Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 03:26

crazysasho написа:

Да потъвърждавам той излезе и неможах да снимам голмайсторите , но като еп отвърдил се броят :) Ето до 71 мин :

Image: [url]http://www.picvalley.net/u/206/51366_554_m.JPG[/url]

ГГ

8 гола на тая ФИФА? :8: Баси аз на тренировка само срещу вратаря не мога толкова да ги вкарам :shock:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 11:27

Rensing написа:

8 гола на тая ФИФА? :8: Баси аз на тренировка само срещу вратаря не мога толкова да ги вкарам :shock:
Еми случва се както виждаш :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 12:57

Резултатите са ъпдейтната ,ако има пропуски пишете.

Марин и Феликс да казват дали ще пордължават понеже засега честно казано най-много бавят турнира.Танаси също се изгуби последните няколко дни . :idea:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 13:06

Мн учене ма вече премина :) От утре почвам пак да играя

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 14:15

фелих 2-0 аз
мн салб мач от моя страна натисках го цял мач защитаваше се добре и в нападение добре игра а аз никва идея цял мач :roll: тая фифа се ебава с мен :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 14:56

Не сте нанесли ето този мач:
kaloz-makata-0:3

:wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 14:56

Букмейкара написа:
Резултатите са ъпдейтната ,ако има пропуски пишете.

Марин и Феликс да казват дали ще пордължават понеже засега честно казано най-много бавят турнира.Танаси също се изгуби последните няколко дни . :idea:

играя аз играя, имам вече нарастващи с огромна сила проблеми в даскалото но ако ги нямаше тях аз за какво щях да живея... леле и то проблемите ми идват най-вече от това просто нещо че не мога да стана навреме, в петъка отидох почти за 3 час :cry:
играх мачле с Red DevilS|RooNeY
FELIX-Chelsea-2
Red DevilS|RooNeY-Manchester United-0

При мен как стоят нещата-мога да кажа че изиграх един страшен мач, просто от яко време не бях играл така, напоследък си възвръщам формата, няма се оплаквам, първото полувреме мисля беше 0 на 0 второто затегнах контрола и вкарах головете тогава! Като цяло вече няма помен (или може би поне много лек) от това да бавя играта и прочие, играя с един много як импулс, пасовете бързи, тичане, финтове, удари (последното рядко го правя де, но има доста повече сравнение с предишните ми "мачове"), ГОЛОВЕ... нещото което чаках, за БОГА АЗ ВКАРВАМ... може да вкарам 3 въпреки че другия е мушнал 4 (ЕДИН ПОЗДРАВ ЗА КАЛОЗ С КОЙТО ИЗИГРАХМЕ ЕДИН УНИКАЛЕН МЕКО КАЗАНО МАЧ СУТРИНТА) :D
При Red DevilS|RooNeY забелязах една много мудна игра, наистина нямаше импулс някак в действията, дори при 1 на 0, очаквах определено повече от противника! Благодаря все пак за спортсменската игра и му пожелавам успех! Вярвам че скоро ще почне да показва това което може!

ей, не ме мислете за мъртъв, въпреки че в петък денят наистина беше ужасен като целия ден беше в контролни изкарах до вечерта на една дъвка (не се смейте, аз мога на фотосинтеза да карам) :lol: намерих мисля отбора с който ще играя тук втория сезон и на квалификациите за WCG :D
леле още от сега ви казвам-КОЙТО МИ ВЗЕМЕ ОТБОРА НАПРАВО ЩЕ ГО... ЩЕ ГО незнам какво, просто няма да ви казвам името му защото ще почнете да играете с него :lol:
айде от мене приятно, после ще играя с МАКАТА, ще потърся и другите, мисля че днес ще можем с Марин да спретнем мелето помежду ни и да видим кой е по-добър в момента!!! 8)

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 15:59

M a K a T a™ написа:
Не сте нанесли ето този мач:
kaloz-makata-0:3

Нали не е служебно :roll:

Впрочем Сашо да търси редмастъра да играят понеже служебната победа не е вариант :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 17:23

Emi toi Red Mastera kaza ad si q pi6a , 4e nemojel ...

sry za lat

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 17:49

Букмейкара написа:
Нали не е служебно :roll:

не е служебно :wink:

ето кьде сьм постнал резултата от мача:

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... &start=200

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 19:35

Ман Ю [crazysasho] - Милан [Marin_007] 2:0

Саха 1 , Тевез 1

Браво на Марин , много добре се защитаваше и не ми позволи да играя играта си , но успях да вкарам 2 гола а той нито 1 и така спечелих ... И двамата имахме положения моите на празна 2 пъти пропуснаха но втория път Тевез добави от гредатата а първия пак греда но горна и топката излзезе в аут , и той пропусна главно с Роналдо , но пропуските му бяха някъде от дузпата и по-назад и неможа да се проближи напред , ВДС спаси 2-3 пробива на Кака точно преди да нанесе удър ...

