И турчин не си«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?
Ти си шибан еничар!
А с теб може ли да се проведе един нормален разговор? Спор? Или не, явно ти си обикновен простак.Ледник поне казва някакви аргументи като се защитава, а ти, миризлива рибо си просто едно тъпо копеле.Както и да е, пожелавам ти лека вечер и утре сутринта ходи си купи мотор та се забий в първата стена и си еби пичката майчина.Резовски Карагьоз написа:И турчин не си«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?
Ти си шибан еничар!
Просто не понасям никой да ме обижда, при това без да ме познава.Изпитвам голяма злоба към такива хораTime's up написа:lol chill out dude ..«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.
Просълзих се, когато стигнах дотук, и не успях да доизчета поста ти.«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:... Кажи ми, КОЕ по дяволите да харесвам на българският народ освен шибаната му ракия!?
Ти някакви аргументи изкара ли бе!? Не!«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:А с теб може ли да се проведе един нормален разговор? Спор? Или не, явно ти си обикновен простак.Ледник поне казва някакви аргументи като се защитава, а ти, миризлива рибо си просто едно тъпо копеле.Както и да е, пожелавам ти лека вечер и утре сутринта ходи си купи мотор та се забий в първата стена и си еби пичката майчина.Резовски Карагьоз написа:И турчин не си«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?
Ти си шибан еничар!
И въпреки, че не е твоя работа, съм кореняк софиянец, родителите ми са чисти българи и единственото нещо, което обичам от Турция и ориенталските страни е нергилето.Ама ти май нямаш достатъчно акъл, за да разбереш, че не всеки, който не харесва България е турчин/рязан/мюсюлманин.В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.
Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.Aura Noir написа:Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.
Който не иска да живее в България спокойно може да замине и никой няма да го упрекнеБратче на Вратче написа:Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.
Еничарите, да се отбележи, са деца на завладяни народи, чиито мозъци са промити от най-ранна възраст и са преобразовани в елитните части на османските армии. Дори метафорично говориш глупости, защото еничарите са много повече жертви на османската пропаганда, октколкото съзнателни предатели на родината.Резовски Карагьоз написа:
И турчин не си
Ти си шибан еничар!
Безпочвени? Безпочвени, ако не си излизал веднъж навън сред живи хора. Нека обсъдим сегашното поколение. ((за миналото питай родителите си, с удовослтвие ше ти разкажат за идилията на 80-те години и въздигането срещу страшния "Комунизъм" държал хората бедни и последвалото разочарование на същите бедни от необходимостта от лична отговорност и усилен труд за личния просперитет под Демократично-Капилталистическо общество.) Сегашното поколение, цялостно неподготвено от същите револционно настроени контра-статукво маси безделници, които за сметаджии не стават, камо ли за родители, възприе промените и последвалата анархия за именно така свещената демокрация. Но българинът е упорит индивидуалист без капчица състрадение(и то от край време, прочети Другоселец, забележи шефчето на Македонски след Освобождението) и бута ли бута напред хаоса, бачка къде легално, къде не (мутрите от 90те си бяха съвсем типични българи), докато масите осакатени от промените, които сами въведоха, с цел по-щедро поощрение и от "Комунистическо", продължават да рипат, първо със СДС срещу БСП, после с НДСВ срещу СДС, сега с АТАКА срещу НДСВ.)Само безпочвени нападки срещу българския народ!
Кой е конкретно тъп отново? Мисля, че изяснихме небивалиците ти.И толкова ли си тъп че да не знаеш какво е 'помак' и 'еничар'!?
Ето това беше изказването.Абсолютно вярно,просто друго няма какво да се каже.Социализма УМРЯ,вече всеки е свободен да прави каквото иска,но понеже тука явно повечето сте такива овце,че мислите,че това извратено нещо наречено социализъм е най-хубавото нещо.Е,аз няма да се занимавам да ви убеждавам.Гнийте си в калта и си мислете каквото искате.Братче на Вратче написа:Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.Aura Noir написа:Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.
@Ледник, не говори за морал, защото твърд и устойчив на времето морал НЯМА!
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКАРезовски Карагьоз написа:Ти си по-тъп и от нея бе! Не мислех че е възможноJorix написа:Тва поругание ли е бе тъпанар.Поругание ше е ако се изпикая върху него не ако жена се облече с него.Камелия го е облякла с като патриотически символ не с цел да го оскверни.Резовски Карагьоз написа: Абе малоумник
В конституцията ясно си е казано че за поругание на национален символ се носи наказателна отговорност
Къде се изказваш неподготвен!?
Американците не знаят къде е Австралия, колко страни има триъгълника, кои са участвали във втората световна война и т.н.
На тях ли ще подражаваме!?
Една некъпана курва да се увива в знамето с цел евтина реклама е същото като потен циганин да си избърше гъза с него
Това Е поругание на национален символ
Точно курва е, точно некъпана и точно евтинаJorix написа:Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКА
защоElizabeth написа:Не че нещо, но ще съм съгласна с Атака в момента, в който осъдят всички фенове на националния отбор по футбол (например), носещи българските символи на възможно най-много места по себе си и държащи се непристойно.