Jamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
MAsTeR DeViL написа:Jamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало
MAsTeR DeViL написа:Jamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
Jamaican Herbman написа:MAsTeR DeViL написа:Jamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
Екстра напушем и пиян в даскалотодаскалите нема да могат да поверват
Jamaican Herbman написа:MAsTeR DeViL написа:Jamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас :P макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги :roll:
Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало :lol:
Екстра напушем и пиян в даскалото :D даскалите нема да могат да поверват
Аз написа:Ще ми е интересно да чуя от нашите учители какво мислят по въпроса и дали резултатите ги удовлетворяват, че са спрели стачката си.
DeViL написа:У мойто даскало понеделник няма даскало ! Чак вторник на даскало