ГГ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 19:36

crazysasho - marin_007 2-0

Страхотен мач с много положения мога само да съжалявам че изпуснях няколко чисти положения , а сашо си вкара неговите понеже прекъсна първата час просто ме стъписа с тея извеждащи подавания с W и и докато се осъзная ми вкара гол а можеше и още някой. Втората част смея да твърдя че имах повече положения и му свикнах на пасовете малко и нямаше такива остри атаки , мисля че реалния резултат бе 2-1 за него :) Успех ти желая. И както казах ти си победителя в първия сезон :P

П.П Ред мастъра ми каза че неможе да дойграе сезона , да се пишат служебни срещу него :!:
П.П 2

marin_007 - rensing 2-0

Добър мач 2 разконцентрирания решиха мача.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2007 21:29

Марин 2:0 Рензинг

Разбрах защо е капитан - ни едно грешно отиграване, грешките му бяха само от лага.
Аз съм доволен от играта си и мисля че заслужавах да вкарам гол, но...играта ме мрази и прати едно уникално положение в облаците примерно(на половин сантиметър засилих удара).
Първия му гол не ми хареса кю+дубелве и напомпания Дебелак не остави шанс на тромавата ми защита. Ще пускам Лам в центъра, не се живее така :lol:
(към края реших да го убия дебелака ама само си изкарах червен :lol: )

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 13:51

марин 1-1 аз
тевез,кака
мн дабар мач жалко че му званнаха по скайпа и се разпадна иначе можеше и др развой на мача да има.УСПЕХ му желая за напред :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 14:14

marin_007 - Red DevilS|RooNeY 1-1

Още с първата атака ми вкара и след това изпусна няколко много добри положения , амаслед това много се ядосах , чисти положения някви греди точно навлезнах в ритъм и имах шанс да изравня и ми званнаха по скайп . След това дойграхме 35 мин , като вкарах ранен гол , като цяло беше равностоен мача , ама на няколко пъти се изнервих не влиза и не влиза греда удрям с глава и на голлинията му я хваща вратаря :x

alan_smith - marin_007 1-4

Тука пък в 3тата минута ми вкара гол , и направо ме отчая с тея бързи голове , после се взех в ръце и не му дадох много възможности , отбраната му беше на 1 линия и лесно я минавах

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 14:20

гонзо 0-3 аз
ем добър мач с пропуски мн и на двамата.УСПЕХ му желая за напред

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 14:23

като гледам ми остава само с танаси той ми каза че др седмица ще може ще го потарся :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 15:02

Букмейкара - marin_007 2-4

Доста динамичен мач , с добри атаки , но като цяло го позапуших и главно опасностите му бяха от центрирания. Така стана и 1вия му гол , втория беше след много добра атак. Мойте немога да си ги спомня сега. Успех на Жоро.

П.П То няма да има голмайстори май , ама все пак :

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 15:14

Мача беше равностоен ,като владеех повече топката но това тумбаче Роналдо на контраатаки много бяга.Ключов момент беше при 2-1 за него ми отмени гол ,който според мен нямаше засада ,но вече няма значение.

Аз и Алан Смит завършихме.Който завърши да потвърждава дали ще играе следващият сезон понеже 3ма човека трябва да отпаднат.Засега единият се очертава да е редмастъра понеже е доста несириозен.

Който иска да си брои голмайсторите и ще сложим първият ,обаче вторият полусезон ще се обърне по-сериозно внимание на тях понеже вече трябва да се привикнали към шотовете и все пак ще се приемат и писмени потвърждения. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2007 16:00

Тея Лион са най - керливия отбор мраза ги :@:@:@ иначе ми остаат 4 мача пф вс Танаси , Марин ,еминемчо
и Пецата който никъф го няма ако не напиша резултат от тоя мач 3-0 :evil:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com