Форумно FIFA 08 първенство XXIV [Шампион Crazysasho]

Игри за PC
Публикувай отговор
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

crazysasho написа:

Да потъвърждавам той излезе и неможах да снимам голмайсторите , но като еп отвърдил се броят :) Ето до 71 мин :

Image: [url]http://www.picvalley.net/u/206/51366_554_m.JPG[/url]

ГГ
8 гола на тая ФИФА? :8: Баси аз на тренировка само срещу вратаря не мога толкова да ги вкарам :shock:
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Rensing написа:
8 гола на тая ФИФА? :8: Баси аз на тренировка само срещу вратаря не мога толкова да ги вкарам :shock:
Еми случва се както виждаш :)
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Резултатите са ъпдейтната ,ако има пропуски пишете.

Марин и Феликс да казват дали ще пордължават понеже засега честно казано най-много бавят турнира.Танаси също се изгуби последните няколко дни . :idea:
Изображение
Аватар
tanasi
Обратна връзка:

Мнение от tanasi »

Мн учене ма вече премина :) От утре почвам пак да играя
Never Give Up
Never Surrender
Never Admit Defeat

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down
Red DevilS|RooNeY

Мнение от Red DevilS|RooNeY »

фелих 2-0 аз
мн салб мач от моя страна натисках го цял мач защитаваше се добре и в нападение добре игра а аз никва идея цял мач :roll: тая фифа се ебава с мен :lol:
Аватар
M a K a T a™

Мнение от M a K a T a™ »

Не сте нанесли ето този мач:
kaloz-makata-0:3

:wink:
Аватар
FELIX
Обратна връзка:

Мнение от FELIX »

Букмейкара написа:Резултатите са ъпдейтната ,ако има пропуски пишете.

Марин и Феликс да казват дали ще пордължават понеже засега честно казано най-много бавят турнира.Танаси също се изгуби последните няколко дни . :idea:
играя аз играя, имам вече нарастващи с огромна сила проблеми в даскалото но ако ги нямаше тях аз за какво щях да живея... леле и то проблемите ми идват най-вече от това просто нещо че не мога да стана навреме, в петъка отидох почти за 3 час :cry:
играх мачле с Red DevilS|RooNeY
FELIX-Chelsea-2
Red DevilS|RooNeY-Manchester United-0
Изображение
При мен как стоят нещата-мога да кажа че изиграх един страшен мач, просто от яко време не бях играл така, напоследък си възвръщам формата, няма се оплаквам, първото полувреме мисля беше 0 на 0 второто затегнах контрола и вкарах головете тогава! Като цяло вече няма помен (или може би поне много лек) от това да бавя играта и прочие, играя с един много як импулс, пасовете бързи, тичане, финтове, удари (последното рядко го правя де, но има доста повече сравнение с предишните ми "мачове"), ГОЛОВЕ... нещото което чаках, за БОГА АЗ ВКАРВАМ... може да вкарам 3 въпреки че другия е мушнал 4 (ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА КАЛОЗ С КОЙТО ИЗИГРАХМЕ ЕДИН УНИКАЛЕН МЕКО КАЗАНО МАЧ СУТРИНТА) :D
При Red DevilS|RooNeY забелязах една много мудна игра, наистина нямаше импулс някак в действията, дори при 1 на 0, очаквах определено повече от противника! Благодаря все пак за спортсменската игра и му пожелавам успех! Вярвам че скоро ще почне да показва това което може!

ей, не ме мислете за мъртъв, въпреки че в петък денят наистина беше ужасен като целия ден беше в контролни изкарах до вечерта на една дъвка (не се смейте, аз мога на фотосинтеза да карам) :lol: намерих мисля отбора с който ще играя тук втория сезон и на квалификациите за WCG :D
леле още от сега ви казвам-КОЙТО МИ ВЗЕМЕ ОТБОРА НАПРАВО ЩЕ ГО... ЩЕ ГО незнам какво, просто няма да ви казвам името му защото ще почнете да играете с него :lol:
айде от мене приятно, после ще играя с МАКАТА, ще потърся и другите, мисля че днес ще можем с Марин да спретнем мелето помежду ни и да видим кой е по-добър в момента!!! 8)
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

M a K a T a™ написа:Не сте нанесли ето този мач:
kaloz-makata-0:3

:wink:
Нали не е служебно :roll:

Впрочем Сашо да търси редмастъра да играят понеже служебната победа не е вариант :wink:
Изображение
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Emi toi Red Mastera kaza ad si q pi6a , 4e nemojel ...

sry za lat
Аватар
M a K a T a™

Мнение от M a K a T a™ »

Букмейкара написа:Нали не е служебно :roll:
не е служебно :wink:

ето кьде сьм постнал резултата от мача:

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... &start=200
crazysasho

Мнение от crazysasho »

Ман Ю [crazysasho] - Милан [Marin_007] 2:0

Саха 1 , Тевез 1

Браво на Марин , много добре се защитаваше и не ми позволи да играя играта си , но успях да вкарам 2 гола а той нито 1 и така спечелих ... И двамата имахме положения моите на празна 2 пъти пропуснаха но втория път Тевез добави от гредатата а първия пак греда но горна и топката излзезе в аут , и той пропусна главно с Роналдо , но пропуските му бяха някъде от дузпата и по-назад и неможа да се проближи напред , ВДС спаси 2-3 пробива на Кака точно преди да нанесе удър ...

