Автор |
Съобщение |
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 22:34
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?
И турчин не си
Ти си шибан еничар!
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 22:40
Резовски Карагьоз написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин? И турчин не си Ти си шибан еничар!
А с теб може ли да се проведе един нормален разговор? Спор? Или не, явно ти си обикновен простак.Ледник поне казва някакви аргументи като се защитава, а ти, миризлива рибо си просто едно тъпо копеле.Както и да е, пожелавам ти лека вечер и утре сутринта ходи си купи мотор та се забий в първата стена и си еби пичката майчина.
И въпреки, че не е твоя работа, съм кореняк софиянец, родителите ми са чисти българи и единственото нещо, което обичам от Турция и ориенталските страни е нергилето.Ама ти май нямаш достатъчно акъл, за да разбереш, че не всеки, който не харесва България е турчин/рязан/мюсюлманин.В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 22:42
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.
lol chill out dude ..
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 22:46
Time's up написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила. lol chill out dude ..
Просто не понасям никой да ме обижда, при това без да ме познава.Изпитвам голяма злоба към такива хора
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 22:47
Резовски Карагьоз, ти май си доста прост, а?
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 23:10
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: ... Кажи ми, КОЕ по дяволите да харесвам на българският народ освен шибаната му ракия!?
Просълзих се, когато стигнах дотук, и не успях да доизчета поста ти.
Болят ме очите зверски от тоя монитор...
И стига сте го ядосвали човека, бе. Сакън да не погледнете от чуждата гледна точка - кипват ви лайната като разорен евреин...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 23:57
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Резовски Карагьоз написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин? И турчин не си Ти си шибан еничар! А с теб може ли да се проведе един нормален разговор? Спор? Или не, явно ти си обикновен простак.Ледник поне казва някакви аргументи като се защитава, а ти, миризлива рибо си просто едно тъпо копеле.Както и да е, пожелавам ти лека вечер и утре сутринта ходи си купи мотор та се забий в първата стена и си еби пичката майчина. И въпреки, че не е твоя работа, съм кореняк софиянец, родителите ми са чисти българи и единственото нещо, което обичам от Турция и ориенталските страни е нергилето.Ама ти май нямаш достатъчно акъл, за да разбереш, че не всеки, който не харесва България е турчин/рязан/мюсюлманин.В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.
Ти някакви аргументи изкара ли бе!? Не!
Само безпочвени нападки срещу българския народ!
И толкова ли си тъп че да не знаеш какво е 'помак' и 'еничар'!?
По всичко личи че тъпото копеле си ти, приятелю
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 00:26
Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 00:50
Aura Noir написа: Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.
Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.
@Ледник, не говори за морал, защото твърд и устойчив на времето морал НЯМА!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 01:06
Прав си. Но в неговия случей, той не проявява никакъв респект към родината си. Да, и аз не съм най-гордия българин (даже не живея в БГ), но уважавам родната ми.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 01:27
Братче на Вратче написа: Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.
Който не иска да живее в България спокойно може да замине и никой няма да го упрекне
Може и да си смени гражданството ако не се чувства българин
Само че оня помияр се обръща срещу родината и народа и хвърля обиди
Ето ЗАТОВА е кретен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 04:09
Резовски Карагьоз написа: И турчин не си Ти си шибан еничар!
Еничарите, да се отбележи, са деца на завладяни народи, чиито мозъци са промити от най-ранна възраст и са преобразовани в елитните части на османските армии. Дори метафорично говориш глупости, защото еничарите са много повече жертви на османската пропаганда, октколкото съзнателни предатели на родината. Цитат: Само безпочвени нападки срещу българския народ! Безпочвени? Безпочвени, ако не си излизал веднъж навън сред живи хора. Нека обсъдим сегашното поколение. ((за миналото питай родителите си, с удовослтвие ше ти разкажат за идилията на 80-те години и въздигането срещу страшния "Комунизъм" държал хората бедни и последвалото разочарование на същите бедни от необходимостта от лична отговорност и усилен труд за личния просперитет под Демократично-Капилталистическо общество.) Сегашното поколение, цялостно неподготвено от същите револционно настроени контра-статукво маси безделници, които за сметаджии не стават, камо ли за родители, възприе промените и последвалата анархия за именно така свещената демокрация. Но българинът е упорит индивидуалист без капчица състрадение(и то от край време, прочети Другоселец, забележи шефчето на Македонски след Освобождението) и бута ли бута напред хаоса, бачка къде легално, къде не (мутрите от 90те си бяха съвсем типични българи), докато масите осакатени от промените, които сами въведоха, с цел по-щедро поощрение и от "Комунистическо", продължават да рипат, първо със СДС срещу БСП, после с НДСВ срещу СДС, сега с АТАКА срещу НДСВ.) А сегащното поколение, което израства в училищата, които са сбирщина от прости чалгари и метали (бележка: единствения светъл лъч за младежтта на България беше съвсем началото на 90те, когато Нова Генерация компания бутаха срещу простотията, но уви Воев умря а с него и цялото движение, изселило се в последствие отвъд) Цитат: И толкова ли си тъп че да не знаеш какво е 'помак' и 'еничар'!?
Кой е конкретно тъп отново? Мисля, че изяснихме небивалиците ти.
Айде поздрав с Нова Генерация - Патриотична Песен, прекрасно описващи изхода ни от промените:
Плътно до своето рамо си ти -
златни нашивки и голи гърди.
