Вторник на училище?!?
- MAsTeR DeViL
Вторник на училище?!?
Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
С.Доневски
-
- В момента играе: Игрътъ
http://youtube.com/watch?v=M_bvT-DGcWw
/Никога не съм позволявал на училището да се меси в моето образование.
/Никога не съм позволявал на училището да се меси в моето образование.
- Till.Lindemann
- Mad Hatter
- Обратна връзка:
Те отново ще им ги дадът тея 650 лева. Това ще бъде средната брутна заплата след Юли месец за педагогически персонал. Но защо ли си мисля, че това е пълен булшит, нещо като да махне вниманието на избирателите от проблема "Учителска Стачка"
http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
A.k.A PROTOSOON
- Icewarrior
- Обратна връзка:
- dark knight
- Till.Lindemann
PROTOSOON написа:Те отново ще им ги дадът тея 650 лева. Това ще бъде средната брутна заплата след Юли месец за педагогически персонал. Но защо ли си мисля, че това е пълен булшит, нещо като да махне вниманието на избирателите от проблема "Учителска Стачка"
после да продължи тоест да се проточи в понеделник да се обърка нещо, та да продължи още до дупка, защото пък вижте каква е идеята, първо се кълнат че, ще се борят до дупка, накрая склоняват на нищо
- Dr Zombayo
PROTOSOON написа:Те отново ще им ги дадът тея 650 лева. Това ще бъде средната брутна заплата след Юли месец за педагогически персонал. Но защо ли си мисля, че това е пълен булшит, нещо като да махне вниманието на избирателите от проблема "Учителска Стачка"
Което означава че ако се подпише споразумението, учителската заплата ще бъде реално увеличена с не повече от 50 %
Щото разликата между брутна и нетна заплата е от земята до небето.
Най-вероятно учителите няма да се съгласят, обаче правителството ще "изкопае" отнякъде 50 + 1%
и споразумението уж ще се приеме...
Пхахах.
Въпросът не е в кирливите им заплати.
Увеличението инфлацията ще го глътне минимум наполовина.
"... всички училища и детски градини да придобият статут на второстепенни разпоредители с бюджетни кредити, като (!!!) най-малко 80 % от средствата (!!!), определени по единните стандарти, се предоставят на разпореждане на съответното училище/детска градина..."
По мое мнение, ето за това беше целият шум!
Засега така, пък като мине време - може да добавя.
Като тръгнем отново на училище, ще ги питам чувстват ли се експлоатирани.
Въпросът не е в кирливите им заплати.
Увеличението инфлацията ще го глътне минимум наполовина.
"... всички училища и детски градини да придобият статут на второстепенни разпоредители с бюджетни кредити, като (!!!) най-малко 80 % от средствата (!!!), определени по единните стандарти, се предоставят на разпореждане на съответното училище/детска градина..."
По мое мнение, ето за това беше целият шум!
Засега така, пък като мине време - може да добавя.
Като тръгнем отново на училище, ще ги питам чувстват ли се експлоатирани.