Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Гост

Мнение от Гост »

a az kwa taktika imam... ne e istina.. събирам 12 грифона и 12 драгон халка(на 3,3 естествено) + АМ(1 лвл)+МК(1 лвл)+Паладин(1 лвл) + маса спелбреакери(отново на 3,3) ... и ма4кам наред
Гост

Мнение от Гост »

oooops i malko (kym 1,2 kontrola) priest-owe prawq ... zabrawih da kaja

MrXYY
Гост

Мнение от Гост »

priest-owete na master training estestweno...
Гост

Мнение от Гост »

Ми значи се разбрахме, неделя 18:00 ?

unruly ?! ;]
Гост

Мнение от Гост »

ичм ин (i`m in demek)
Mr XYY
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

ам и аз съм вътер..неделя от 18 : 00 в псмфт ??
оо..ти незнаеш мойта тактика..вадя в началото 100 пеона на 3:3 и тръгвам да нападам :)
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Гост

Мнение от Гост »

Хм... аз утре ще ходя на Плевен и няма да мога да участвам в турнира май... Ще се върна чак в 22:00 някъде.
МгХУУ
Аватар
Unruly

Мнение от Unruly »

[LP]Rado написа:ам и аз съм вътер..неделя от 18 : 00 в псмфт ??
оо..ти незнаеш мойта тактика..вадя в началото 100 пеона на 3:3 и тръгвам да нападам :)
И как нападаш, строиш буролки ли, не си ли много слаб с тези пеони ? И въобще те могат ли да се ъпгрейдват ?! Не знаех, хмм днес ще ти пробвам стратегията...

Иначе ако брат ми не участва няма да имам загуба ;]
Гост

Мнение от Гост »

а бе прецакана е неговата... аз днес с УД играх без Крипт и с бърз упдате до блек цитадел и извадих 3 ве6тици на мастер трейнинг и му ПОСЕШНАХ ГЕРОИТЕ (10лвл МК + 10 лвл Паладин + 10 лвл Арчмейдж.... е добре де... Паладина беше 9 лвл ) !!! Баси фъна беше
Гост

Мнение от Гост »

Anonymous написа:а бе прецакана е неговата... аз днес с УД играх без Крипт и с бърз упдате до блек цитадел и извадих 3 ве6тици на мастер трейнинг и му ПОСЕШНАХ ГЕРОИТЕ (10лвл МК + 10 лвл Паладин + 10 лвл Арчмейдж.... е добре де... Паладина беше 9 лвл ) !!! Баси фъна беше
Да, тоя посешън са го направили много имба, точно по тази стратегия ако оня не се усети че си на fast tech си е gg. Само ако можеше да не взима лимит...иначе оркът също е имба - като ти глътне героите с кодотата не можеш да ги пуснеш да се изкарват 1/2 час от олтара...
Гост

Мнение от Гост »

е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага...
бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...
Гост

Мнение от Гост »

лъжеш...
:P
Аватар
Unruly

Мнение от Unruly »

Anonymous написа:е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага...
бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...

Да, но кодото трябва да диша и като си поеме въздух, за да умре по-бързо еденицата, която е вътре можеш да и направиш chain lighting, но трябва много да внимаваш, за да уцелиш момента. Иначе докато MK-то е в кодото му правиш hex и np.

Абе в тази игра май доста неща са имба...
Гост

Мнение от Гост »

емз то хубаво лайтинг ... ама ако в кодото е ДК може да ти направи коил и да ти убие ФС-а
Гост

Мнение от Гост »

Anonymous написа:емз то хубаво лайтинг ... ама ако в кодото е ДК може да ти направи коил и да ти убие ФС-а

Да, правили са ми го, глътнах му lich-a dk-то, но той от стомаха на 2те кодота ми нюкна героите ! После с lich-a направи dark ritual на dk-то(докато и 2те кодота си поемаха въздух), но вместо него логично уби кодото, като взе и сумата мана ! После с dk-то направи death pact на кодото, в което му беше лича и си напълни кръвта в dk-то ! Ето за това говоря, много е имба, от спечелена игра се стигна до положение, в което можех да напиша само gg.
Гост

Мнение от Гост »

Уфф, на коя версия са били с меджик демидж или въобще не са били ? Моя грешка ;]
Гост

Мнение от Гост »

ами и аз си мисля 4е на 1.14б беше с меджик демидж... може и моя грешка да е .
Гост

Мнение от Гост »

МгХУУ ^
|
Аватар
MaX
Обратна връзка:

Мнение от MaX »

А верно ли е че ако в кодото има мъжки и женски герой после когато кодото умре се появяват 3 малки панди :?: :twisted: (Разбира се кодото трябва да е поне 6 левъл)

ПП.Лечителя от магазина е с пиърсинг атака (май винаги е бил).
Аватар
kiroman
Обратна връзка:

Мнение от kiroman »

Аре наистина един турнир :wink:
Не съм играл Варцрафт от 1 месец ,но още ме бива :wink:
Направил съм 3 игри на 1.15,така че кажете сериозно ли е това за кодотата? :lol:
Успех на тези които са се записали за ВЦГ!!!! 8) Аз няма да ходя защото 1 месец преди ЕСВЦ ми забраниха да пипам компютър
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Аре едно турнирче де?!?!?!??!?
We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
Публикувай отговор