Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 15:26

a az kwa taktika imam... ne e istina.. събирам 12 грифона и 12 драгон халка(на 3,3 естествено) + АМ(1 лвл)+МК(1 лвл)+Паладин(1 лвл) + маса спелбреакери(отново на 3,3) ... и ма4кам наред

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 15:27

oooops i malko (kym 1,2 kontrola) priest-owe prawq ... zabrawih da kaja

MrXYY

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 15:29

priest-owete na master training estestweno...

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 15:33

Ми значи се разбрахме, неделя 18:00 ?

unruly ?! ;]

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 19:19

ичм ин (i`m in demek)
Mr XYY

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 21:01

ам и аз съм вътер..неделя от 18 : 00 в псмфт ??
оо..ти незнаеш мойта тактика..вадя в началото 100 пеона на 3:3 и тръгвам да нападам :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 21:43

Хм... аз утре ще ходя на Плевен и няма да мога да участвам в турнира май... Ще се върна чак в 22:00 някъде.
МгХУУ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 21:54

[LP]Rado написа:
ам и аз съм вътер..неделя от 18 : 00 в псмфт ??
оо..ти незнаеш мойта тактика..вадя в началото 100 пеона на 3:3 и тръгвам да нападам :)

И как нападаш, строиш буролки ли, не си ли много слаб с тези пеони ? И въобще те могат ли да се ъпгрейдват ?! Не знаех, хмм днес ще ти пробвам стратегията...

Иначе ако брат ми не участва няма да имам загуба ;]

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 21:58

а бе прецакана е неговата... аз днес с УД играх без Крипт и с бърз упдате до блек цитадел и извадих 3 ве6тици на мастер трейнинг и му ПОСЕШНАХ ГЕРОИТЕ (10лвл МК + 10 лвл Паладин + 10 лвл Арчмейдж.... е добре де... Паладина беше 9 лвл ) !!! Баси фъна беше

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 22:14

Anonymous написа:
а бе прецакана е неговата... аз днес с УД играх без Крипт и с бърз упдате до блек цитадел и извадих 3 ве6тици на мастер трейнинг и му ПОСЕШНАХ ГЕРОИТЕ (10лвл МК + 10 лвл Паладин + 10 лвл Арчмейдж.... е добре де... Паладина беше 9 лвл ) !!! Баси фъна беше

Да, тоя посешън са го направили много имба, точно по тази стратегия ако оня не се усети че си на fast tech си е gg. Само ако можеше да не взима лимит...иначе оркът също е имба - като ти глътне героите с кодотата не можеш да ги пуснеш да се изкарват 1/2 час от олтара...

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 22:28

е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага...
бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 22:35

лъжеш...
:P

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 22:36

Anonymous написа:
е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага...
бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...

Да, но кодото трябва да диша и като си поеме въздух, за да умре по-бързо еденицата, която е вътре можеш да и направиш chain lighting, но трябва много да внимаваш, за да уцелиш момента. Иначе докато MK-то е в кодото му правиш hex и np.

Абе в тази игра май доста неща са имба...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 22:40

емз то хубаво лайтинг ... ама ако в кодото е ДК може да ти направи коил и да ти убие ФС-а

Заглавие:
Публикувано на: 21 Май 2004 22:53

Anonymous написа:
емз то хубаво лайтинг ... ама ако в кодото е ДК може да ти направи коил и да ти убие ФС-а

Да, правили са ми го, глътнах му lich-a dk-то, но той от стомаха на 2те кодота ми нюкна героите ! После с lich-a направи dark ritual на dk-то(докато и 2те кодота си поемаха въздух), но вместо него логично уби кодото, като взе и сумата мана ! После с dk-то направи death pact на кодото, в което му беше лича и си напълни кръвта в dk-то ! Ето за това говоря, много е имба, от спечелена игра се стигна до положение, в което можех да напиша само gg.

Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2004 03:22

Уфф, на коя версия са били с меджик демидж или въобще не са били ? Моя грешка ;]

Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2004 07:35

ами и аз си мисля 4е на 1.14б беше с меджик демидж... може и моя грешка да е .

Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2004 07:36

МгХУУ ^
|

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2004 08:21

А верно ли е че ако в кодото има мъжки и женски герой после когато кодото умре се появяват 3 малки панди :?: :twisted: (Разбира се кодото трябва да е поне 6 левъл)

ПП.Лечителя от магазина е с пиърсинг атака (май винаги е бил).

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Май 2004 09:32

Аре наистина един турнир :wink:
Не съм играл Варцрафт от 1 месец ,но още ме бива :wink:
Направил съм 3 игри на 1.15,така че кажете сериозно ли е това за кодотата? :lol:
Успех на тези които са се записали за ВЦГ!!!! 8) Аз няма да ходя защото 1 месец преди ЕСВЦ ми забраниха да пипам компютър
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аре едно турнирче де?!?!?!??!?

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost