Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Гост
-
Гост
- Horde[G2H]
-
Гост
И как нападаш, строиш буролки ли, не си ли много слаб с тези пеони ? И въобще те могат ли да се ъпгрейдват ?! Не знаех, хмм днес ще ти пробвам стратегията...[LP]Rado написа:ам и аз съм вътер..неделя от 18 : 00 в псмфт ??
оо..ти незнаеш мойта тактика..вадя в началото 100 пеона на 3:3 и тръгвам да нападам
Иначе ако брат ми не участва няма да имам загуба ;]
-
Гост
-
Гост
Да, тоя посешън са го направили много имба, точно по тази стратегия ако оня не се усети че си на fast tech си е gg. Само ако можеше да не взима лимит...иначе оркът също е имба - като ти глътне героите с кодотата не можеш да ги пуснеш да се изкарват 1/2 час от олтара...Anonymous написа:а бе прецакана е неговата... аз днес с УД играх без Крипт и с бърз упдате до блек цитадел и извадих 3 ве6тици на мастер трейнинг и му ПОСЕШНАХ ГЕРОИТЕ (10лвл МК + 10 лвл Паладин + 10 лвл Арчмейдж.... е добре де... Паладина беше 9 лвл ) !!! Баси фъна беше
-
Гост
е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага...
бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...
бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...
Anonymous написа:е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага...
Да, но кодото трябва да диша и като си поеме въздух, за да умре по-бързо еденицата, която е вътре можеш да и направиш chain lighting, но трябва много да внимаваш, за да уцелиш момента. Иначе докато MK-то е в кодото му правиш hex и np.
Абе в тази игра май доста неща са имба...
-
Гост
-
Гост
Anonymous написа:емз то хубаво лайтинг ... ама ако в кодото е ДК може да ти направи коил и да ти убие ФС-а
Да, правили са ми го, глътнах му lich-a dk-то, но той от стомаха на 2те кодота ми нюкна героите ! После с lich-a направи dark ritual на dk-то(докато и 2те кодота си поемаха въздух), но вместо него логично уби кодото, като взе и сумата мана ! После с dk-то направи death pact на кодото, в което му беше лича и си напълни кръвта в dk-то ! Ето за това говоря, много е имба, от спечелена игра се стигна до положение, в което можех да напиша само gg.
-
Гост
-
Гост
Аре наистина един турнир
Не съм играл Варцрафт от 1 месец ,но още ме бива
Направил съм 3 игри на 1.15,така че кажете сериозно ли е това за кодотата?
Успех на тези които са се записали за ВЦГ!!!!
Аз няма да ходя защото 1 месец преди ЕСВЦ ми забраниха да пипам компютър
Аре едно турнирче де?!?!?!??!?
Не съм играл Варцрафт от 1 месец ,но още ме бива
Направил съм 3 игри на 1.15,така че кажете сериозно ли е това за кодотата?
Успех на тези които са се записали за ВЦГ!!!!
Аре едно турнирче де?!?!?!??!?
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!