Хвърляше ми от време на време едни погледи(да отбележа че сме се запознали) и направо не мога да спра да мисля за нея да еба

Disturbеd написа:И като ти откаже - кво? Нищо не губиш.
MAsTeR DeViL написа:направо не мога да спра да мисля за нея да еба.
Nhaz'Ul написа:MAsTeR DeViL написа:направо не мога да спра да мисля за нея да еба.
Не си спрял да мислиш как я ебеш? Бравос.
Aurora Borealis написа:Къде учиш, впрочем?:Д
bOtLik3 написа:Питай я бе, калъф![]()
Наистина не губиш нищо.
No написа:Дай да се опитам да те посъветвам нещо, че иначе върху момичето ще почнат да се изсипват тухли четворки, кубинки и какво ли още не.
Та, Дяволе, предполагам, че се падаш някъде 8-ми клас (щом казваш, че си на ново място, а и правописът ти е странен). Първото нещо, което ще ти кажа - никакви уонаби-съветници няма да ти помогнат с нещата. В това число и аз самия. Ако не си поемеш нещата в твои ръце, и Джордж Клуни да те съветва, все тая.
Второто нещо, което е елементарния ключ към още по-елементарното женско мислене - бъди Мъж. Не става въпрос само за наточена пишка, а за начин на мислене. Едва ли ще ти се получи на 15-16 години, но със сигурност ще ти бъде полезно в бъдеще. Трябва да осъзнаеш, че въпросната дама не е нищо повече от теб и не би трябвало да има нещо, което да те спре да общуваш с нея. Ще я поканиш някъде, тя ще ти откаже (примерно). Е, и? Ще каже, че си има приятел. Е, и? Не е срамно да опиташ, напротив, най-малкото ще трупаш опит. Следващият път ще ти бъде значително по-лесно да заговориш "оная готината в даскалото/трамвая/дискотеката". И ще получаваш доста по-малко откази, вярвай.
И тъй, ако оставим общите приказки и погледнем към конкретната ситуация. Постави си за цел още утре, като се видите в училище, да отидеш и съвсем спокойно да я попиташ "Абе, не ти ли се ходи на кино почивните дни?" или някоя друга безкрайно-тъпа-и-изтъркана-реплика. Естествено, киното можеш да го заместиш с някое друго място (даже е препоръчително, все пак трябва да си говориш с момата, а не да грухтиш от кеф при вида на Джесика Алба в новите Фантастични). Просто се успокой, събери колкото там самоувереност имаш и давай бе, пич! Баси, все едно можеш да изгубиш нещо..
MAsTeR DeViL написа:Умна,хубава с яко тяло,много готин характер(доколкото я познавам) е кажи ми къде другаде ще намеря такова момиче???
Rico написа:Брат понеже и аз имам такива неволи само едно мога ти кажа, поговори първо с нея, по-опознай я, намери сходни или общи интереси с нея и от там ще тръгнат нещата. Още повече си в един клас с нея което улеснява нещата. Та действай стъпка по стъпка и не бързай защото така ще изгледжаш много отчаян или хмм много луд по нея което ще я отдръпне/вдигне самочуствието. Абе не знам то си е до момичето все пак.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Leach написа:MAsTeR DeViL написа:Умна,хубава с яко тяло,много готин характер(доколкото я познавам) е кажи ми къде другаде ще намеря такова момиче???
Пич, ти я познаваш от 5 дни беЧакане му е майката. Ами ако избързаш и се окаже, че излиза само с момчета, които обичат да ядат мусака, тогава к'во прайш а? И още нещо надявам се под " да я поканя" нямаш предвид да се изтъпиш пред мен и да изцепиш "Искаш ли да станем гаджета" о_O
MAsTeR DeViL написа:Leach написа:MAsTeR DeViL написа:Умна,хубава с яко тяло,много готин характер(доколкото я познавам) е кажи ми къде другаде ще намеря такова момиче???
Пич, ти я познаваш от 5 дни беЧакане му е майката. Ами ако избързаш и се окаже, че излиза само с момчета, които обичат да ядат мусака, тогава к'во прайш а? И още нещо надявам се под " да я поканя" нямаш предвид да се изтъпиш пред мен и да изцепиш "Искаш ли да станем гаджета" о_O
Щях да и каже нещо от рода на "Искаш ли някой път да излезем на кафе "или нещо от тоя род.
То чакане ама ако някой друг и е хвърлил око и ме изпревари