Любовни неволи

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

Точната противоположност на умна и готина (Тафа само обвивката) :О Собствен опит.
Само те моля да не я махаш тая обвивка че разярената биоч те чака.
А както сте в един клас, всеки ден ше има брулени орехи.
:o Или имаш, или немаш.
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Ми аз точно за това искам да изляза с нея да я опозная,защото в даскало може да е една,а иначе съвсем друга.Само дали ще събера кураж да я питам,а и тя май събота и неделя няма да е във варна. :?
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
Аватар
12dasd

Уикенда жои да духа :О

Мнение от 12dasd »

Бръже действай че койт' не реагира - маструбира :D

ПП: Аз съм 99% сигурен че не е таферна, но това не е моя работа.

И да, искам да ти прецакам желанието щото gUrlZ are Evil and you're gonna be sooo sorry.
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

MAsTeR DeViL написа:Ми аз точно за това искам да изляза с нея да я опозная,защото в даскало може да е една,а иначе съвсем друга.Само дали ще събера кураж да я питам,а и тя май събота и неделя няма да е във варна. :?
Човек, ако не ти стиска кураж - чакай вместо да се излагаш.
Но първо, с чакане нищо не става.Миналата година наще зайци много искаха една, обаче аз си я харесах, и ги изпреварих докато те се нагласят, после ме гледаха злобно някои от тях.Момичето не е чудовище, и трябва да си смел и готин, иначе ще бъдеш изпреварен.Ако те отреже - какво толкова?
Даже мога да ти дам една друга оферта.Кажи на класа ( или поне по-голямата част ) да излете заедно след даскало някой път! Така първо, че повече ще се навие да дойде второ, че ще я видиш по-лесно какво представлява ( когато сте сами може да ти се прави )
Ако не ти харесва идеята почваш да си говориш с нея, в един клас сте, мамка му! Здрасти, какво става, как е, обичайните ежедневни глупости, виждаш я как говори, каниш я да се видите.Лесно е :)
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя :?
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

оно у даскало винаги че има разни ситуации , от които ще можеш да извлечеш полза и да натрупаш точки ... оглеждай се и дебни за такива, и се възползвай :)
джумерки
Аватар
Макс Пейн
В момента играе: на сигурно...
Обратна връзка:

Мнение от Макс Пейн »

MAsTeR DeViL написа:Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя :?
За каквото може да приказваш в кафе с нея - за същото можеш и в даскало! И не ти говоря всяко междучасие да и ходиш зад гъза ( тоя вариант го забрави ) - просто за лаф да става, да и е приятно с теб, както и на теб с нея!И като излезете вече правиш лютеница на пакетчета за износ до Македония.
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...

Все агенти сме!
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Не бъди путкопоклонник бре човек както ти каза Но :)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Еми брат ти си пустна темата, очаквай различни мнения. Пожелавам ти успех. Защото каквото и да си говорим в крайна сметка то си зависи от теб. Но едно нещо ще ти кажа - бъди себе си. Ако не те хареса такъв какъвто си няма смисъл да се занимаваш, рано или късно ще се преебат нещата.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

MAsTeR DeViL написа:Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя :?
И като разбере - какво? :) Ще ти отреже патката? Стегни се, пич.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

No написа:П.П. Вече 3-ти пост. Обмислям издаването на книга. Като д-р Рут, това..
Почни да се притесняваш, когато е "като д-р Спок". :o
Come, my raven, it could be a lark.
Radek

Мнение от Radek »

При мен момичетата действат...
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Rico написа:Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва.
:doh:

Налазвай я докат не са я налазили други,и ше ти върже споко.Още утре я кани или по добре и земи скаипа,полафете малко и към края на чата я покани (шото като те гледам си стеснилетен и нема да се престрашиш на живо)
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

No написа:
Arma Angelus написа:
No написа:П.П. Вече 3-ти пост. Обмислям издаването на книга. Като д-р Рут, това..
Почни да се притесняваш, когато е "като д-р Спок". :o
:lol:

Я сега остави остроумията и препоръчай някоя бърза и надъхваща група, че тия дни май ще бачкам до късно и имам нужда от нещо по-агресивно така. Да бе, мързи ме да търся сам..
Norther (Hollow, Unleash Hell примерно), Dimmu Borgir (Puritania, Burn in Hell примерно) , Anorexia Nervosa (Sister September, Stabat Madre Dolorosa не съм сигурен дали втората песен е правилно написана), Pantera (By Demons be Driven (Courtesy of Disturbed :P) Cowboys from Hell)), Dark Tranquility (ThereIn), Opeth (Bleak примерно), Slayer (Jesus Saves), Behemoth (No Sympathy for Fools, As Above so Below).

Тва е което ми идва в главата в момента :)
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Jorix написа:
Rico написа:Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва.
:doh:

Налазвай я докат не са я налазили други,и ше ти върже споко.Още утре я кани или по добре и земи скаипа,полафете малко и към края на чата я покани (шото като те гледам си стеснилетен и нема да се престрашиш на живо)
Това е добра идея :roll:
То ми изглежда по-лесно да я поканя от колкото да и взема скайпа :)
С.Доневски
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Абе любовни неволи, я стига... Просто не си ги създавайте. ;р
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
MAsTeR DeViL

Мнение от MAsTeR DeViL »

Ами отивам и я питам.Всичко или нищо.Ако не иска какво да се прави,такъв е живота.
С.Доневски
Аватар
Били

Мнение от Били »

1. Тук не е тийнпроблем
2. Ако не стане. Прослушай гръндж и се самоубий
[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
Аватар
12dasd

Мнение от 12dasd »

И не забравяй утре да ни кажеш как те е отр...
Какво е станало!
Публикувай отговор