Букмейкара написа:
Резултатите са ъпдейтната ,ако има пропуски пишете.
Марин и Феликс да казват дали ще пордължават понеже засега честно казано най-много бавят турнира.Танаси също се изгуби последните няколко дни .
играя аз играя, имам вече нарастващи с огромна сила проблеми в даскалото но ако ги нямаше тях аз за какво щях да живея... леле и то проблемите ми идват най-вече от това просто нещо че не мога да стана навреме, в петъка отидох почти за 3 час
играх мачле с Red DevilS|RooNeY
FELIX-Chelsea-2
Red DevilS|RooNeY-Manchester United-0
При мен как стоят нещата-мога да кажа че изиграх един страшен мач, просто от яко време не бях играл така, напоследък си възвръщам формата, няма се оплаквам, първото полувреме мисля беше 0 на 0 второто затегнах контрола и вкарах головете тогава! Като цяло вече няма помен (или може би поне много лек) от това да бавя играта и прочие, играя с един много як импулс, пасовете бързи, тичане, финтове, удари (последното рядко го правя де, но има доста повече сравнение с предишните ми "мачове"), ГОЛОВЕ... нещото което чаках, за БОГА АЗ ВКАРВАМ... може да вкарам 3 въпреки че другия е мушнал 4 (ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА КАЛОЗ С КОЙТО ИЗИГРАХМЕ ЕДИН УНИКАЛЕН МЕКО КАЗАНО МАЧ СУТРИНТА)
При Red DevilS|RooNeY забелязах една много мудна игра, наистина нямаше импулс някак в действията, дори при 1 на 0, очаквах определено повече от противника! Благодаря все пак за спортсменската игра и му пожелавам успех! Вярвам че скоро ще почне да показва това което може!
ей, не ме мислете за мъртъв, въпреки че в петък денят наистина беше ужасен като целия ден беше в контролни изкарах до вечерта на една дъвка (не се смейте, аз мога на фотосинтеза да карам)
намерих мисля отбора с който ще играя тук втория сезон и на квалификациите за WCG
леле още от сега ви казвам-КОЙТО МИ ВЗЕМЕ ОТБОРА НАПРАВО ЩЕ ГО... ЩЕ ГО незнам какво, просто няма да ви казвам името му защото ще почнете да играете с него
айде от мене приятно, после ще играя с МАКАТА, ще потърся и другите, мисля че днес ще можем с Марин да спретнем мелето помежду ни и да видим кой е по-добър в момента!!!