Вторник на училище?!?
- Till.Lindemann
- MAsTeR DeViL
Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскалоJamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
С.Доневски
С елхъта направо в отверстието, роар!MAsTeR DeViL написа:Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскалоJamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
http://www.seekcodes.com/images/gay/gay.jpg - Тия двамата ги пращат да проверяват дали още някой стачкува... И ако стачкува... :Д
Ако на вас само ще ви скъсат гъзовете от учене, на нас гъз за късане няма да ни остане :S
Екстра напушем и пиян в даскалотоMAsTeR DeViL написа:Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскалоJamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
- ---
- Обратна връзка:
loool .. и тая теорема така нали я записахте .. честита нова годинаааааа .. да продължим със задача номер 2 от страница 50 ..Jamaican Herbman написа:Екстра напушем и пиян в даскалотоMAsTeR DeViL написа:Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскалоJamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя класмакар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги
даскалите нема да могат да поверват
нз, аз съм ваканция от 21.12 до 8-9.01 .. може и 14
- Canis Lupus
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Аз и така или иначе всеки ден на даскало се грижа да съм много напушен, а да не говорим за на Нова Година...Jamaican Herbman написа:Екстра напушем и пиян в даскалото :D даскалите нема да могат да поверватMAsTeR DeViL написа:Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало :lol:Jamaican Herbman написа:Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас :P макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги :roll:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Till.Lindemann
не бе, човече, друга е едеятаАз написа:Ще ми е интересно да чуя от нашите учители какво мислят по въпроса и дали резултатите ги удовлетворяват, че са спрели стачката си.
просто с приемането на бюджета, с което забиха тотално всякакви учителски надежди, те бяха смачкани и накрая, за да излязат все пак с някакво достойнство, казват, че ще бъдат в тачна готовност ...
и какво ще направят като са в стамна готовност, на ко му пука, те за един месец при искани 100 процента им дават 18, после какво ще направят...
и пак щели да стачкуват в деня на гласуването...
а то всъщност кога е
- Sashakiss®
- Обратна връзка:
- MAsTeR DeViL
Ми то всички са така беDeViL написа:У мойто даскало понеделник няма даскало ! Чак вторник на даскало
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
С.Доневски
- Dr Zombayo
-
Loopmaster