Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 22:34

«~»Tomm'G'Hawk«~» написа:
Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?

И турчин не си
Ти си шибан еничар!

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 22:40

Резовски Карагьоз написа:
Как успя да си направиш извода, че не съм българин, и как реши че съм точно турчин?

И турчин не си
Ти си шибан еничар!

А с теб може ли да се проведе един нормален разговор? Спор? Или не, явно ти си обикновен простак.Ледник поне казва някакви аргументи като се защитава, а ти, миризлива рибо си просто едно тъпо копеле.Както и да е, пожелавам ти лека вечер и утре сутринта ходи си купи мотор та се забий в първата стена и си еби пичката майчина.
И въпреки, че не е твоя работа, съм кореняк софиянец, родителите ми са чисти българи и единственото нещо, което обичам от Турция и ориенталските страни е нергилето.Ама ти май нямаш достатъчно акъл, за да разбереш, че не всеки, който не харесва България е турчин/рязан/мюсюлманин.В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 22:42

В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.

lol chill out dude .. :crazy:

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 22:46

Time's up написа:
В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.

lol chill out dude .. :crazy:

Просто не понасям никой да ме обижда, при това без да ме познава.Изпитвам голяма злоба към такива хора :twisted:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 22:47

Резовски Карагьоз, ти май си доста прост, а? :roll:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 23:10

... Кажи ми, КОЕ по дяволите да харесвам на българският народ освен шибаната му ракия!?

Просълзих се, когато стигнах дотук, и не успях да доизчета поста ти. :D
Болят ме очите зверски от тоя монитор...

И стига сте го ядосвали човека, бе. Сакън да не погледнете от чуждата гледна точка - кипват ви лайната като разорен евреин...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 23:57

И турчин не си
Ти си шибан еничар!

А с теб може ли да се проведе един нормален разговор? Спор? Или не, явно ти си обикновен простак.Ледник поне казва някакви аргументи като се защитава, а ти, миризлива рибо си просто едно тъпо копеле.Както и да е, пожелавам ти лека вечер и утре сутринта ходи си купи мотор та се забий в първата стена и си еби пичката майчина.
И въпреки, че не е твоя работа, съм кореняк софиянец, родителите ми са чисти българи и единственото нещо, което обичам от Турция и ориенталските страни е нергилето.Ама ти май нямаш достатъчно акъл, за да разбереш, че не всеки, който не харесва България е турчин/рязан/мюсюлманин.В такъф случай бих се радвал толкова ограничено фанатизирано лайнарче като теб да бъде изгорено.Живо, и докато те горят да те бие с камъни собствената ти майка.Осъзнавайки грешката, напарвавена, когато те е родила.

Ти някакви аргументи изкара ли бе!? Не!
Само безпочвени нападки срещу българския народ!

И толкова ли си тъп че да не знаеш какво е 'помак' и 'еничар'!?

По всичко личи че тъпото копеле си ти, приятелю

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 00:26

Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 00:50

Aura Noir написа:
Tomm, не напираш ли шибано тъп факта, че си българин, и псуваш собственя си народ? Кретен.

Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.

@Ледник, не говори за морал, защото твърд и устойчив на времето морал НЯМА!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 01:06

Прав си. Но в неговия случей, той не проявява никакъв респект към родината си. Да, и аз не съм най-гордия българин (даже не живея в БГ), но уважавам родната ми.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 01:27

Братче на Вратче написа:
Защо да е кретен? Всички ли трябва да сме роби на собствения ни "народ". Наскоро в един филм имаше една много хубава метафора: Кофа с раци. Т.е никой от нас не може да се издигне над вас и ще ни дърпате надолу. Не можем да заминаваме в чужбина и да се развиваме, защото изоставяме нашата "велика" държава. Знаете ли кога ще има развитие? Когато спрете да определяте хората по расов/етническ/религиозен/полов/сексуален признак. Кога ще разберете, че идеология от 19ти век не може да съществува в 21ви век. Коне с капаци.

Който не иска да живее в България спокойно може да замине и никой няма да го упрекне
Може и да си смени гражданството ако не се чувства българин

Само че оня помияр се обръща срещу родината и народа и хвърля обиди
Ето ЗАТОВА е кретен

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 04:09

И турчин не си
Ти си шибан еничар!

