Мисля, че ще преглътна лошото мнение на хората за мен, стига да не виждам въпросното малцинство по улицитеTheGuardian написа:Пичове като теб показват, че все пак ние, българите, не сме много далече като мислене от това на османците в края на 19 век...bOtLik3 написа:В такива случаи в главата ми изниква въпроса "Че какво му е лошото на геноцида?!"
'"Смърт за българите", крещят ромите'
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
TheGuardian
Въпросът е там, че лошото мнение няма да е само за теб, а за цяла нация.bOtLik3 написа:Мисля, че ще преглътна лошото мнение на хората за мен, стига да не виждам въпросното малцинство по улицитеTheGuardian написа:Пичове като теб показват, че все пак ние, българите, не сме много далече като мислене от това на османците в края на 19 век...bOtLik3 написа:В такива случаи в главата ми изниква въпроса "Че какво му е лошото на геноцида?!"
Така е. Стигаме до задънена улица и ако скоро не се предприемат сериозни мерки положението ще стане още по-лошо.TheGuardian написа:Въпросът е там, че лошото мнение няма да е само за теб, а за цяла нация.bOtLik3 написа:Мисля, че ще преглътна лошото мнение на хората за мен, стига да не виждам въпросното малцинство по улицитеTheGuardian написа:Пичове като теб показват, че все пак ние, българите, не сме много далече като мислене от това на османците в края на 19 век...
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Tarnum написа:
Омръзна ми от малоумни мнения. Евгениката е използвана от нацистите и е отречена от нормалните страни. В САЩ биха позволили да се размножаваш дори на тебе. И стерилност не може да се предизвика с инжекция а единствено с операция. Абе изобщо какво да говорим.В началото на 20 век е имало една теория, наречена евгеника. Според нея има полезни и безполезни хора, като това е генетично и е добре да подобрим човешката раса, като развиваме умните и полезни хора, а не безполезните дебили.
Немалко западни държави, вкл. САЩ и Канада приемат евгенични закони, според които на малоумните и безполезните хора не се позволява да се размножават. Като такъв отиде в болница, без много шум го правят стерилен и го пускат. Защо мислите е Европа няма цигани? Не е заради холокоста, въпреки че и той е помогнал. Заради програмите за стерилизация е.
Като гледам какви са "ромите" тук, това е което трябва да се направи. Без много шум, като отидат в болница, да им бият по една инжекция за стерилизиране, или като са на ренген, една яка доза радиация в чатала... чиста работа. Няма да раждат по 8 деца, които после да просят по кръстовищата.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Да-въпреки че ги превъзхождаме по брой те се държат един за друг,ето пример-когато един българин бие циганин и друг циганин мине и види това независимо дали го познава или не винаги ще скочи за него а ако един циганин рита българин и дриг българин мине в 90% няма да направи нищо!andrei88 написа:Проблема е в това ,че управата няма смелостта да вземе по-сериозни мерки срещу тях.Всички знаете,какво ще се случи с нас,ако избухне сериозен расов проблем
http://zamunda.net/details.php?id=93242

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!
;човек написа:Да-въпреки че ги превъзхождаме по брой те се държат един за друг,ето пример-когато един българин бие циганин и друг циганин мине и види това независимо дали го познава или не винаги ще скочи за него а ако един циганин рита българин и дриг българин мине в 90% няма да направи нищо!andrei88 написа:Проблема е в това ,че управата няма смелостта да вземе по-сериозни мерки срещу тях.Всички знаете,какво ще се случи с нас,ако избухне сериозен расов проблем
Друго имах предвид. http://dnes.dir.bg/2007/08/15/news1997440.html
"Пред БНР заместникът на Петков заяви, че нямало нужда от повече полицаи, защото те не заплашвали никого"
Забавно...
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Всеки случай, на следващите избори ще гласувам за АТАКА!
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
Алминаторa10322
-
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
Кой каквото ще да говори, но това са долна измет и заслужават смърт. Щом те казват "Смърт за Българите" и аз го казвам - "Смърт за черните боклуци"!
100% сега ще се намери някой, който да ги защити под предпог, че "и те били хора", но щом застрашават живота на българите, то те не заслужават и грам съжаление!
П.П - за поста отдолу: няма да ти помогне. (за Хикс става дума)
100% сега ще се намери някой, който да ги защити под предпог, че "и те били хора", но щом застрашават живота на българите, то те не заслужават и грам съжаление!
П.П - за поста отдолу: няма да ти помогне. (за Хикс става дума)
Kuutamo hasta vittu perkele.
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Интересна идея... На който му е писнало от цвета на естествения тен, да заповяда в новия солариум - тук предлагаме различни разцветки. ^^Varggoth написа:Не е, наистина. Освен ако не зарибиш някого, че рентгена е солариум. ;рThe Grim Reaper написа:И ебаси, рентгена не е атомен реактор, че да излъчи такава радиация. ^^
Not again...Хикс написа:Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър послеThe Grim Reaper написа:Not again...Хикс написа:Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!
Necro Terrorizer
- Обратна връзка:
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Естествено, че няма да ги трепят, това на нас ще го оставят, но поне ще им ограничат правата, ще ги изправят равни пред закона, ще спрат социалните им помощи, ако не се стараят да се интегрират в нормалното общество, и не си плащат сметките и т.н.
Казваш, че при евентуален етнически конфликт нямаме шанс. Именно заради тея изказвания наистина нямаме шанс. За бога та вие какво? Вече сте се примирили, че след няколко години ще сте атракция в зоопарка на страната Булгар-мангалия, водена от ДПС. Shame on you
Казваш, че при евентуален етнически конфликт нямаме шанс. Именно заради тея изказвания наистина нямаме шанс. За бога та вие какво? Вече сте се примирили, че след няколко години ще сте атракция в зоопарка на страната Булгар-мангалия, водена от ДПС. Shame on you
"History is written by the victors."Е да,но спомняш ли си преди години какво стана в Косово?Хикс написа:Естествено, че няма да ги трепят, това на нас ще го оставят, но поне ще им ограничат правата, ще ги изправят равни пред закона, ще спрат социалните им помощи, ако не се стараят да се интегрират в нормалното общество, и не си плащат сметките и т.н.
- Canis Lupus
Едно силно гражданско общество, което ще си отстоява всячески правата.За жалост това трудно може да стане, лъвовете са малко, а мишките са много.Ама накарая на някой наистина ще му писне и ще влезе в максуда въоръжен.Хикс написа: Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър послеПък ако ще и етнически конфликт да избухне в страната, барем се събуди заспалото ни "общество"!
Да не мислиш, че са ангелчета и са ги били просто ей така, от кеф (отчасти е така !Degra написа:Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая ....