Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 01:13

TheGuardian написа:
bOtLik3 написа:
В такива случаи в главата ми изниква въпроса "Че какво му е лошото на геноцида?!"
Пичове като теб показват, че все пак ние, българите, не сме много далече като мислене от това на османците в края на 19 век...

Мисля, че ще преглътна лошото мнение на хората за мен, стига да не виждам въпросното малцинство по улиците

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 01:14

bOtLik3 написа:
TheGuardian написа:
bOtLik3 написа:
В такива случаи в главата ми изниква въпроса "Че какво му е лошото на геноцида?!"
Пичове като теб показват, че все пак ние, българите, не сме много далече като мислене от това на османците в края на 19 век...

Мисля, че ще преглътна лошото мнение на хората за мен, стига да не виждам въпросното малцинство по улиците
Въпросът е там, че лошото мнение няма да е само за теб, а за цяла нация.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 01:17

TheGuardian написа:
bOtLik3 написа:
TheGuardian написа:
bOtLik3 написа:

Въпросът е там, че лошото мнение няма да е само за теб, а за цяла нация.

Така е. Стигаме до задънена улица и ако скоро не се предприемат сериозни мерки положението ще стане още по-лошо.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 02:22

Tarnum написа:
Цитат:
В началото на 20 век е имало една теория, наречена евгеника. Според нея има полезни и безполезни хора, като това е генетично и е добре да подобрим човешката раса, като развиваме умните и полезни хора, а не безполезните дебили.
Немалко западни държави, вкл. САЩ и Канада приемат евгенични закони, според които на малоумните и безполезните хора не се позволява да се размножават. Като такъв отиде в болница, без много шум го правят стерилен и го пускат. Защо мислите е Европа няма цигани? Не е заради холокоста, въпреки че и той е помогнал. Заради програмите за стерилизация е.
Като гледам какви са "ромите" тук, това е което трябва да се направи. Без много шум, като отидат в болница, да им бият по една инжекция за стерилизиране, или като са на ренген, една яка доза радиация в чатала... чиста работа. Няма да раждат по 8 деца, които после да просят по кръстовищата.

Омръзна ми от малоумни мнения. Евгениката е използвана от нацистите и е отречена от нормалните страни. В САЩ биха позволили да се размножаваш дори на тебе. И стерилност не може да се предизвика с инжекция а единствено с операция. Абе изобщо какво да говорим.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 07:48

Проблема е в това ,че управата няма смелостта да вземе по-сериозни мерки срещу тях.Всички знаете,какво ще се случи с нас,ако избухне сериозен расов проблем

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 08:19

andrei88 написа:
Проблема е в това ,че управата няма смелостта да вземе по-сериозни мерки срещу тях.Всички знаете,какво ще се случи с нас,ако избухне сериозен расов проблем

Да-въпреки че ги превъзхождаме по брой те се държат един за друг,ето пример-когато един българин бие циганин и друг циганин мине и види това независимо дали го познава или не винаги ще скочи за него а ако един циганин рита българин и дриг българин мине в 90% няма да направи нищо!

Readonly написа:
- Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа?
- Рак!

:D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 08:49

човек написа:
andrei88 написа:

Да-въпреки че ги превъзхождаме по брой те се държат един за друг,ето пример-когато един българин бие циганин и друг циганин мине и види това независимо дали го познава или не винаги ще скочи за него а ако един циганин рита българин и дриг българин мине в 90% няма да направи нищо!
;
Друго имах предвид. http://dnes.dir.bg/2007/08/15/news1997440.html
"Пред БНР заместникът на Петков заяви, че нямало нужда от повече полицаи, защото те не заплашвали никого"
Забавно...

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 09:23

Всеки случай, на следващите избори ще гласувам за АТАКА!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 09:27

MUST_KILL_SOME_ROMI!

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 09:29

Кой каквото ще да говори, но това са долна измет и заслужават смърт. Щом те казват "Смърт за Българите" и аз го казвам - "Смърт за черните боклуци"!
100% сега ще се намери някой, който да ги защити под предпог, че "и те били хора", но щом застрашават живота на българите, то те не заслужават и грам съжаление!

П.П - за поста отдолу: няма да ти помогне. (за Хикс става дума)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 09:36

Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 09:37

По принцип симпатизирам на АТАКА, но те са силни само на думи. ;)

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 09:40

Varggoth написа:
The Grim Reaper написа:
И ебаси, рентгена не е атомен реактор, че да излъчи такава радиация. ^^

Не е, наистина. Освен ако не зарибиш някого, че рентгена е солариум. ;р

Интересна идея... На който му е писнало от цвета на естествения тен, да заповяда в новия солариум - тук предлагаме различни разцветки. ^^

Хикс написа:
Абе надявам се повече хора да си сменят мнението за партия АТАКА, така както и аз вече съм им привърженик!

Not again...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 09:51

The Grim Reaper написа:
Хикс написа:

Not again...

Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър после :x Пък ако ще и етнически конфликт да избухне в страната, барем се събуди заспалото ни "общество"!

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 10:05

Хикс,
хората от AТАКА съвсем нямат намерение да изтребват циганите с насилие. И ако стане етнически конфликт както казваш, повярвай ми, нашето "общество" няма шанс.

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 10:11

Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая ....

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 10:13

Естествено, че няма да ги трепят, това на нас ще го оставят, но поне ще им ограничат правата, ще ги изправят равни пред закона, ще спрат социалните им помощи, ако не се стараят да се интегрират в нормалното общество, и не си плащат сметките и т.н.

Казваш, че при евентуален етнически конфликт нямаме шанс. Именно заради тея изказвания наистина нямаме шанс. За бога та вие какво? Вече сте се примирили, че след няколко години ще сте атракция в зоопарка на страната Булгар-мангалия, водена от ДПС. Shame on you :disbelief:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 10:21

Хикс написа:
Естествено, че няма да ги трепят, това на нас ще го оставят, но поне ще им ограничат правата, ще ги изправят равни пред закона, ще спрат социалните им помощи, ако не се стараят да се интегрират в нормалното общество, и не си плащат сметките и т.н.

Казваш, че при евентуален етнически конфликт нямаме шанс. Именно заради тея изказвания наистина нямаме шанс. За бога та вие какво? Вече сте се примирили, че след няколко години ще сте атракция в зоопарка на страната Булгар-мангалия, водена от ДПС. Shame on you :disbelief:

Е да,но спомняш ли си преди години какво стана в Косово?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 10:24

Degra написа:
Само да подскажа ,че почти всяка вече ходели да ги бият Скинари, правете сметка защо са озлобени до този краен начин ... Не земат тея комплексиарани гологлави тъпири да изчезнат от лицето на земята най-накрая ....

Мда,голяма част от вината е и тяхна...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 10:24

Хикс написа:
Добре, кажи ми кой може да им се опълчи на тия циганета? Кой може да ни отърве от тях. Ако ти имаш идеи за заличаването им, давай да ги чуем. Щото на мен ми писна да чувам постоянно по новините къде и как циганета са пребили някой, убили някой и т.н. Мама им мръсна аз в най- скоро време смятам да събера един ударен отряд, с който 1 по 1 да ги пребиваме така, че цял живот да пикаят през катетър после :x Пък ако ще и етнически конфликт да избухне в страната, барем се събуди заспалото ни "общество"!

Едно силно гражданско общество, което ще си отстоява всячески правата.За жалост това трудно може да стане, лъвовете са малко, а мишките са много.Ама накарая на някой наистина ще му писне и ще влезе в максуда въоръжен. :)

Degra написа:

Да не мислиш, че са ангелчета и са ги били просто ей така, от кеф (отчасти е така ! :) )

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com