Еничарите, да се отбележи, са деца на завладяни народи, чиито мозъци са промити от най-ранна възраст и са преобразовани в елитните части на османските армии. Дори метафорично говориш глупости, защото еничарите са много повече жертви на османската пропаганда, октколкото съзнателни предатели на родината.
Цитат:
Само безпочвени нападки срещу българския народ!

Безпочвени? Безпочвени, ако не си излизал веднъж навън сред живи хора. Нека обсъдим сегашното поколение. ((за миналото питай родителите си, с удовослтвие ше ти разкажат за идилията на 80-те години и въздигането срещу страшния "Комунизъм" държал хората бедни и последвалото разочарование на същите бедни от необходимостта от лична отговорност и усилен труд за личния просперитет под Демократично-Капилталистическо общество.) Сегашното поколение, цялостно неподготвено от същите револционно настроени контра-статукво маси безделници, които за сметаджии не стават, камо ли за родители, възприе промените и последвалата анархия за именно така свещената демокрация. Но българинът е упорит индивидуалист без капчица състрадение(и то от край време, прочети Другоселец, забележи шефчето на Македонски след Освобождението) и бута ли бута напред хаоса, бачка къде легално, къде не (мутрите от 90те си бяха съвсем типични българи), докато масите осакатени от промените, които сами въведоха, с цел по-щедро поощрение и от "Комунистическо", продължават да рипат, първо със СДС срещу БСП, после с НДСВ срещу СДС, сега с АТАКА срещу НДСВ.)

А сегащното поколение, което израства в училищата, които са сбирщина от прости чалгари и метали (бележка: единствения светъл лъч за младежтта на България беше съвсем началото на 90те, когато Нова Генерация компания бутаха срещу простотията, но уви Воев умря а с него и цялото движение, изселило се в последствие отвъд)

Цитат:
И толкова ли си тъп че да не знаеш какво е 'помак' и 'еничар'!?

Кой е конкретно тъп отново? Мисля, че изяснихме небивалиците ти.

Айде поздрав с Нова Генерация - Патриотична Песен, прекрасно описващи изхода ни от промените:

Плътно до своето рамо си ти -
златни нашивки и голи гърди.
С камшик дирижираш грозни деца,
със стиснати зъби те пеят сега:

“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Човек със анцунг грухти през града,
с дебел пръст ме сочи на свойта свиня
и те любезно на смърт ме осъждат,
а своето семе в москвича развъждат.

Аз съм едно малко перде
и ти ако искаш, ела да сме две.
Така на прозореца ще стоим закачени,
за да закрием всички вътрешни проблеми.

Ленски и Болев останаха само на камък,
славеят на Славейков паниран е по-сладък,
а ваш'то сърце се разтваря в чиния
за сръбско, хеви метъл и гроздова ракия.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 05:14

Много добре знам значението на еничар
И смятам че на място си го казах

За останалото ще говоря после че сега ми се спи

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 07:27

Зубров,

Любов требува, брате, да съди секой знае.

http://liternet.bg/publish/vazov/lirika/nebe/liubov.htm

ЛЮБОВ ТРЯБВА

Почтено чувство е да негодуваш,
да бъдеш съдия над всички строг
и с реч от яд пламтяща да бичуваш
недъзи, слабости, разврат, порок.

Добро е нещо да жигосваш века,
греховний свят да теглиш ти на съд,
да фърляш злъчни клетви въз човека,
повтаряни, откакто е светът.

Но има нещо по-добро, о брате,
от твоя гняв и благороден бес,
а то е: да обичаш - и туй подвиг свят е,
и много труден, много славен днес.

Да любиш - то е да знайш да прощаваш,
да имаш в себе си велика мощ;
да любиш - то е храбро да съзнаваш,
че си кат всички, може би по-лош;

то значи ти да вярваш в тържеството
на божий луч у бедний человек,
не с дума - с дело да ратуваш с злото,
за язви вместо бич да имаш лек.

Да съди всякой знае - злият тоже...
Омразата - тя пълни днес света!
Тук требува любов! - тя само може
светия кръст да вземе на Христа.

