Football manager 2008
- vladovichev
- Гиро мекицата
- Little Cyberpunk
- Little Cyberpunk
-
Damage san
-
Damage san
Ами това целта на това offline challenge е такава. Например задачата е да се спечели титлата на България със отбор от Б група в рамките на 5 сезона примерно със определен отбор. Всеки си играе самостоятелно и накрая след изиграването на тези 5 сезона от всички участници във състезанието се показват шотове от постигнатото през това време и се определя победителя. Най-лесно става със система за точкуване. Например тъй като приоритета е спечелването на титлата то да носи 5 точки, класиране за европейските клубни турнири 2 точки, спечелване на УЕФА 3 точки, Шампионска лига 4 точки, Купа на страната 1 точка и т.н. Всичко което го казах до тук е само за пример, ако ви харесва идеята може да я реализираме тъй като е по-лесно осъществима от играта в мулти
.
- Little Cyberpunk
Ами това целта на това offline challenge е такава. Например задачата е да се спечели титлата на България със отбор от Б група в рамките на 5 сезона примерно със определен отбор. Всеки си играе самостоятелно и накрая след изиграването на тези 5 сезона от всички участници във състезанието се показват шотове от постигнатото през това време и се определя победителя. Най-лесно става със система за точкуване. Например тъй като приоритета е спечелването на титлата то да носи 5 точки, класиране за европейските клубни турнири 2 точки, спечелване на УЕФА 3 точки, Шампионска лига 4 точки, Купа на страната 1 точка и т.н. Всичко което го казах до тук е само за пример, ако ви харесва идеята може да я реализираме тъй като е по-лесно осъществима от играта в мулти Wink .
аз съм сагласен това е добра идея обаче ако може малко по подробно да изясни6 абсолютно всичко
Докато има дворни тоалетни - ще има и чалга.
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
Допада ли ви?
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
Damage san
Добре ще обясня нещата по подробно. Ще разяснявам нещата чрез примери. Така:
Дава се задача да се спечели Шампионската лига със Реал Мадрид в рамките на 3 сезона. Всеки от желаещите да участват си започва игра със Реал Мадрид като главната му цел е Шампионската лига. След изиграването на тези 3 сезона се събират скрииншотове от всички участници и по успехите им през тези три сезона се определя кой е победител. За да се определи по лесно предлагам всеки успех във даден турнир да се точкува по определена система. Например: Шампионска лига (главен приоритет) да е 5 точки. Титла на страната - 4 точки, Купа на Уефа - 3 точки, Купа на страната - 2 точки, Суперкупа на страната 1 точка.
П.П. Много съм зле със обесняването някой който е успял да схване идеята ще го помоля да го обясни още веднъж за да е по-разбираемо.
Дава се задача да се спечели Шампионската лига със Реал Мадрид в рамките на 3 сезона. Всеки от желаещите да участват си започва игра със Реал Мадрид като главната му цел е Шампионската лига. След изиграването на тези 3 сезона се събират скрииншотове от всички участници и по успехите им през тези три сезона се определя кой е победител. За да се определи по лесно предлагам всеки успех във даден турнир да се точкува по определена система. Например: Шампионска лига (главен приоритет) да е 5 точки. Титла на страната - 4 точки, Купа на Уефа - 3 точки, Купа на страната - 2 точки, Суперкупа на страната 1 точка.
П.П. Много съм зле със обесняването някой който е успял да схване идеята ще го помоля да го обясни още веднъж за да е по-разбираемо.
-
Damage san
Krieg написа:Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството
Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Damage san написа:Krieg написа:Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството![]()
Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите
Аз го почвам(:
А нещото с новите отбори е просто за допълнителна трудност.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
- Little Cyberpunk
Damage san написа:
Krieg написа:
Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството Wink
Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите Wink
напълно ми допада и така да започнем да събираме учасници и да уточняваме там другите не6та
Докато има дворни тоалетни - ще има и чалга.
-
Damage san
Krieg написа:Damage san написа:Krieg написа:Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.
Допада ли ви?
На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството![]()
Аз го почвам(:
А нещото с новите отбори е просто за допълнителна трудност.
Как ще го почваш със новите отбори или направо от 2007 година. И дай да направим някакъв срок до който да трябва да се изиграят тези 6 сезона и който е навит направо да почва.
-
Damage san
- Edwin Odesseiron