Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:52

Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:53

Точната противоположност на умна и готина (Тафа само обвивката) :О Собствен опит.
Само те моля да не я махаш тая обвивка че разярената биоч те чака.
А както сте в един клас, всеки ден ше има брулени орехи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:58

Ми аз точно за това искам да изляза с нея да я опозная,защото в даскало може да е една,а иначе съвсем друга.Само дали ще събера кураж да я питам,а и тя май събота и неделя няма да е във варна. :?

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие: Уикенда жои да духа :О
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:00

Бръже действай че койт' не реагира - маструбира :D

ПП: Аз съм 99% сигурен че не е таферна, но това не е моя работа.

И да, искам да ти прецакам желанието щото gUrlZ are Evil and you're gonna be sooo sorry.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:01

MAsTeR DeViL написа:
Ми аз точно за това искам да изляза с нея да я опозная,защото в даскало може да е една,а иначе съвсем друга.Само дали ще събера кураж да я питам,а и тя май събота и неделя няма да е във варна. :?

Човек, ако не ти стиска кураж - чакай вместо да се излагаш.
Но първо, с чакане нищо не става.Миналата година наще зайци много искаха една, обаче аз си я харесах, и ги изпреварих докато те се нагласят, после ме гледаха злобно някои от тях.Момичето не е чудовище, и трябва да си смел и готин, иначе ще бъдеш изпреварен.Ако те отреже - какво толкова?
Даже мога да ти дам една друга оферта.Кажи на класа ( или поне по-голямата част ) да излете заедно след даскало някой път! Така първо, че повече ще се навие да дойде второ, че ще я видиш по-лесно какво представлява ( когато сте сами може да ти се прави )
Ако не ти харесва идеята почваш да си говориш с нея, в един клас сте, мамка му! Здрасти, какво става, как е, обичайните ежедневни глупости, виждаш я как говори, каниш я да се видите.Лесно е :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:04

Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя :?

Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:08

оно у даскало винаги че има разни ситуации , от които ще можеш да извлечеш полза и да натрупаш точки ... оглеждай се и дебни за такива, и се възползвай :)

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:08

MAsTeR DeViL написа:
Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя :?

За каквото може да приказваш в кафе с нея - за същото можеш и в даскало! И не ти говоря всяко междучасие да и ходиш зад гъза ( тоя вариант го забрави ) - просто за лаф да става, да и е приятно с теб, както и на теб с нея!И като излезете вече правиш лютеница на пакетчета за износ до Македония.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:11

Не бъди путкопоклонник бре човек както ти каза Но :)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:11

Еми брат ти си пустна темата, очаквай различни мнения. Пожелавам ти успех. Защото каквото и да си говорим в крайна сметка то си зависи от теб. Но едно нещо ще ти кажа - бъди себе си. Ако не те хареса такъв какъвто си няма смисъл да се занимаваш, рано или късно ще се преебат нещата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:15

MAsTeR DeViL написа:

И като разбере - какво? :) Ще ти отреже патката? Стегни се, пич.

Профил WWW

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:19

No написа:
П.П. Вече 3-ти пост. Обмислям издаването на книга. Като д-р Рут, това..

Почни да се притесняваш, когато е "като д-р Спок". :o

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:24

При мен момичетата действат...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:31

Rico написа:
Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва.
:doh:

Налазвай я докат не са я налазили други,и ше ти върже споко.Още утре я кани или по добре и земи скаипа,полафете малко и към края на чата я покани (шото като те гледам си стеснилетен и нема да се престрашиш на живо)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:33

No написа:
Arma Angelus написа:
No написа:
П.П. Вече 3-ти пост. Обмислям издаването на книга. Като д-р Рут, това..

Почни да се притесняваш, когато е "като д-р Спок". :o

:lol:

Я сега остави остроумията и препоръчай някоя бърза и надъхваща група, че тия дни май ще бачкам до късно и имам нужда от нещо по-агресивно така. Да бе, мързи ме да търся сам..

Norther (Hollow, Unleash Hell примерно), Dimmu Borgir (Puritania, Burn in Hell примерно) , Anorexia Nervosa (Sister September, Stabat Madre Dolorosa не съм сигурен дали втората песен е правилно написана), Pantera (By Demons be Driven (Courtesy of Disturbed :P) Cowboys from Hell)), Dark Tranquility (ThereIn), Opeth (Bleak примерно), Slayer (Jesus Saves), Behemoth (No Sympathy for Fools, As Above so Below).

Тва е което ми идва в главата в момента :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:34

Jorix написа:
Rico написа:
:doh:

Налазвай я докат не са я налазили други,и ше ти върже споко.Още утре я кани или по добре и земи скаипа,полафете малко и към края на чата я покани (шото като те гледам си стеснилетен и нема да се престрашиш на живо)

Това е добра идея :roll:
То ми изглежда по-лесно да я поканя от колкото да и взема скайпа :)

С.Доневски

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:36

Абе любовни неволи, я стига... Просто не си ги създавайте. ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:48

Ами отивам и я питам.Всичко или нищо.Ако не иска какво да се прави,такъв е живота.

С.Доневски

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 23:07

1. Тук не е тийнпроблем
2. Ако не стане. Прослушай гръндж и се самоубий

[25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2007 23:08

И не забравяй утре да ни кажеш как те е отр...
Какво е станало!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com