Автор |
Съобщение |
vladovichev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 18:18
гот ама много гот БРАТЛЕТА
___________________________________ Не'ам думи
|
|
|
|
|
Гиро мекицата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 18:19
тъз игръ мноу сложнъ въ
|
|
|
|
|
Little Cyberpunk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Окт 2007 21:01
Айде да се направи някакав турнир след седмица или две или кога и да е и само MAN UTD
___________________________________ Докато има дворни тоалетни - ще има и чалга.
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 15:19
Играете Football Manager в мрежа?
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 16:24
nIxЪн написа: Въпрос: Ако сте в клетка с 2 лъва и Цесекар и имате пистолет с два патрона кого бихте застреляли??? Отговор: Цесекара-2 пъти!!!
И после с пистолета бой по главата, бой, бой, БОЙ!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Little Cyberpunk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 16:49
Цитат: И после с пистолета бой по главата, бой, бой, БОЙ!
душата ако требва ше му искарам САМО ЛЕВСКИИИИИ
___________________________________ Докато има дворни тоалетни - ще има и чалга.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 18:01
Айде да си направим някакъв offline challenge на новия ФМ. Ако няма чийтъри ще се получи добре според мен
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 18:15
Нещо не ви загрявам идеите за групово игране на FM.
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 18:43
Ами това целта на това offline challenge е такава. Например задачата е да се спечели титлата на България със отбор от Б група в рамките на 5 сезона примерно със определен отбор. Всеки си играе самостоятелно и накрая след изиграването на тези 5 сезона от всички участници във състезанието се показват шотове от постигнатото през това време и се определя победителя. Най-лесно става със система за точкуване. Например тъй като приоритета е спечелването на титлата то да носи 5 точки, класиране за европейските клубни турнири 2 точки, спечелване на УЕФА 3 точки, Шампионска лига 4 точки, Купа на страната 1 точка и т.н. Всичко което го казах до тук е само за пример, ако ви харесва идеята може да я реализираме тъй като е по-лесно осъществима от играта в мулти .
|
|
|
|
|
Little Cyberpunk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:15
Цитат: Ами това целта на това offline challenge е такава. Например задачата е да се спечели титлата на България със отбор от Б група в рамките на 5 сезона примерно със определен отбор. Всеки си играе самостоятелно и накрая след изиграването на тези 5 сезона от всички участници във състезанието се показват шотове от постигнатото през това време и се определя победителя. Най-лесно става със система за точкуване. Например тъй като приоритета е спечелването на титлата то да носи 5 точки, класиране за европейските клубни турнири 2 точки, спечелване на УЕФА 3 точки, Шампионска лига 4 точки, Купа на страната 1 точка и т.н. Всичко което го казах до тук е само за пример, ако ви харесва идеята може да я реализираме тъй като е по-лесно осъществима от играта в мулти Wink .
аз съм сагласен това е добра идея обаче ако може малко по подробно да изясни6 абсолютно всичко 6от не те разбирам мн добре
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:23
Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:25
Добре ще обясня нещата по подробно. Ще разяснявам нещата чрез примери. Така:
Дава се задача да се спечели Шампионската лига със Реал Мадрид в рамките на 3 сезона. Всеки от желаещите да участват си започва игра със Реал Мадрид като главната му цел е Шампионската лига. След изиграването на тези 3 сезона се събират скрииншотове от всички участници и по успехите им през тези три сезона се определя кой е победител. За да се определи по лесно предлагам всеки успех във даден турнир да се точкува по определена система. Например: Шампионска лига (главен приоритет) да е 5 точки. Титла на страната - 4 точки, Купа на Уефа - 3 точки, Купа на страната - 2 точки, Суперкупа на страната 1 точка.
П.П. Много съм зле със обесняването някой който е успял да схване идеята ще го помоля да го обясни още веднъж за да е по-разбираемо.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:28
Krieg написа: Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството А и не съм сигурен, че се появяват нови отбори в Б група (ако греша моля да ме поправиш).
Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:29
Аз съм out.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:31
Damage san написа: Krieg написа: Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви? На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите
Аз го почвам(:
А нещото с новите отбори е просто за допълнителна трудност.
Krieg
|
|
|
|
|
Little Cyberpunk
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:35
Цитат: Damage san написа: Krieg написа: Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството Wink
Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите Wink
напълно ми допада и така да започнем да събираме учасници и да уточняваме там другите не6та
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:37
Krieg написа: Damage san написа: Krieg написа: Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви? На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите Аз го почвам(: А нещото с новите отбори е просто за допълнителна трудност.
Как ще го почваш със новите отбори или направо от 2007 година. И дай да направим някакъв срок до който да трябва да се изиграят тези 6 сезона и който е навит направо да почва.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:41
С тия от 2008, в момента съм във ваканция и скипвам времето.
А за времето за което трябва да се направят съм пас, ако искате правете някакъв срок.
Krieg
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 19:46
Ами тогава да кажем 2 седмици. Който иска да участва нека започва когато иска, но крайният срок ще е 03.11.2007г.
П.П. Като стигнеш до лятото на 2008 ще ми кажеш ли дали се появяват нови отбори в Б група понеже не съм 100% сигурен и ако е така и аз да почвам.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2007 22:17
6 сезона за 2 седмици?!
Някои хора се нуждаят и от сън...
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|