Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.
Братче на Вратче написа:Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.
Резовски Карагьоз написа:
И турчин не си
Ти си шибан еничар!
Само безпочвени нападки срещу българския народ!
И толкова ли си тъп че да не знаеш какво е 'помак' и 'еничар'!?
Братче на Вратче написа:Aura Noir написа:Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.
Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.
@Ледник, не говори за морал, защото твърд и устойчив на времето морал НЯМА!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКАРезовски Карагьоз написа:Jorix написа:Тва поругание ли е бе тъпанар.Поругание ше е ако се изпикая върху него не ако жена се облече с него.Камелия го е облякла с като патриотически символ не с цел да го оскверни.Резовски Карагьоз написа:Jorix написа:Абе какво престъпление бе ти чуваш ли се.Малко ли певици в САЩ танцуват с националното знаме?Във Франция се продават бански със френското знаме на тях.Някои съди ли ги там?И все пак и 2те държави са десетки пъти по добре развити от нашата.Просто тука всеки гледа от къде да измъкне некой лев.Ако е престъпление ще я осъдят,а аз ти гарантирам че няма да я осъдят.Освен ако въпросния депутат няма някакви връзки,както обикновено стават нещата в България.А тва че ти си нямаш и бегла представа от конституцията и говориш как трябвало да ошушкат Камелия,говори единствено че си смотан хейтър
Абе малоумник
В конституцията ясно си е казано че за поругание на национален символ се носи наказателна отговорност
Къде се изказваш неподготвен!?
Американците не знаят къде е Австралия, колко страни има триъгълника, кои са участвали във втората световна война и т.н.
На тях ли ще подражаваме!?
Ти си по-тъп и от нея бе! Не мислех че е възможно
Една некъпана курва да се увива в знамето с цел евтина реклама е същото като потен циганин да си избърше гъза с него
Това Е поругание на национален символ
Jorix написа:Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКА
Elizabeth написа:Не че нещо, но ще съм съгласна с Атака в момента, в който осъдят всички фенове на националния отбор по футбол (например), носещи българските символи на възможно най-много места по себе си и държащи се непристойно.