Иван Вазов, преди 100 години

-------

Човече, дай да забраним клуб Левски, щото ултрасите вършат погроми с неговото име на уста, накичени с белезите на националния герой?!

-----------

Поздрави на сичките ми френдове по постинга.

Френдове,

Зубров не е теле,
просто, по някаква причина служи на идеология, нежели на разум.
Идеологията е страшна напаст, разберете, нека го разберем,
та, и той нас - да се надяваме. :oops:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 11:17

Братче на Вратче написа:
Aura Noir написа:

@Ледник, не говори за морал, защото твърд и устойчив на времето морал НЯМА!

Ето това беше изказването.Абсолютно вярно,просто друго няма какво да се каже.Социализма УМРЯ,вече всеки е свободен да прави каквото иска,но понеже тука явно повечето сте такива овце,че мислите,че това извратено нещо наречено социализъм е най-хубавото нещо.Е,аз няма да се занимавам да ви убеждавам.Гнийте си в калта и си мислете каквото искате.

Аз ще се махна от тази страна рано или късно.Тя просто е обречена,псувайте ме на воля,тъпаци!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 11:22

А аз рано или късно ще хвана гората. И ще живея в България. Не в "България", а в България.

защото - "ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА ПРАВИ КАКВОТО ИСКА".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 16:58

Jorix написа:
Jorix написа:
Абе какво престъпление бе ти чуваш ли се.Малко ли певици в САЩ танцуват с националното знаме?Във Франция се продават бански със френското знаме на тях.Някои съди ли ги там?И все пак и 2те държави са десетки пъти по добре развити от нашата.Просто тука всеки гледа от къде да измъкне некой лев.Ако е престъпление ще я осъдят,а аз ти гарантирам че няма да я осъдят.Освен ако въпросния депутат няма някакви връзки,както обикновено стават нещата в България.А тва че ти си нямаш и бегла представа от конституцията и говориш как трябвало да ошушкат Камелия,говори единствено че си смотан хейтър

Абе малоумник
В конституцията ясно си е казано че за поругание на национален символ се носи наказателна отговорност
Къде се изказваш неподготвен!?

Американците не знаят къде е Австралия, колко страни има триъгълника, кои са участвали във втората световна война и т.н.
На тях ли ще подражаваме!?
Тва поругание ли е бе тъпанар.Поругание ше е ако се изпикая върху него не ако жена се облече с него.Камелия го е облякла с като патриотически символ не с цел да го оскверни.

Ти си по-тъп и от нея бе! Не мислех че е възможно
Една некъпана курва да се увива в знамето с цел евтина реклама е същото като потен циганин да си избърше гъза с него
Това Е поругание на национален символ
Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКА

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 18:08

Jorix написа:
Точно пък камелия не е ,,евтина е некъпана курва'' (курва може и да е но не е никак евитна и некъпана).И при сички случай не е с цел реклама,по скоро реклама е от страна на АТАКА от колкото от страна на Камелия.Истината е че ти и хабер си нямаш от положението но просто имаш желание да хейтваш.Ледник не го коментирам той поне спори по по-достоен начин пък и него едва ли ще го убедиш за нещо свързано с против АТАКА

Точно курва е, точно некъпана и точно евтина
Става скъпа само ако искаш да се подмие преди да те обслужи

И цялата глупост си е точно с цел реклама
"Ох ние толкова им съчувстваме на горките медици... я да направим едно концертче за да покажем на всички колко много им съчувстваме! И да си напълним гушките с париците на баламите които лъскат докато ни гледат клиповете" ама какво да ти обяснявам на тебе...

Мани въобще няма смисъл човек да си губи времето

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 18:29

Не че нещо, но ще съм съгласна с Атака в момента, в който осъдят всички фенове на националния отбор по футбол (например), носещи българските символи на възможно най-много места по себе си и държащи се непристойно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Апр 2007 18:40

Elizabeth написа:
Не че нещо, но ще съм съгласна с Атака в момента, в който осъдят всички фенове на националния отбор по футбол (например), носещи българските символи на възможно най-много места по себе си и държащи се непристойно.

защо :cry:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com