Утре - София- Бира ?!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Ако не разбираш, пробвай да дадеш по-тъпо определение!Sousuke написа:The Grim Reaper написа:Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.![]()
![]()
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Добре, защо утре?
Точно утре ли намерихте бе, ебаси...
Не че са ми много умрели връзките в тоя форум, ама все пак би ми било интересно да присъствам. А и черното и дългокосото ще е там без мен... без мен и там. Не обичам да е там без мен.
Да, два часа минава, на мен ми се спи, но седя, за да слушам група, която се казва Слюнка. Омг.
PS. На русото дупката в гърдите не му се вижда с просто око
Нито пък на тъпото му пише името на челото.
Не че са ми много умрели връзките в тоя форум, ама все пак би ми било интересно да присъствам. А и черното и дългокосото ще е там без мен... без мен и там. Не обичам да е там без мен.
Да, два часа минава, на мен ми се спи, но седя, за да слушам група, която се казва Слюнка. Омг.
PS. На русото дупката в гърдите не му се вижда с просто око
I don't know a lot about everything, but I do know a lot about the part of everything that I know, which is people.
Trust me. Everyone is less mysterious than they think they are.
Claire Colburn
Claire Colburn
попа 5 не че ви знам ама щом за по бира може да мина
определение: ниско тъпо с много коса(рошава) гледа кат психиатрично болен...аве готин човек съм ^^
определение: ниско тъпо с много коса(рошава) гледа кат психиатрично болен...аве готин човек съм ^^
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Истината е, че определението е перфектно. Най-вече пък за тъпото нещо. ;рThe Grim Reaper написа:Ще ни познаете по това, че сме една група от нещо черно и дългокосо, нещо с нек'фа метълска щампа на себе си най-вероятно, нещо русичко с дупка в гърдите, нещо с пиърсинг на джуката и нек'фа плитка странично на чутурата си, и нещо тъпо, казващо се Виктор.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- Disturbеd7470
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
Оукей. Мисля, че е достатъчно студено, та да си дойда със по trVe outfit-а, та ще ни познаете по това, че аз съм нещо такова.
Всъщност, на ви снимка на нас петимата, та да ни идентифицирате по-лесно. И преди някой да зареве, че не иска негова снимка у форума да му кажа, че и мен не ми е кеф да си пускам, ама как ше ни познаят хората?
Ама ако пусна тези няма да се противите, а?
Всъщност, на ви снимка на нас петимата, та да ни идентифицирате по-лесно. И преди някой да зареве, че не иска негова снимка у форума да му кажа, че и мен не ми е кеф да си пускам, ама как ше ни познаят хората?
Ама ако пусна тези няма да се противите, а?
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Ако дойда...ще ме познаете по матроската шапка и запалената лула...за да подчертая видът ми на "морски вълк", ще съм облечен във фанелка на сини райета, а в ръка ще нося спасителен пояс и гребло от лодка...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- Обратна връзка:
I'll be there.
Васко, тегли една майна на времето и идвай. Един път в живота се случва аз да си вдигна гъзо и да отида на форумна :Р
Иначе, Анди, не е нужно да си правиш труда. Знам, че компанията на... как ни наричаше... "слабоумни, комплексирани тийнове" или нещо от сорта, няма да ти е много приятна ^^
Баси, колко емотикони слагам...
Васко, тегли една майна на времето и идвай. Един път в живота се случва аз да си вдигна гъзо и да отида на форумна :Р
Иначе, Анди, не е нужно да си правиш труда. Знам, че компанията на... как ни наричаше... "слабоумни, комплексирани тийнове" или нещо от сорта, няма да ти е много приятна ^^
I don't know a lot about everything, but I do know a lot about the part of everything that I know, which is people.
Claire Colburn
Claire Colburn
- Omega-x
- Супер Марио или Смърт
Хермиона написа:I'll be there.![]()
и после защо съм го казал о.о
а и целта на посещението ми са попа и хитатрата.
<3Bandaids don't fix bullet holes<3
Taytay.
Taytay.