Автор |
Съобщение |
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:52
Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:53
Точната противоположност на умна и готина (Тафа само обвивката) :О Собствен опит.
Само те моля да не я махаш тая обвивка че разярената биоч те чака.
А както сте в един клас, всеки ден ше има брулени орехи.
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 21:58
Ми аз точно за това искам да изляза с нея да я опозная,защото в даскало може да е една,а иначе съвсем друга.Само дали ще събера кураж да я питам,а и тя май събота и неделя няма да е във варна.
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Уикенда жои да духа :О Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:00
Бръже действай че койт' не реагира - маструбира
ПП: Аз съм 99% сигурен че не е таферна, но това не е моя работа.
И да, искам да ти прецакам желанието щото gUrlZ are Evil and you're gonna be sooo sorry.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:01
MAsTeR DeViL написа: Ми аз точно за това искам да изляза с нея да я опозная,защото в даскало може да е една,а иначе съвсем друга.Само дали ще събера кураж да я питам,а и тя май събота и неделя няма да е във варна.
Човек, ако не ти стиска кураж - чакай вместо да се излагаш.
Но първо, с чакане нищо не става.Миналата година наще зайци много искаха една, обаче аз си я харесах, и ги изпреварих докато те се нагласят, после ме гледаха злобно някои от тях.Момичето не е чудовище, и трябва да си смел и готин, иначе ще бъдеш изпреварен.Ако те отреже - какво толкова?
Даже мога да ти дам една друга оферта.Кажи на класа ( или поне по-голямата част ) да излете заедно след даскало някой път! Така първо, че повече ще се навие да дойде второ, че ще я видиш по-лесно какво представлява ( когато сте сами може да ти се прави )
Ако не ти харесва идеята почваш да си говориш с нея, в един клас сте, мамка му! Здрасти, какво става, как е, обичайните ежедневни глупости, виждаш я как говори, каниш я да се видите.Лесно е
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:04
Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:08
оно у даскало винаги че има разни ситуации , от които ще можеш да извлечеш полза и да натрупаш точки ... оглеждай се и дебни за такива, и се възползвай
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:08
MAsTeR DeViL написа: Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя
За каквото може да приказваш в кафе с нея - за същото можеш и в даскало! И не ти говоря всяко междучасие да и ходиш зад гъза ( тоя вариант го забрави ) - просто за лаф да става, да и е приятно с теб, както и на теб с нея!И като излезете вече правиш лютеница на пакетчета за износ до Македония.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:11
Не бъди путкопоклонник бре човек както ти каза Но
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:11
Еми брат ти си пустна темата, очаквай различни мнения. Пожелавам ти успех. Защото каквото и да си говорим в крайна сметка то си зависи от теб. Но едно нещо ще ти кажа - бъди себе си. Ако не те хареса такъв какъвто си няма смисъл да се занимаваш, рано или късно ще се преебат нещата.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:15
MAsTeR DeViL написа: Тука само ме обърквате един вика бъди мъж покани я,друг недей бърза не я кани още.То в даскало какво може да приказвам с нея,ако почна да я разпитвам пак ще разбере че я харевам или ако я поканя все същото.Вече наистина не знам какво да правя
И като разбере - какво? Ще ти отреже патката? Стегни се, пич.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:19
No написа: П.П. Вече 3-ти пост. Обмислям издаването на книга. Като д-р Рут, това..
Почни да се притесняваш, когато е "като д-р Спок".
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:24
При мен момичетата действат...
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:31
Rico написа: Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва.
Налазвай я докат не са я налазили други,и ше ти върже споко.Още утре я кани или по добре и земи скаипа,полафете малко и към края на чата я покани (шото като те гледам си стеснилетен и нема да се престрашиш на живо)
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:33
No написа: Arma Angelus написа: No написа: П.П. Вече 3-ти пост. Обмислям издаването на книга. Като д-р Рут, това.. Почни да се притесняваш, когато е "като д-р Спок". Я сега остави остроумията и препоръчай някоя бърза и надъхваща група, че тия дни май ще бачкам до късно и имам нужда от нещо по-агресивно така. Да бе, мързи ме да търся сам..
Norther (Hollow, Unleash Hell примерно), Dimmu Borgir (Puritania, Burn in Hell примерно) , Anorexia Nervosa (Sister September, Stabat Madre Dolorosa не съм сигурен дали втората песен е правилно написана), Pantera (By Demons be Driven (Courtesy of Disturbed ) Cowboys from Hell)), Dark Tranquility (ThereIn), Opeth (Bleak примерно), Slayer (Jesus Saves), Behemoth (No Sympathy for Fools, As Above so Below).
Тва е което ми идва в главата в момента
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:34
Jorix написа: Rico написа: Не му давайте такива съвети да я поканва. Ако я покани след като я познава само от 5 дена никога няма да се върже освен ако не е курва или освен ако наистина не го харесва много. Поне на мен така ми се струва. Налазвай я докат не са я налазили други,и ше ти върже споко.Още утре я кани или по добре и земи скаипа,полафете малко и към края на чата я покани (шото като те гледам си стеснилетен и нема да се престрашиш на живо)
Това е добра идея
То ми изглежда по-лесно да я поканя от колкото да и взема скайпа
С.Доневски
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:36
Абе любовни неволи, я стига... Просто не си ги създавайте. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
MAsTeR DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 22:48
Ами отивам и я питам.Всичко или нищо.Ако не иска какво да се прави,такъв е живота.
С.Доневски
|
|
|
|
|
Били
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 23:07
1. Тук не е тийнпроблем
2. Ако не стане. Прослушай гръндж и се самоубий
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Сеп 2007 23:08
И не забравяй утре да ни кажеш как те е отр...
Какво е станало!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|