8 гола на тая ФИФА?crazysasho написа:
Да потъвърждавам той излезе и неможах да снимам голмайсторите , но като еп отвърдил се броятЕто до 71 мин :
Image: [url]http://www.picvalley.net/u/206/51366_554_m.JPG[/url]
ГГ
Форумно FIFA 08 първенство XXIV [Шампион Crazysasho]
-
crazysasho
- Букмейкара
-
Red DevilS|RooNeY
- M a K a T a™
играя аз играя, имам вече нарастващи с огромна сила проблеми в даскалото но ако ги нямаше тях аз за какво щях да живея... леле и то проблемите ми идват най-вече от това просто нещо че не мога да стана навреме, в петъка отидох почти за 3 часБукмейкара написа:Резултатите са ъпдейтната ,ако има пропуски пишете.
Марин и Феликс да казват дали ще пордължават понеже засега честно казано най-много бавят турнира.Танаси също се изгуби последните няколко дни .
играх мачле с Red DevilS|RooNeY
FELIX-Chelsea-2
Red DevilS|RooNeY-Manchester United-0
При мен как стоят нещата-мога да кажа че изиграх един страшен мач, просто от яко време не бях играл така, напоследък си възвръщам формата, няма се оплаквам, първото полувреме мисля беше 0 на 0 второто затегнах контрола и вкарах головете тогава! Като цяло вече няма помен (или може би поне много лек) от това да бавя играта и прочие, играя с един много як импулс, пасовете бързи, тичане, финтове, удари (последното рядко го правя де, но има доста повече сравнение с предишните ми "мачове"), ГОЛОВЕ... нещото което чаках, за БОГА АЗ ВКАРВАМ... може да вкарам 3 въпреки че другия е мушнал 4 (ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА КАЛОЗ С КОЙТО ИЗИГРАХМЕ ЕДИН УНИКАЛЕН МЕКО КАЗАНО МАЧ СУТРИНТА)
При Red DevilS|RooNeY забелязах една много мудна игра, наистина нямаше импулс някак в действията, дори при 1 на 0, очаквах определено повече от противника! Благодаря все пак за спортсменската игра и му пожелавам успех! Вярвам че скоро ще почне да показва това което може!
ей, не ме мислете за мъртъв, въпреки че в петък денят наистина беше ужасен като целия ден беше в контролни изкарах до вечерта на една дъвка (не се смейте, аз мога на фотосинтеза да карам)
леле още от сега ви казвам-КОЙТО МИ ВЗЕМЕ ОТБОРА НАПРАВО ЩЕ ГО... ЩЕ ГО незнам какво, просто няма да ви казвам името му защото ще почнете да играете с него
айде от мене приятно, после ще играя с МАКАТА, ще потърся и другите, мисля че днес ще можем с Марин да спретнем мелето помежду ни и да видим кой е по-добър в момента!!!
- Букмейкара
-
crazysasho
- M a K a T a™
не е служебноБукмейкара написа:Нали не е служебно![]()
ето кьде сьм постнал резултата от мача:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... &start=200
-
crazysasho
Ман Ю [crazysasho] - Милан [Marin_007] 2:0
Саха 1 , Тевез 1
Браво на Марин , много добре се защитаваше и не ми позволи да играя играта си , но успях да вкарам 2 гола а той нито 1 и така спечелих ... И двамата имахме положения моите на празна 2 пъти пропуснаха но втория път Тевез добави от гредатата а първия пак греда но горна и топката излзезе в аут , и той пропусна главно с Роналдо , но пропуските му бяха някъде от дузпата и по-назад и неможа да се проближи напред , ВДС спаси 2-3 пробива на Кака точно преди да нанесе удър ...
ГГ
Саха 1 , Тевез 1
Браво на Марин , много добре се защитаваше и не ми позволи да играя играта си , но успях да вкарам 2 гола а той нито 1 и така спечелих ... И двамата имахме положения моите на празна 2 пъти пропуснаха но втория път Тевез добави от гредатата а първия пак греда но горна и топката излзезе в аут , и той пропусна главно с Роналдо , но пропуските му бяха някъде от дузпата и по-назад и неможа да се проближи напред , ВДС спаси 2-3 пробива на Кака точно преди да нанесе удър ...
ГГ
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
crazysasho - marin_007 2-0
Страхотен мач с много положения мога само да съжалявам че изпуснях няколко чисти положения , а сашо си вкара неговите понеже прекъсна първата час просто ме стъписа с тея извеждащи подавания с W и и докато се осъзная ми вкара гол а можеше и още някой. Втората част смея да твърдя че имах повече положения и му свикнах на пасовете малко и нямаше такива остри атаки , мисля че реалния резултат бе 2-1 за него
Успех ти желая. И както казах ти си победителя в първия сезон 
П.П Ред мастъра ми каза че неможе да дойграе сезона , да се пишат служебни срещу него![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
П.П 2
marin_007 - rensing 2-0
Добър мач 2 разконцентрирания решиха мача.

