Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 18:18

гот ама много гот БРАТЛЕТА

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 18:19

тъз игръ мноу сложнъ въ :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Окт 2007 21:01

Айде да се направи някакав турнир след седмица или две или кога и да е и само MAN UTD :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 15:19

Играете Football Manager в мрежа?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 16:24

nIxЪн написа:
Въпрос:
Ако сте в клетка с 2 лъва и Цесекар и имате пистолет с два патрона кого бихте застреляли???
Отговор:
Цесекара-2 пъти!!!

И после с пистолета бой по главата, бой, бой, БОЙ!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 16:49

Цитат:
И после с пистолета бой по главата, бой, бой, БОЙ!

душата ако требва ше му искарам :P САМО ЛЕВСКИИИИИ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 18:01

Айде да си направим някакъв offline challenge на новия ФМ. Ако няма чийтъри ще се получи добре според мен :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 18:15

Нещо не ви загрявам идеите за групово игране на FM.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 18:43

Ами това целта на това offline challenge е такава. Например задачата е да се спечели титлата на България със отбор от Б група в рамките на 5 сезона примерно със определен отбор. Всеки си играе самостоятелно и накрая след изиграването на тези 5 сезона от всички участници във състезанието се показват шотове от постигнатото през това време и се определя победителя. Най-лесно става със система за точкуване. Например тъй като приоритета е спечелването на титлата то да носи 5 точки, класиране за европейските клубни турнири 2 точки, спечелване на УЕФА 3 точки, Шампионска лига 4 точки, Купа на страната 1 точка и т.н. Всичко което го казах до тук е само за пример, ако ви харесва идеята може да я реализираме тъй като е по-лесно осъществима от играта в мулти :wink: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:15

Цитат:
Ами това целта на това offline challenge е такава. Например задачата е да се спечели титлата на България със отбор от Б група в рамките на 5 сезона примерно със определен отбор. Всеки си играе самостоятелно и накрая след изиграването на тези 5 сезона от всички участници във състезанието се показват шотове от постигнатото през това време и се определя победителя. Най-лесно става със система за точкуване. Например тъй като приоритета е спечелването на титлата то да носи 5 точки, класиране за европейските клубни турнири 2 точки, спечелване на УЕФА 3 точки, Шампионска лига 4 точки, Купа на страната 1 точка и т.н. Всичко което го казах до тук е само за пример, ако ви харесва идеята може да я реализираме тъй като е по-лесно осъществима от играта в мулти Wink .

аз съм сагласен това е добра идея обаче ако може малко по подробно да изясни6 абсолютно всичко :wink: 6от не те разбирам мн добре :oops:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:23

Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.

Допада ли ви?

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:25

Добре ще обясня нещата по подробно. Ще разяснявам нещата чрез примери. Така:
Дава се задача да се спечели Шампионската лига със Реал Мадрид в рамките на 3 сезона. Всеки от желаещите да участват си започва игра със Реал Мадрид като главната му цел е Шампионската лига. След изиграването на тези 3 сезона се събират скрииншотове от всички участници и по успехите им през тези три сезона се определя кой е победител. За да се определи по лесно предлагам всеки успех във даден турнир да се точкува по определена система. Например: Шампионска лига (главен приоритет) да е 5 точки. Титла на страната - 4 точки, Купа на Уефа - 3 точки, Купа на страната - 2 точки, Суперкупа на страната 1 точка.

П.П. Много съм зле със обесняването някой който е успял да схване идеята ще го помоля да го обясни още веднъж за да е по-разбираемо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:28

Krieg написа:
Измислих някакъв челиндж. Значи, играта започва в България през Юни/Юли(не съм сигурен) месец. Не се взима стартов отбор, продължавате времето до Юни/Юли 2008г. и се взима един от новите отбори влезли в "Б" група. Целта на челинджа е да се направи требъл (Супер купа, Купа на страната и 1во място в "А" група за 6 години.

Допада ли ви?

На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството :wink: А и не съм сигурен, че се появяват нови отбори в Б група (ако греша моля да ме поправиш).

Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:29

Аз съм out.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:31

Damage san написа:
Krieg написа:

Допада ли ви?

На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството :wink:

Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите :wink:

Аз го почвам(:
А нещото с новите отбори е просто за допълнителна трудност.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:35

Цитат:
Damage san написа:
Krieg написа:

Допада ли ви?

На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството Wink

Ако сте съгласни с това предложение да започнем да се събираме хора и да доуточним детайлите Wink

напълно ми допада и така да започнем да събираме учасници и да уточняваме там другите не6та :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:37

Krieg написа:
Damage san написа:
Krieg написа:

Допада ли ви?

На мен лично ми допада, но има ли нужда да се продължава до лятото на 2008 след като във Б група и сега има огромно количесто от отбори достатъчно слаби за да е трудно предизвикателството :wink:

Аз го почвам(:
А нещото с новите отбори е просто за допълнителна трудност.

Как ще го почваш със новите отбори или направо от 2007 година. И дай да направим някакъв срок до който да трябва да се изиграят тези 6 сезона и който е навит направо да почва.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:41

С тия от 2008, в момента съм във ваканция и скипвам времето.
А за времето за което трябва да се направят съм пас, ако искате правете някакъв срок.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 19:46

Ами тогава да кажем 2 седмици. Който иска да участва нека започва когато иска, но крайният срок ще е 03.11.2007г.

П.П. Като стигнеш до лятото на 2008 ще ми кажеш ли дали се появяват нови отбори в Б група понеже не съм 100% сигурен и ако е така и аз да почвам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2007 22:17

6 сезона за 2 седмици?! :shock:
Някои хора се нуждаят и от сън...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения