'"Смърт за българите", крещят ромите'

Нещата от живота
botlik3

Мнение от botlik3 »

TheGuardian написа:
bOtLik3 написа:В такива случаи в главата ми изниква въпроса "Че какво му е лошото на геноцида?!"
Пичове като теб показват, че все пак ние, българите, не сме много далече като мислене от това на османците в края на 19 век...

Мисля, че ще преглътна лошото мнение на хората за мен, стига да не виждам въпросното малцинство по улиците
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

bOtLik3 написа:
TheGuardian написа:
bOtLik3 написа:В такива случаи в главата ми изниква въпроса "Че какво му е лошото на геноцида?!"
Пичове като теб показват, че все пак ние, българите, не сме много далече като мислене от това на османците в края на 19 век...

Мисля, че ще преглътна лошото мнение на хората за мен, стига да не виждам въпросното малцинство по улиците
Въпросът е там, че лошото мнение няма да е само за теб, а за цяла нация.
botlik3

Мнение от botlik3 »

TheGuardian написа:
bOtLik3 написа:
TheGuardian написа:

Въпросът е там, че лошото мнение няма да е само за теб, а за цяла нация.

Така е. Стигаме до задънена улица и ако скоро не се предприемат сериозни мерки положението ще стане още по-лошо.
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Tarnum написа:
В началото на 20 век е имало една теория, наречена евгеника. Според нея има полезни и безполезни хора, като това е генетично и е добре да подобрим човешката раса, като развиваме умните и полезни хора, а не безполезните дебили.
Немалко западни държави, вкл. САЩ и Канада приемат евгенични закони, според които на малоумните и безполезните хора не се позволява да се размножават. Като такъв отиде в болница, без много шум го правят стерилен и го пускат. Защо мислите е Европа няма цигани? Не е заради холокоста, въпреки че и той е помогнал. Заради програмите за стерилизация е.
Като гледам какви са "ромите" тук, това е което трябва да се направи. Без много шум, като отидат в болница, да им бият по една инжекция за стерилизиране, или като са на ренген, една яка доза радиация в чатала... чиста работа. Няма да раждат по 8 деца, които после да просят по кръстовищата.

Омръзна ми от малоумни мнения. Евгениката е използвана от нацистите и е отречена от нормалните страни. В САЩ биха позволили да се размножаваш дори на тебе. И стерилност не може да се предизвика с инжекция а единствено с операция. Абе изобщо какво да говорим.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

Проблема е в това ,че управата няма смелостта да вземе по-сериозни мерки срещу тях.Всички знаете,какво ще се случи с нас,ако избухне сериозен расов проблем
Аватар
човек

Мнение от човек »

andrei88 написа:Проблема е в това ,че управата няма смелостта да вземе по-сериозни мерки срещу тях.Всички знаете,какво ще се случи с нас,ако избухне сериозен расов проблем

Да-въпреки че ги превъзхождаме по брой те се държат един за друг,ето пример-когато един българин бие циганин и друг циганин мине и види това независимо дали го познава или не винаги ще скочи за него а ако един циганин рита българин и дриг българин мине в 90% няма да направи нищо!
http://zamunda.net/details.php?id=93242 :)

Readonly написа:- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!

:D
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

човек написа:
andrei88 написа:Проблема е в това ,че управата няма смелостта да вземе по-сериозни мерки срещу тях.Всички знаете,какво ще се случи с нас,ако избухне сериозен расов проблем

Да-въпреки че ги превъзхождаме по брой те се държат един за друг,ето пример-когато един българин бие циганин и друг циганин мине и види това независимо дали го познава или не винаги ще скочи за него а ако един циганин рита българин и дриг българин мине в 90% няма да направи нищо!
;
Друго имах предвид. http://dnes.dir.bg/2007/08/15/news1997440.html
"Пред БНР заместникът на Петков заяви, че нямало нужда от повече полицаи, защото те не заплашвали никого"
Забавно...
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Всеки случай, на следващите избори ще гласувам за АТАКА!

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."

a.k.a Хикс
Алминаторa10322

Мнение от Алминаторa10322 »

MUST_KILL_SOME_ROMI!
"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Мнение от Necro Terrorizer »

Кой каквото ще да говори, но това са долна измет и заслужават смърт. Щом те казват "Смърт за Българите" и аз го казвам - "Смърт за черните боклуци"!
100% сега ще се намери някой, който да ги защити под предпог, че "и те били хора", но щом застрашават живота на българите, то те не заслужават и грам съжаление!

П.П - за поста отдолу: няма да ти помогне. (за Хикс става дума)
Kuutamo hasta vittu perkele.
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!

a.k.a Хикс
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

По принцип симпатизирам на АТАКА, но те са силни само на думи. ;)
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

Varggoth написа:
The Grim Reaper написа:И ебаси, рентгена не е атомен реактор, че да излъчи такава радиация. ^^

Не е, наистина. Освен ако не зарибиш някого, че рентгена е солариум. ;р

Интересна идея... На който му е писнало от цвета на естествения тен, да заповяда в новия солариум - тук предлагаме различни разцветки. ^^

Хикс написа:Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!

Not again...
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

The Grim Reaper написа:
Хикс написа:Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!

Not again...

Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър после :x Пък ако ще и етнически конфликт да избухне в страната, барем се събуди заспалото ни "общество"!

a.k.a Хикс
Necro Terrorizer
Обратна връзка:

Хикс,
хората от AТАКА съвсем нямат намерение да изтребват циганите с насилие. И ако стане етнически конфликт както казваш, повярвай ми, нашето "общество" няма шанс.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая ....
Аватар
Cpl. D.Hicks
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Естествено, че няма да ги трепят, това на нас ще го оставят, но поне ще им ограничат правата, ще ги изправят равни пред закона, ще спрат социалните им помощи, ако не се стараят да се интегрират в нормалното общество, и не си плащат сметките и т.н.

Казваш, че при евентуален етнически конфликт нямаме шанс. Именно заради тея изказвания наистина нямаме шанс. За бога та вие какво? Вече сте се примирили, че след няколко години ще сте атракция в зоопарка на страната Булгар-мангалия, водена от ДПС. Shame on you :disbelief:

a.k.a Хикс
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

Хикс написа:Естествено, че няма да ги трепят, това на нас ще го оставят, но поне ще им ограничат правата, ще ги изправят равни пред закона, ще спрат социалните им помощи, ако не се стараят да се интегрират в нормалното общество, и не си плащат сметките и т.н.

Казваш, че при евентуален етнически конфликт нямаме шанс. Именно заради тея изказвания наистина нямаме шанс. За бога та вие какво? Вече сте се примирили, че след няколко години ще сте атракция в зоопарка на страната Булгар-мангалия, водена от ДПС. Shame on you :disbelief:

Е да,но спомняш ли си преди години какво стана в Косово?
Аватар
andrei88

Мнение от andrei88 »

Degra написа:Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая ....

Мда,голяма част от вината е и тяхна...
Аватар
Canis Lupus

Мнение от Canis Lupus »

Хикс написа:Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър после :x Пък ако ще и етнически конфликт да избухне в страната, барем се събуди заспалото ни "общество"!

Едно силно гражданско общество, което ще си отстоява всячески правата.За жалост това трудно може да стане, лъвовете са малко, а мишките са много.Ама накарая на някой наистина ще му писне и ще влезе в максуда въоръжен. :)

Degra написа:Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая ....

Да не мислиш, че са ангелчета и са ги били просто ей така, от кеф (отчасти е така ! :) )
Заключено