Страхотен мач с много положения мога само да съжалявам че изпуснях няколко чисти положения , а сашо си вкара неговите понеже прекъсна първата час просто ме стъписа с тея извеждащи подавания с W и и докато се осъзная ми вкара гол а можеше и още някой. Втората част смея да твърдя че имах повече положения и му свикнах на пасовете малко и нямаше такива остри атаки , мисля че реалния резултат бе 2-1 за него
П.П Ред мастъра ми каза че неможе да дойграе сезона , да се пишат служебни срещу него
П.П 2
marin_007 - rensing 2-0
Добър мач 2 разконцентрирания решиха мача.

Марин 2:0 Рензинг
Разбрах защо е капитан - ни едно грешно отиграване, грешките му бяха само от лага.
Аз съм доволен от играта си и мисля че заслужавах да вкарам гол, но...играта ме мрази и прати едно уникално положение в облаците примерно(на половин сантиметър засилих удара).
Първия му гол не ми хареса кю+дубелве и напомпания Дебелак не остави шанс на тромавата ми защита. Ще пускам Лам в центъра, не се живее така
(към края реших да го убия дебелака ама само си изкарах червен
)
Разбрах защо е капитан - ни едно грешно отиграване, грешките му бяха само от лага.
Аз съм доволен от играта си и мисля че заслужавах да вкарам гол, но...играта ме мрази и прати едно уникално положение в облаците примерно(на половин сантиметър засилих удара).
Първия му гол не ми хареса кю+дубелве и напомпания Дебелак не остави шанс на тромавата ми защита. Ще пускам Лам в центъра, не се живее така
(към края реших да го убия дебелака ама само си изкарах червен
-
Red DevilS|RooNeY
- MaRiN_007
- Обратна връзка:
marin_007 - Red DevilS|RooNeY 1-1
Още с първата атака ми вкара и след това изпусна няколко много добри положения , амаслед това много се ядосах , чисти положения някви греди точно навлезнах в ритъм и имах шанс да изравня и ми званнаха по скайп . След това дойграхме 35 мин , като вкарах ранен гол , като цяло беше равностоен мача , ама на няколко пъти се изнервих не влиза и не влиза греда удрям с глава и на голлинията му я хваща вратаря
alan_smith - marin_007 1-4
Тука пък в 3тата минута ми вкара гол , и направо ме отчая с тея бързи голове , после се взех в ръце и не му дадох много възможности , отбраната му беше на 1 линия и лесно я минавах

Още с първата атака ми вкара и след това изпусна няколко много добри положения , амаслед това много се ядосах , чисти положения някви греди точно навлезнах в ритъм и имах шанс да изравня и ми званнаха по скайп . След това дойграхме 35 мин , като вкарах ранен гол , като цяло беше равностоен мача , ама на няколко пъти се изнервих не влиза и не влиза греда удрям с глава и на голлинията му я хваща вратаря
alan_smith - marin_007 1-4
Тука пък в 3тата минута ми вкара гол , и направо ме отчая с тея бързи голове , после се взех в ръце и не му дадох много възможности , отбраната му беше на 1 линия и лесно я минавах

-
Red DevilS|RooNeY
-
Red DevilS|RooNeY
- Букмейкара
Мача беше равностоен ,като владеех повече топката но това тумбаче Роналдо на контраатаки много бяга.Ключов момент беше при 2-1 за него ми отмени гол ,който според мен нямаше засада ,но вече няма значение.
Аз и Алан Смит завършихме.Който завърши да потвърждава дали ще играе следващият сезон понеже 3ма човека трябва да отпаднат.Засега единият се очертава да е редмастъра понеже е доста несириозен.
Който иска да си брои голмайсторите и ще сложим първият ,обаче вторият полусезон ще се обърне по-сериозно внимание на тях понеже вече трябва да се привикнали към шотовете и все пак ще се приемат и писмени потвърждения.
Аз и Алан Смит завършихме.Който завърши да потвърждава дали ще играе следващият сезон понеже 3ма човека трябва да отпаднат.Засега единият се очертава да е редмастъра понеже е доста несириозен.
Който иска да си брои голмайсторите и ще сложим първият ,обаче вторият полусезон ще се обърне по-сериозно внимание на тях понеже вече трябва да се привикнали към шотовете и все пак ще се приемат и писмени потвърждения.

-
TroY Gonzo