ГГ
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

crazysasho - marin_007 2-0

Страхотен мач с много положения мога само да съжалявам че изпуснях няколко чисти положения , а сашо си вкара неговите понеже прекъсна първата час просто ме стъписа с тея извеждащи подавания с W и и докато се осъзная ми вкара гол а можеше и още някой. Втората част смея да твърдя че имах повече положения и му свикнах на пасовете малко и нямаше такива остри атаки , мисля че реалния резултат бе 2-1 за него :) Успех ти желая. И както казах ти си победителя в първия сезон :P

П.П Ред мастъра ми каза че неможе да дойграе сезона , да се пишат служебни срещу него :!:
П.П 2

marin_007 - rensing 2-0

Добър мач 2 разконцентрирания решиха мача.

Изображение
Изображение
Rensing
Обратна връзка:

Мнение от Rensing »

Марин 2:0 Рензинг

Разбрах защо е капитан - ни едно грешно отиграване, грешките му бяха само от лага.
Аз съм доволен от играта си и мисля че заслужавах да вкарам гол, но...играта ме мрази и прати едно уникално положение в облаците примерно(на половин сантиметър засилих удара).
Първия му гол не ми хареса кю+дубелве и напомпания Дебелак не остави шанс на тромавата ми защита. Ще пускам Лам в центъра, не се живее така :lol:
(към края реших да го убия дебелака ама само си изкарах червен :lol: )
Red DevilS|RooNeY

марин 1-1 аз
тевез,кака
мн дабар мач жалко че му званнаха по скайпа и се разпадна иначе можеше и др развой на мача да има.УСПЕХ му желая за напред :wink:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

marin_007 - Red DevilS|RooNeY 1-1

Още с първата атака ми вкара и след това изпусна няколко много добри положения , амаслед това много се ядосах , чисти положения някви греди точно навлезнах в ритъм и имах шанс да изравня и ми званнаха по скайп . След това дойграхме 35 мин , като вкарах ранен гол , като цяло беше равностоен мача , ама на няколко пъти се изнервих не влиза и не влиза греда удрям с глава и на голлинията му я хваща вратаря :x

alan_smith - marin_007 1-4

Тука пък в 3тата минута ми вкара гол , и направо ме отчая с тея бързи голове , после се взех в ръце и не му дадох много възможности , отбраната му беше на 1 линия и лесно я минавах

Изображение
Изображение
Red DevilS|RooNeY

гонзо 0-3 аз
ем добър мач с пропуски мн и на двамата.УСПЕХ му желая за напред
Изображение :wink:
Red DevilS|RooNeY

като гледам ми остава само с танаси той ми каза че др седмица ще може ще го потарся :wink:
Аватар
MaRiN_007
Обратна връзка:

Мнение от MaRiN_007 »

Букмейкара - marin_007 2-4

Доста динамичен мач , с добри атаки , но като цяло го позапуших и главно опасностите му бяха от центрирания. Така стана и 1вия му гол , втория беше след много добра атак. Мойте немога да си ги спомня сега. Успех на Жоро.

П.П То няма да има голмайстори май , ама все пак :
Изображение
Изображение
Аватар
Букмейкара

Мнение от Букмейкара »

Мача беше равностоен ,като владеех повече топката но това тумбаче Роналдо на контраатаки много бяга.Ключов момент беше при 2-1 за него ми отмени гол ,който според мен нямаше засада ,но вече няма значение.

Аз и Алан Смит завършихме.Който завърши да потвърждава дали ще играе следващият сезон понеже 3ма човека трябва да отпаднат.Засега единият се очертава да е редмастъра понеже е доста несириозен.

Който иска да си брои голмайсторите и ще сложим първият ,обаче вторият полусезон ще се обърне по-сериозно внимание на тях понеже вече трябва да се привикнали към шотовете и все пак ще се приемат и писмени потвърждения. :wink:
Изображение
TroY Gonzo

Мнение от TroY Gonzo »

Тея Лион са най - керливия отбор мраза ги :@:@:@ иначе ми остаат 4 мача пф вс Танаси , Марин ,еминемчо
и Пецата който никъф го няма ако не напиша резултат от тоя мач 3-0 :evil:
hxaahxlahxalhxalhxahxaxhlxhalxhal axh axhxlh xla xlax lhalahxlahx
Публикувай отговор