С камшик дирижираш грозни деца,
със стиснати зъби те пеят сега:
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Човек със анцунг грухти през града,
с дебел пръст ме сочи на свойта свиня
и те любезно на смърт ме осъждат,
а своето семе в москвича развъждат.
Аз съм едно малко перде
и ти ако искаш, ела да сме две.
Така на прозореца ще стоим закачени,
за да закрием всички вътрешни проблеми.
Ленски и Болев останаха само на камък,
славеят на Славейков паниран е по-сладък,
а ваш'то сърце се разтваря в чиния
за сръбско, хеви метъл и гроздова ракия.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 05:14
Много добре знам значението на еничар
И смятам че на място си го казах
За останалото ще говоря после че сега ми се спи
|
|
|
|
|
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 07:27
Зубров,
Любов требува, брате, да съди секой знае.
http://liternet.bg/publish/vazov/lirika/nebe/liubov.htm
ЛЮБОВ ТРЯБВА
Почтено чувство е да негодуваш, да бъдеш съдия над всички строг и с реч от яд пламтяща да бичуваш недъзи, слабости, разврат, порок.
Добро е нещо да жигосваш века, греховний свят да теглиш ти на съд, да фърляш злъчни клетви въз човека, повтаряни, откакто е светът.
Но има нещо по-добро, о брате, от твоя гняв и благороден бес, а то е: да обичаш - и туй подвиг свят е, и много труден, много славен днес.
Да любиш - то е да знайш да прощаваш, да имаш в себе си велика мощ; да любиш - то е храбро да съзнаваш, че си кат всички, може би по-лош;
то значи ти да вярваш в тържеството на божий луч у бедний человек, не с дума - с дело да ратуваш с злото, за язви вместо бич да имаш лек.
Да съди всякой знае - злият тоже... Омразата - тя пълни днес света! Тук требува любов! - тя само може светия кръст да вземе на Христа.
Иван Вазов, преди 100 години
-------
Човече, дай да забраним клуб Левски, щото ултрасите вършат погроми с неговото име на уста, накичени с белезите на националния герой?!
-----------
Поздрави на сичките ми френдове по постинга.
Френдове,
Зубров не е теле,
просто, по някаква причина служи на идеология, нежели на разум.
Идеологията е страшна напаст, разберете, нека го разберем,
та, и той нас - да се надяваме.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 11:17
Братче на Вратче написа: Aura Noir написа: Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен. Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци. @Ледник, не говори за морал, защото твърд и устойчив на времето морал НЯМА!
Ето това беше изказването.Абсолютно вярно,просто друго няма какво да се каже.Социализма УМРЯ,вече всеки е свободен да прави каквото иска,но понеже тука явно повечето сте такива овце,че мислите,че това извратено нещо наречено социализъм е най-хубавото нещо.Е,аз няма да се занимавам да ви убеждавам.Гнийте си в калта и си мислете каквото искате.
Аз ще се махна от тази страна рано или късно.Тя просто е обречена,псувайте ме на воля,тъпаци!
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 11:22
А аз рано или късно ще хвана гората. И ще живея в България. Не в "България", а в България.
защото - "ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ПРАВИ КАКВОТО ИСКА".
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 16:58
Резовски Карагьоз написа: Jorix написа: Резовски Карагьоз написа: Jorix написа: Абе какво престъпление бе ти чуваш ли се.Малко ли певици в САЩ танцуват с националното знаме?Във Франция се продават бански със френското знаме на тях.Някои съди ли ги там?И все пак и 2те държави са десетки пъти по добре развити от нашата.Просто тука всеки гледа от къде да измъкне некой лев.Ако е престъпление ще я осъдят,а аз ти гарантирам че няма да я осъдят.Освен ако въпросния депутат няма някакви връзки,както обикновено стават нещата в България.А тва че ти си нямаш и бегла представа от конституцията и говориш как трябвало да ошушкат Камелия,говори единствено че си смотан хейтър Абе малоумник В конституцията ясно си е казано че за поругание на национален символ се носи наказателна отговорност Къде се изказваш неподготвен!? Американците не знаят къде е Австралия, колко страни има триъгълника, кои са участвали във втората световна война и т.н. На тях ли ще подражаваме!? Тва поругание ли е бе тъпанар.Поругание ше е ако се изпикая върху него не ако жена се облече с него.Камелия го е облякла с като патриотически символ не с цел да го оскверни. Ти си по-тъп и от нея бе! Не мислех че е възможно Една некъпана курва да се увива в знамето с цел евтина реклама е същото като потен циганин да си избърше гъза с него Това Е поругание на национален символ Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКА
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:08
Jorix написа: Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКА
Точно курва е, точно некъпана и точно евтина
Става скъпа само ако искаш да се подмие преди да те обслужи
И цялата глупост си е точно с цел реклама
"Ох ние толкова им съчувстваме на горките медици... я да направим едно концертче за да покажем на всички колко много им съчувстваме! И да си напълним гушките с париците на баламите които лъскат докато ни гледат клиповете" ама какво да ти обяснявам на тебе...
Мани въобще няма смисъл човек да си губи времето
|
|
|
|
|
Elizabeth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:29
Не че нещо, но ще съм съгласна с Атака в момента, в който осъдят всички фенове на националния отбор по футбол (например), носещи българските символи на възможно най-много места по себе си и държащи се непристойно.
|
|
|
|
|
Карък
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Апр 2007 18:40
Elizabeth написа: Не че нещо, но ще съм съгласна с Атака в момента, в който осъдят всички фенове на националния отбор по футбол (например), носещи българските символи на възможно най-много места по себе си и държащи се непристойно.
защо
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|