Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 15:26
a az kwa taktika imam... ne e istina.. събирам 12 грифона и 12 драгон халка(на 3,3 естествено) + АМ(1 лвл)+МК(1 лвл)+Паладин(1 лвл) + маса спелбреакери(отново на 3,3) ... и ма4кам наред
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 15:27
oooops i malko (kym 1,2 kontrola) priest-owe prawq ... zabrawih da kaja
MrXYY
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 15:29
priest-owete na master training estestweno...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 15:33
Ми значи се разбрахме, неделя 18:00 ?
unruly ?! ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 19:19
ичм ин (i`m in demek)
Mr XYY
|
|
|
|
 |
Horde[G2H]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 21:01
ам и аз съм вътер..неделя от 18 : 00 в псмфт ??
оо..ти незнаеш мойта тактика..вадя в началото 100 пеона на 3:3 и тръгвам да нападам 
___________________________________ Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 21:43
Хм... аз утре ще ходя на Плевен и няма да мога да участвам в турнира май... Ще се върна чак в 22:00 някъде.
МгХУУ
|
|
|
|
 |
Unruly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 21:54
[LP]Rado написа: ам и аз съм вътер..неделя от 18 : 00 в псмфт ?? оо..ти незнаеш мойта тактика..вадя в началото 100 пеона на 3:3 и тръгвам да нападам 
И как нападаш, строиш буролки ли, не си ли много слаб с тези пеони ? И въобще те могат ли да се ъпгрейдват ?! Не знаех, хмм днес ще ти пробвам стратегията...
Иначе ако брат ми не участва няма да имам загуба ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 21:58
а бе прецакана е неговата... аз днес с УД играх без Крипт и с бърз упдате до блек цитадел и извадих 3 ве6тици на мастер трейнинг и му ПОСЕШНАХ ГЕРОИТЕ (10лвл МК + 10 лвл Паладин + 10 лвл Арчмейдж.... е добре де... Паладина беше 9 лвл ) !!! Баси фъна беше
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 22:14
Anonymous написа: а бе прецакана е неговата... аз днес с УД играх без Крипт и с бърз упдате до блек цитадел и извадих 3 ве6тици на мастер трейнинг и му ПОСЕШНАХ ГЕРОИТЕ (10лвл МК + 10 лвл Паладин + 10 лвл Арчмейдж.... е добре де... Паладина беше 9 лвл ) !!! Баси фъна беше
Да, тоя посешън са го направили много имба, точно по тази стратегия ако оня не се усети че си на fast tech си е gg. Само ако можеше да не взима лимит...иначе оркът също е имба - като ти глътне героите с кодотата не можеш да ги пуснеш да се изкарват 1/2 час от олтара...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 22:28
е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага...
бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 22:35
лъжеш...

|
|
|
|
 |
Unruly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 22:36
Anonymous написа: е да ама ако ти е глътнал МК-то например можеш да удариш клап, от което кодото се зашеметява и противника ти не може да го управлява (като го насочи на горе то отива надолу) и ти идва6 и си освобождава6 героя... А ако си 6 лвл и направи6 ажатар не ми се говори... просто кодото се разпорва от самосебе си... обаче е прецакано ако с 2-ро кодо си глутне кодото, което е глутнало героя... тогава клапа не помага... бтв кодата ве4е като глътнат МГ и МГ-то направи Таунт дори своите ти единици започват да бият по собственото ти кодо за да се докопат до МГ...
Да, но кодото трябва да диша и като си поеме въздух, за да умре по-бързо еденицата, която е вътре можеш да и направиш chain lighting, но трябва много да внимаваш, за да уцелиш момента. Иначе докато MK-то е в кодото му правиш hex и np.
Абе в тази игра май доста неща са имба...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 22:40
емз то хубаво лайтинг ... ама ако в кодото е ДК може да ти направи коил и да ти убие ФС-а
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2004 22:53
Anonymous написа: емз то хубаво лайтинг ... ама ако в кодото е ДК може да ти направи коил и да ти убие ФС-а
Да, правили са ми го, глътнах му lich-a dk-то, но той от стомаха на 2те кодота ми нюкна героите ! После с lich-a направи dark ritual на dk-то(докато и 2те кодота си поемаха въздух), но вместо него логично уби кодото, като взе и сумата мана ! После с dk-то направи death pact на кодото, в което му беше лича и си напълни кръвта в dk-то ! Ето за това говоря, много е имба, от спечелена игра се стигна до положение, в което можех да напиша само gg.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2004 03:22
Уфф, на коя версия са били с меджик демидж или въобще не са били ? Моя грешка ;]
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2004 07:35
ами и аз си мисля 4е на 1.14б беше с меджик демидж... може и моя грешка да е .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2004 07:36
МгХУУ ^
|
|
|
|
|
 |
MaX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2004 08:21
А верно ли е че ако в кодото има мъжки и женски герой после когато кодото умре се появяват 3 малки панди  (Разбира се кодото трябва да е поне 6 левъл)
ПП.Лечителя от магазина е с пиърсинг атака (май винаги е бил).
___________________________________ http://www.warstomp.com
|
|
|
|
 |
kiroman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2004 09:32
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|